3 Temmuz 2015 Cuma

O Zaman Karadeniz Turumuz Başlasın

     Herkese merhaba. Bugün Anı Tur ile bir haftalık Karadeniz turumuza başlıyoruz. Bir hafta boyunca maalesef blogumdan uzak kalacağım ama siz takipçilerimi düşünerek blogumu yazısız bırakmam istemedim. Ben yokken blogumda 2 yazı yayımlanacak. Bugün yazdığım yazıları otomatik olarak bu bir haftalık sürede yayımlayacağım. Yorumlarınıza hemen cevap veremeyeceğim maalesef. Ben yokken sık sık blogumu ziyaret edip yorum yazın ki döndüğümde hemen etkileşime geçelim.

     Gezi bittikten sonra bir Karadeniz yazısı da yazarım tabii.

     Şimdilik bu kadar. Bir hafta sonra görüşmek üzere. Hoşça kalın. 

14 yorum:

  1. Üniversite günlerini yad edeceksin ne güzel :)

    Dikkat! Doğu Karadeniz'i bilmem de Batı Karadeniz çok soğuk. Serinlemek için ideal bir tur olacak gibi. Iyi tatiller.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Evet, özellikle Trabzon'a gitmek istiyorum. Dile kolay 7 sene oldu oraları görmeyeli. Benim için güzel bir nostalji olacak. Biraz hazırlıksız yakalandık, turu düşünerek evden bir şeyler getirmedik. Sanırım biraz sıkıntı çekeceğiz ama olsun. Hatıra olur anlatırız :-)

      Sil
  2. ıyı tatıller sulecıgım

    YanıtlaSil
  3. Eğer 7-8 gün bulabılırsek ilk aklımızda olan Karadeniz Turu, kıskandım bende vallahi, iyi eğlenceler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Tur şu ana kadar çok güzel geçti. Karadeniz'i görmenizi şiddetle tavsiye ederim. Pişman olmazsınız ☺

      Sil
  4. Merhaba, ben de 1 ay önce oralardaydım... Şu an blogumda maceralarımı anlatıyorum. :) Sizinkileri de merakla bekliyorum. Gezdiğim yerleri bir başkasının bakış açısıyla okumak güzel olacak :) İyi gezmeler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Yazılarınıza şöyle bir göz attım, eve gidince hepsini okuyacağım, moralim bozuldu. Çok güzel yazmışsınız. Ben böyle yazamam 😢 ama elimden geleni yaparım. Aynı turla gitmemiz güzel bir tesadüf olmuş. Aynı şeyleri yapmışız ☺

      Sil
  5. Merhaba Şule hanım, biz eşimle kardeniz turu yapmak istiyoruz fakat hangi tur ile gideceğimize karar veremedik.Çok olumsuz eleştiriler var.Hangi tur ile gittiniz ve memnun kaldınız mı bize bilgi verebilirmisiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeliz'in düş kelebekleri,
      bu yorumu gözden kaçırmışım maalesef. Çok özür dilerim. Ben Anı Tur ile gitmiş ve çok memnun kalmıştım ama Anı Tur kapanmış. Artık turlar düzenlemiyorlar.

      Sil
  6. Siz anı tur ile gitmişsiniz sanırım çok fazla şikayet okudum ve gerçekten önerinize ihtiyacımız var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Yeliz Hanım. Öncelikle ben ilk kez bir tura katıldım. O yüzden diğer firmalarla bir kıyaslama yapamayacağım. Dediğiniz gibi Anı Tur ile ilgili internette hep olumsuz yorumlar var ama biz bir olumsuzluk yaşamadık hatta her şey çok güzeldi. Rehberimizin ismi İbrahim Biterge. Tur almaya karar verirseniz onu tavsiye ederim. Hem çok bilgili hem de insanları iyi organize etti.

      Dediğim gibi biz çok memnun kaldık. Hatta bu şirketle başka yerlere de gidelim dedik ama rehber faktörü önemli. Bir de biz Gaziantep Adana ve Mersin'den katılanlar grubuyduk. Siz nereden katılacaksınız ona göre değişir mi bilmiyorum. Dilek Eren diye bir blog sahibi de İzmir'den Anı Tur ile Karadeniz'e gitmişti. İsterseniz bir de ona sorun.

      Umarım yardımcı olabilmişimdir.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...