25 Nisan 2015 Cumartesi

Facebook'tan Kitap Kazandım :-)

     Bloglarda yapılan çekilişlerden haberdardım ama Facebook'ta da çekiliş yapıldığını bilmiyordum. 3 hafta önce öğrendim bu çekilişleri ve o günden beri gördüğüm her çekilişe katılıyorum. Normalde para verip almayacağım, hatta bir arkadaşımda görsem beğenip de okumak istemeyeceğim kitaplar için bile çekilişe katılıyorum. Hangi kitap için olduğunun bir önemi yoktu, ben kazanmak istiyordum :-) Bu kadar azimli olmam sonuç verdi ve 2 haftalık bir hüsrandan sonra bir haftada 4 kitap birden kazandım :-) 

   

     Elime geçen ilk kitap "Kitap Esintileri" sayfasından kazandığım Elif Melissa'nın Eylül isimli kitabı (Umarım diğer 3 kitabım da en kısa sürede elime ulaşır). 
     Kitap umduğumdan daha güzel görünüyor. 393 sayfalık kitabın baskı kalitesi çok iyi. Kitabın kapağına ise bayıldım. Şansıma bu kitabı Bahar Okuma Şenliği için okuyabileceğim. Eylül isimli bir genç kızın hayatını anlatan (En azından okuduğum 40 sayfadan çıkardığım sonuç bu) kitabın ismi de Eylül. "Karakterin bulundukları kitaba isim verdikleri 4 kitap" kategorisi için okuyacağım kitaplardan biri de Eylül olacak.

     22 liralık bu kitaba hiç para vermeden sahip olduğum için mutluyum. Siz de Facebook'ta çekilişlere katılmak istiyorsanız 2 tavsiyem var:

1. Ya seçici olun, her çekilişe katılmayın çünkü her çekilişe katılmanız arkadaşlarınızın ana sayfasını kirletecektir. Bu durumda arkadaşlarınız sizi takip etmeyi bırakabilir, daha kötüsü sizi arkadaşlıktan çıkarabilir.

2. Ya da yine kendi adınızla başka bir hesap açarak bu hesabı sadece çekilişler için kullanın. Bir de Facebook'tan sürekli çekilişlere katılan 3-5 arkadaş buldunuz mu tamam.

     Çekilişlerden kazandığım diğer kitaplar gelince onları da yazacağım. Bu şansımın darısı blog çekilişlerine diyelim ve bu yazıyı burada bitirelim :-)

2 yorum:

  1. Havadan bir hediye kazanmak çok hoş oluyor, biliyorum. :) Hele bir de kitapsa, tadından yenmez. Keyifli okumalar. Okuduysan beğendin mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülşah Özkaya, evet okudum bu kitabı. Genç bir yazarın ilk kitabına göre iyi denebilir ama ben çok sevmedim. Lise çağındaki genç kızlar daha çok sever bence.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...