26 Aralık 2015 Cumartesi

ÇUKUROVA KİTAP FUARI’NA KATILACAK İSİMLER BELLİ OLDU

sule uzundere blog çukurova kitap fuarı

Bekledim bunu çok bekledim. Tam dört yıldır Midyat’ta çalıştığım için gidemediğim kitap fuarına bu sene gidebileceğim için çok heyecanlıyım. Bu heyecanın üstüne her sene altı gün olan fuarın bu sene 9.su düzenlendiği için dokuz gün süreceğini öğrenince daha da mutlu oldum. Bu sene fuar 9-17 Ocak tarihleri arasında açık olacak. 


Neyse ki beni mutlu eden gelişmeler bununla sınırlı değil. Fuara en son 2009 yılında katılan, en sevdiğim yazar olan Ahmet Ümit bu sene fuara katılacak. Fuar katılımcılarının arasında onu görünce eve bir çığlık attım ve eşimden azar işittim J Dile kolay tam yedi senedir onunla tekrar karşılaşmayı ve kitaplarımı imzalatmayı bekliyordum.

Fuarda ziyaret etmeyi ve kitaplarını imzalatmayı düşündüğüm diğer yazarlar: Ayşe Kulin, Ataol Behramoğlu, İpek Ongun, Yekta Kopan, Buket Uzuner, Seda Diker, Murathan Mungan ve Ece Temelkuran. Yalnız şöyle bir sorun var. Dokuz gün sürecek fuarda en popüler yazarları fuarın sekizinci ve dokuzuncu gününe yığmışlar. Yukarıda saydığım yazarlardan yedi tanesi ayın 16’sında imza verecek. Bu durumda ben sabahtan akşama kadar fuarda olacağım ve bu yazarların bazılarının imza gününe yetişemeyeceğim. Aralarında tercih yapmak zorunda kalacağım. Keşke yayın evleri imza günlerini daha çok güne yaysaydı.

Ben gitmeyi planladığım yazarları yazdım ama fuarın bütün etkinliklerine ve fuara katılacak yazarların tam listesine buradan tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çukurova kitap Fuarı ile ilgili ilk yazımı yazdım. Umuyorum ki son olmayacak. Orada olmasanız da sizi oradaymışsınız gibi hissettirecek yazılar yazmayı planlıyorum. Son iki hafta J

12 yorum:

  1. vayy harikaymış. senin adına çok sevindim.
    isimleri görünce bir an iç geçirmedim değil.
    gönül orada olabilmeyi isterdi. güzel bir zaman geçireceğinden şüphem yok, yazını okurken daha bunu hissettim. umarım da öyle geçirirsin. :)
    şimdiden alacağın kitapları ve fuar günlerini merak ettim Şule.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. River, çok teşekkür ederim. Ben de çok güzel zaman geçireceğimi umuyorum. Fazla kitap almayacağım. Sadece kitap imzalatmak istediğim yazarların kitaplarını almayı planlıyorum ama o atmosferde kendime engel olabilir miyim göreceğiz :-)

      Sil
  2. Eee hadi gözün aydın kitabını imzalatabileceksin. Senin adına çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. Oh ya ne güzel bu sene Konya'da kitap fuarı iptal oldu ben gidemedim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi Poşet Kitap, her sene oluyordu da bu sene mi iptal edildi? Neden yapmamışlar peki?

      Sil
    2. Evet canım önceden oluyordu sebebini hiç bilmiyorum :(

      Sil
    3. Bi Poşet Kitap, o zaman umarım temelli kaldırmamışlardır da bu sene yapmamışlar.

      Sil
  4. Mersin fuarına sevdiğim yazarların katılımı olmadı dolayısıyla imzalı kitap almadım.Aslında fuarda kitaplar bana pahalı geldiği için alışverişimde interneti tercih ettim.Bu durum beni üzmedi değil ama bütçemi de düşünmek zorundayım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cangz,ben de çok kitap alacağımı düşünmüyorum. İmzalatmak için birkaç kitap alırım yeter. Çukurova kitap fuarına gelsene. Misafirim olursun :-)

      Sil
  5. Ahmet Ümit'i bu kadar severken yanı başına gelmesine çok sevindim, harika bir duygu olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve Yanı, inanılmaz bir olay bu benim için. Sabah bloguma keşke gelse diye yazdım akşam geleceğini öğrendim. Gerçekten çok istiyordum ama. Evrene yolladığım mesajlar işe yaradı :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...