28 Nisan 2016 Perşembe

BİTENLER – 3

sule uzundere blog kozmetik
Bitenler yazısı yazmayalı aylar olmuş. Hazır elimde biten ürün de çoğalmışken yazayım dedim. Geçtiğimiz aylarda bitirdiklerimin toplu görüntüsü bu şekildeydi.

Neler bitirdiğime gelirsek:
sule uzundere blog kozmetik
Banyo Ürünleri

Gliss Sıvı Saç Kremi: Bu ürünü ilk kez kullandım. Banyodan sonra saçlarıma sıkarak kolay taranmasını sağlamak istedim ama istediğim verimi alamadım. Daha önce Totex kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Şimdi yine Totex kullanıyorum, yine çok memnunum. Sanırım artık Totex’ten vazgeçmeyeceğim. Siz de banyodan sonra karışan saçlarınızı kolayca taramak istiyorsanız Totex’in herhangi bir çeşidini öneririm.

Elidor Şampuan: Şampuan ve saç kremi konusunda Elidor en sevdiğim markalardan biri. Bu şampuanı, saç kremi ile beraber çok uygun bir fiyata A-101’den almıştım. Severek kullandım.

Elidor Saç Bakım Kremi: Arada sırada şampuanımı değiştirsem de saç kremimi değiştirmem. Farklı çeşitlerini kullansam da saç kremi konusunda Elidor’dan başka bir marka kullanmıyorum. Yıllardır kullanırım, kolay kolay değiştireceğimi sanmıyorum.

Palmolive Termal Spa Cilt Yenileyici Duş Jeli: Palmolive’in duş jellerini seviyorum. Bu jelin de kokusu çok hoştu. Şimdi yine Palmolive’in farklı bir çeşidini kullanıyorum ama o da bitince bir süre sabun kullanmak istiyorum. Yıllardır duş jeli kullanıyorum, bir süre sabun denemek istiyorum.

sule uzundere blog kozmetik

Nivea Güneş Kremi: Bu kremi iki sene önce almıştım. Son kullanma tarihi geldiği için maalesef bitiremeden atmak zorunda kaldım. Düzenli olarak kullanmasam da çok memnun olamadığım bir ürün oldu. Sprey şeklindeki kutusu kullanım açısından çok iyiydi ama krem, cildim tarafından kolay emilmedi. Güneş kremlerinin verdiği o beyazlık bunda da vardı ve hoşuma gitmedi. Bu yüzden bir daha almayı düşünmüyorum. (Bu sene güneş kremi olarak Roc markasını kullanıyorum ve çok memnunum. Şimdiye kadar kullandığım en iyi güneş kremi kesinlikle).

Diadermine T Bölgesi Arındırıcı Bantlar: Ben bu bantları genellikle burnum için kullanıyorum ve iyi temizlediğini düşünüyorum ama geçen günlerde bir blogda bu bantların gözenekleri büyüttüğü ve siyah nokta oluşumunu arttırdığı yazıyordu. Okuduklarımın etkisiyle mi bilmiyorum burnumun üstünde daha çok siyah nokta çıktı gibime geldi. Bu yüzden kullanmaya bir süre ara verdim. Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan varsa yazsın lütfen. Ya ürünü kullanmaya devam edeceğim ya da tamamen bırakacağım.

Nurs Lokman Hekim Saç Bakım Yağı: Bu yağı alalı da birkaç sene oldu. Artık miladını doldurduğu için içindeki ürün bitmeden atıyorum. Bu yağı banyodan birkaç saat önce saçlarınıza sürüp bekliyorsunuz ve banyoda yıkıyorsunuz. Ben banyodan önce kafama bir şey sürüp bekleme işinden hoşlanmadığım için bir daha böyle bir ürün almayı düşünmüyorum. Ürünü düzenli kullanmadığım için etkisi hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.

Nivea İnvisible Deodorant: İşte en vazgeçemeyeceğim ürünlerden biri. Bittikçe yenisini alıyorum. Şimdiye kadar kullandığım deodorantlar arasında en iyisi. Denemediyseniz gönül rahatlığıyla öneririm.

sule uzundere blog kozmetik
Kremler

Oriflame Milk&Honey El ve Vücut Kremi: Bu kremi aylarca kullandım kullandım bitiremedim çünkü bayağı büyük bir kutusu var. Sonra sevgili Benim Tutkum’un bu kremle ilgili yayınını gördüm. O kremi hem eli hem de vücudu için kullandığını yazıyordu. Yazıyı okuduktan sonra kremin üstüne baktım ki bu krem sadece el kremi değilmiş L O günden sonra vücuduma da kullandım ve böylelikle kremi bitirebildim. Yalnız ben vücudumdaki etkisini daha çok sevdim. Elime sürdüğüm zaman hemen emilmeyen, biraz yapışkanlık bırakan bu krem vücut kremi olarak çok güzeldi. Vücut kremi olarak kullanmak için ileride tekrar alabilirim.

Oriflame Be Mine El Kremi: Bu krem sevgili Kahve Yanı’nın hediyesiydi. Çilekli kokusuyla elime sürdüğüm anda hem benim hem çevremdeki insanların beğenisini kazandı. Çok severek kullandım. Tekrar teşekkürler Kahve’cim.

Dalan D’olive El Kremi: En sevdiğim el kremlerinden biri. Bu küçük boyu özellikle çantaya atıp çıkmak için çok kullanışlı. Kullanmayanlara tavsiye ederim. Kokusu ve yapısı çok hoş.

Dermokil El Kremi: Bu kremi de A-101’de görüp denemek için aldım. Çantama her şeyi koyduğum için çok ağır oluyor. Bir de el kremi taşımak istemiyorum. Bu yüzden böyle küçük kremleri yanımda taşımak için tercih ediyorum. Bu kremi de ilk kez kullandım ama hoşuma gitti. Tekrar alabilirim.

Bepanthol Bakım Kremi: Bu kremler de yine Kahve’nin hediyesiydi. Bu marka bloglar arasında çok popüler olsa da ben ilk kez kullandım. Kremi beğendim. Bloglarda okuduğum kadarıyla içeriği de temizmiş. Ben maalesef bu tarz şeylere pek dikkat etmiyorum. Tekrar alıp kullanabileceğim bir krem.

Bitirdiklerime bakınca genellikle kremi bitirmişim. Hepsinden de memnun kalmışım. Bir dahaki bitirdiklerim yazısında umuyorum yüz bakım ürünleri de olacak. Ellerime gösterdiğim özeni yüzüme de göstermeliyim yoksa geleceğim pek parlak değil.

Bu ürünler arasında sizin kullandıklarınız var mı? Eğer varsa yorumlarınızı yazın lütfen. Şimdilik hoşça kalın, görüşmek üzere.



20 yorum:

  1. totex'i duymamıştım hiç. nasıl bir ürün?

    içerik konusunda ben de son zamanlarda mümkün olduğunca dikkat etmeye başladım. sülfatsız şampuan ve yüz temizleme ürünleri kullanmaya çalışıyorum. işe yarıyor mu sadece içimi mi rahatlatıyorum bilmiyorum ama bir süre böyle gitsin bakalım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nail Art in Wonderland, banyodan sonra ıslak saçına sıkıyorsun. Saçların çok kolay açılıyor. Ben de bir kuaförde görmüştüm ilk. Evde dakikalarca açamadığım saçlarıma onu sıkınca saniyeler içinde taramıştı. O günden beri Totex kullanıyorum. Bence denemelisin.

      Elimde çok fazla ürün var. Bu yüzden almışken onları kullanıyorum ama alışveriş yapacağım zaman Yves Rocher'ı deneyeceğim. Ona hem temiz hem de iyi diyorlar.

      Sil
  2. En çok el kremi bitirmişsin Şule. Ben de çalışma masama koyunca bol bol sürüyorum da ancak öyle bitiyolar :)
    Güneş kremi tavsiyesi olarak Roc kulağıma küpe olacak, çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve Yanı, rica ederim. Ben birkaç haftadır kullanıyorum Roc'u ve çok memnunum. Sanırım bu yaz sadece onu kullanacağım. Umarım sen de memnun kalırsın.

      Sil
  3. Totex merak ettim araştırıp deneyecegim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gulseren ozkursun, ben de bir kuaförde görmüştüm ilk. Evde dakikalarca açamadığım saçlarıma onu sıkınca saniyeler içinde taramıştı. O günden beri Totex kullanıyorum. Bence denemelisin.

      Sil
  4. Ben de bir kaç çeşit el kremini birden kullanmıyorum.Bir çoğu etkisiz kalıyor yada ben menun kalmıyorum.Şu sıralar favorim Eyüp Sabri Tuncer'in zeytinyağlı el ve vücut losyonu.Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cangz, Bim'de satılıyor o losyon değil mi? Bir arkadaşımdan alıp kullanmıştım. Bana da iyi gelmişti.

      Sil
  5. Dalan el kremini ben de çok beğenirim, gelsin mi yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sihirli mavi, zamanında o kadar çok ürün almışım ki çekmeceden yenisini çıkarıp çıkarıp kullanıyorum. yıl sonunda bir kozmetik alışverişi yaparım artık :-)

      Sil
  6. Uzun süredir elidor kullanmıyorum. Bir denesem mi hazır şampuanım da bitmişken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Naz O. ben de uzun yıllardır Elidor kullanıyorum. Bir şans verebilirsin :-)

      Sil
  7. ya bu malzemelerin bitmesi işine hayranım ben ama yaa benim hepsi yarım yamalak kalıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birdefnemasali, ben bunları dört aydır biriktiriyorum ama. Öyle bir günde olmadı :-) Aslında ben de düzenli ürün bitiremiyorum. Bazen ürünün son kullanma tarihi geldiği için yarım olanları da atmam gerekiyor

      Sil
  8. Ben de Nivea İnvisible Deodorant'ı tavsiyen üzerine alıp kullanmaya başlamıştım ve bittikçe alıyorum şimdi. Muhteşem bir ürün cidden.^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çakma Rapunzel, memnun kalmana sevindim. ilk kez birisi tavsiye ettiğim bir ürünü aldığını ve memnun olduğunu söyledi. Çok mutlu oldum şimdi :-)

      Sil
  9. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim takipteyim, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeliz'in Keşifleri, o zaman hoşgeldiniz bloguma :-)

      Sil
  10. Açıklayıcı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşe,
      okuyup yorum yazdığınız için ben teşekkür ederim :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...