19 Eylül 2015 Cumartesi

BAYRAM ALIŞVERİŞİ


     Ben çocukken bayram alışverişi denildiğinde aklımıza kıyafet ve ayakkabı almak gelirdi. Şimdi aklıma kozmetik alışverişi geliyor :-) Kozmetik magazaları sağ olsunlar bayramlarda %50’ye varan indirimler yapıyor. Ben de bu bayram aslında çok ihtiyacım olmamasına rağmen stok yaparım düşüncesiyle bu indirimleri değerlendirdim. Neler almışım sizinle de paylaşmak istedim. Belki bir fikir verir.

     Bence bayram dönemlerinde en iyi indirimleri hep Migros yapıyor. Ürünlerin fiyatlarını arttırmadan, gerçek fiyatı üzerinden %50’ye varan indirimler yapıyor. Biz de bu sayede 3-4 küsur liraya bile bir şeyler alabiliyoruz. Öncelikle Migros alışverişimden başlayacağım:

migros alışverişi

     At Kılı Masaj Eldiveni: Eda Taşpınar sayesinde artık at kılını duymayan kalmamıştır sanırım. Bu ürün eldiven şeklinde olduğu için kullanımı koly. Banyoda 5 dakika boyunca aşağıdan yukarıya doğru kullanınca selülileri yok etmeyi vaat ediyor. Deneyip göreceğiz. Fiyatı: 15.90 TL

     Signal Diş Fırçası: Zaten Signal’ın diş fırçasını kullanıyordum. Değiştirme zamanı geldiği için tercihimi yine Signal’dan yana kullandım. Fiyatı: 10.90 TL

     Emotion Fantasy Parfüm: Elimdeki parfüm yarım olunca onu yedeklemek istedim. Tercihimi çocukluğumdan bu yana bildiğim Emotion’dan yana kullandım. Fiyatı: 17.75 TL (Bu arada bana sevdiğiniz parfümlerin isimlerini yazar mısınız? Ben parfüm seçme özürlüyüm de. Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.)

     Koleston Saç Boyası: Annem için aldım. Fiyatı: 4.23 TL

     Ponza Taşı: İlk kez kullanacağım. Umarım işe yarar. Fiyatı: 3.50 TL

     Dove el Kremleri: Geçen ramazan bayramında Dove’un el kremini almış ve çok beğenmiştim. Son zamanlarda en beğendiğim el kremi oldu. Stoklamak için aldım. Size de tavsiye ederim. Fiyatı: 4.95 TL

     Garnier Nem Dengesi Yüz Kremi: Yüz kremlerimi stoklamak için aldım. Fiyatı: 8.5 TL

     Garnier Saf Temiz 3’ü Bir Arada Temizleyici: Bu ürünü o kadar çok kişiden duydum ki ben de denemek istedim. Fiyatı: 4.95 TL

kozmetik duş jeli
     Migros’tan çıkınca Watsons’a gittim ama alacak pek bir şey bulamadım. Sonunda birçok blogda gördüğüm Le Petit Marseillais duş jellerinden denemek için iki kutu aldım. Bir alana bir bedava kampanyasından ikisine 9.50 TL ödedim. Üşenmeyip bütün çeşitlerinin kokusuna baktım :-) En çok lavanta ile şeftali ve nektarin kokulu olanları beğenip onları aldım.

     Şimdilik kozmetik alışverişim bitmiş gibi görünüyor. Zaten bu ürünler ve elimdeki ürünler bitene kadar bir sonraki bayram gelir :-) O zamana kadar çok bir şey alacağımı sanmıyorum. Bu ürünler arasında sizin de kullandıklarınız var mı? Varsa lütfen yorumlarınızı yazın. Şimdiden teşekkürler. Görüşmek üzere.

24 yorum:

  1. güzel günlerde kullan canım :) iyi bayramlar diliyorum !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Sana da şimdiden iyi bayramlar :-)

      Sil
  2. Hayırlı olsun canım, hepsi de gerekli şeyler zaten. -at kılına hala takığım o ayrı da :) - Saç bakımına benim gibi önem veriyorsan Gratis'ten Urban marka Argan yağı özlü saç bakım serumunu ve Head&Shoulders ekstra bakımı şiddetle herkese tavsiye ediyorum. Bunu kesinlikle al zaten kullanınca anlarsın alışkanlık haline geliyor.
    Parfüm konusunda ben Oriflame'nin kokularına bayılıyorum. Çiçek kokusu seviyorsan MissO'u kullanabilirsin. Esinti bırakacak bir kokusu var. Ayrıca doldurma şişelerden yana kış kokusu olarak Lagoste Classic ve Donna Karan markalarının kokularını öneriyorum.
    Ben zamanında Garnier kullandım ama sorunlu bir cildim olduğu için çözüm bulamadım. Umarım sen memnunsundur. (Ayy ben de mi yazsam bir kozmetik yazısı, yorum yazmaya hevesliyim ama yazılarımda tık yok) :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz canım. içinden gelen her konu hakkında yazabilirsin. Şahsen ben kozmetik yazını zevkle okurdum.

      Saç bakımıyla çok ilgiliyim. Dediğin markaları not alıyorum. Elimdeki ürünleri bitirince dediklerine de bir şans vereceğim.

      Parfüm isimlerini de not alıyorum. Lazım olduğunda onlara öncelik tanıyacağım.

      Garnier'i ben de ilk kez kullanmış olacağım ama hakkında hep iyi şeyler duydum. Birçok blogger övgüyle bahsetmiş Garnier ürünlerinden. Ben de bir şans vermek istedim. Memnun kalırsam bloguma yazarım.

      Yorum için teşekkürler :-)

      Sil
    2. Çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan. Çok makyaj yapmiyorum bu yüzden Gratise falan az uğrardım. Birkaç ay önce oriflame satış danışmanı oldum artık hiç uğramıyorum :))
      oriflame de ne ararsam var, istediğin bişey olursa iletişime geçebiliriz ;)

      Sil
    3. Teşekkür ederim. Ben de makyaj yapmıyorum. Sadece bakım ürünleri kullanıyorum. Oriflame'ın iyi bir marka olduğunu birçok kişiden duydum. Yeni işin hayırlı olsun :-)

      Sil
  3. parfüm konusunda bende çokzorlanıyorum ndense. parfum kokusu beni çok bunaltıyor. dağal ve hai kokulu olmasını istiyorum ama hala bulamadımm :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben son 2 yıldır parfüm kullanıyorum. Eskiden bana parfüm kokuları çok yapay gelirdi. Sonra millete özenip kullanmaya başladım ama ben de kokusuna aşık olduğum bir parfüm bulamadım. Bu yazının altına arkadaşlar birkaç öneri yazmış. Onları deneyeceğim. Sen de o parfümlere bir bak istersen. :-)

      Sil
  4. Hepsini iyi günlerde kullan! Gucci Rush aşık olduğum parfümdür bunun yanı sıra Lolita Lempcika ve Gratis ve Watsons'Larda sadece 60 liraya 100 ml olanını bulabileceğin Elizabet Arden Sun Flower Petals'a kesin bakmanı öneririn. Özellikle son söylediğim hem hafif hem şahane! Kış için de Yves Rocher Organic Vanilla vazgeçilmezim inanılmaz kalıcı 3 fısla günü çıkardım bir kış mini boyunu kullandım geçen yıl ve hala dibinde var :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. Önerilerin için de çok sağol. Elimdeki ürünler bitince dediğin markalara bakacağım. Çok yardımcı oldun :-)

      Sil
  5. şimdiden iyi bayramlar.. :) bi migros da ben yapıcam.. :) ben de parfümde yves rocher kullanıyorum ama benimki yasemin kokusu.. ayrıca çok bereketli gerçekten, bir yılda yarım şişe anca kullanabildim gerçi bu süre içinde hamilelik ve bebek de var.. mümkün olduğunca parfüm vs. kullanmamaya çalışıyorum :) üstelik bu marka çok sık indirim yapar.. ben 100 tl ye iki şişe parfüm aldım diğerine hiç dokunmadım bile ;)
    amaaa parfüm deyince asıl favorim JADORE .. çok hafif ve kaliteli bi koku.. nikahım için çok araştırmştım, bir şişeye iki yıl önce 200 tl vermiştim o da parfümeri tanıdıktı da indirimli almıştım.. son damlasına kadar kullandım.. hala kokusu burnumda tüter ;)
    bu arada bana da beklerim :) http://aronpera.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz ve önerileriniz için teşekkürler. Dediğiniz markaları not alıyorum. Elimdekiler bitince arkadaşların dedikleri ürünlere bakacağım. eğer onların dediklerini beğenmezsem Jadore'yi alabilirim. 200 lira bana göre parfüm için çok. yoksa bu kadar övdüğünüz için hemen gider alırdım :-)

      Migros'a uğrayın mutlaka. Sanırım bugün indirimin son günüymüş. Kızlar ne bıraktıysa alırsınız. bazı ürünleri stoklamak için fazla fazla aldıklarından bazı ürünler tükenebiliyor :-) Zaman stok yapma zamanı.

      Ben de hemen bakıyorum blogunuza.

      Sil
  6. Ne güzel demişsiniz küçükken bayram alışverişi denilince kıyafet gelirdi akla şimdi ise kozmetik ne kadar doğru.. Hepsini güzel günlerde kullanın. Ah ah parfüm konusu çok derin bir konu :D Hangi tür kokulardan hoşlanıyorsunuz bilmiyorum ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Nergis ve lavanta kokusunu severim mesela. Çok ağır kokuları sevmem. Sanırım bir çiçek kokulu parfüm tercih ederdim.

      Sil
  7. Güle güle kullan ablacım :)

    YanıtlaSil
  8. nerdeee o eski bayramlarr diyen olmamiss ben diyimm barii😄 gule gule kullanin aldiklarinizi iyi bayramlar:) pelinceyasam. blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  9. Şule hanım bu arada takibe aldim sizi yazilarinizi severek okuyorum benim bloguma da beklerim:) (pelinceyasam. blogspot.com.tr) Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz o zaman. Ben de hemen bakıyorum blogunuza.

      Sil
  10. at kılı masaj fırçasının faydasını gördünüz mü ? Bu arada bloğunuzu keşif etkinliğinden buldum sizi takipteyim. Bloğuma da beklerim sevgiler :) http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevilayefsa aktaş, o zaman bloguma hoş geldiniz :-) ben de en kısa zamanda blogunuzu keşfetmek isterim.

      o fırçayı bir arkadaşım isteyince kullanmadan ona hediye etmiştim. bu yüzden bilgi veremeyeceğim :-(

      Sil
  11. At kılı masaj eldivenini ben ilk kez duyuyorum. Acaba işe yarıyor mu merak ettim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde Türker, Eda Taşpınar sürekli kullanıyormuş bunu. Her RÖPORTAJINDA SÖYLERDİ. Ben de ondan duymuştum. Eğer kullanırsam fikirlerimi yazarım Gözde'cim.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...