28 Haziran 2017 Çarşamba

İLK KORE DİZİM İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM 😊

sule uzundere blog
Görsel Kore Kuşu blogundan alınmıştır. 

Aylardır beklediğim o an sonunda geldi. Bu hafta sonu sınırsız internete kavuşuyorum. Sınırsız internetin sınırlarını sonuna kadar zorlayacağım. Bunu da izlemeyi sürekli ertelediğim dizileri izleyerek yapacağım. Bu dizilerin başında Kore dizileri geliyor.  


Aranızda bu dizilerin fanatikleri var biliyorum. Yazın iyi gidecek romantik, eğlenceli bir dizi izlemek istiyorum. Benim gibi bir acemiye bu dünyaya girmesi için hangi diziyle başlamasını önerirsiniz? Eğer tarzları hoşuma giderse bakarsınız ben de sizin aranıza katılırım J

NOT: Görsel Kore Kuşu blogundan alınmıştır. 

47 yorum:

  1. Sanırım benim izlediğim ilk ve tek kore dizisi Itazura Na Kiss kore versiyonu :). Bir arkadaşımın zoruyla izledim ve çok sevdim :). Çok komik bir dizi. Romantik komedi. O kadar sevdim ki orijinali olan animesini de izledim ki anime zaten severim :). Başka kore dizisi izlediğimi hatırlamıyorum :). Olur da varsa yine de yazarım :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öneri makinesi,
      not aldım canım. Aslında ben anime de izlemek istiyorum ama o da diğer yaza kalsın :-)

      Sil
    2. Burayı ele geçirdim, biliyorum ama hatırladım bir tane daha izledim :). Bugün aklıma geldi :). Oh My Ghost o da fantastik romantik komedi :).

      Sil
    3. öneri makinesi, hahah istediğin kadar yorum yapabilirsin canım. Ben yorumlarını okudukça mutlu oluyorum.

      O diziyi duymuştum daha önce. romantik komediyse kesinlikle izlemek isterim. Teşekkürler :-)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Sebra GÜNDOĞDU,
      senin önerilerin bir adım önde canım :-)

      Sil
  3. Bi ara benim yegenlerde sarmıştı Kore dizilerine :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avrupada Yasam,
      Türkiye'de seveni çok. Ben de çok merak ediyorum.

      Sil
  4. Ben daha düşlerimin prensin de kaldım, ama hala bikmadan izleyebilirim 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tılsım Yılmaz,
      TRT'te yayınlanan dizi değil mi? Denk gelmiştim ama hiç izlemedim :-)

      Sil
  5. Ben de sadece My Secret Romance isimli diziyi izlemiştim. Romantik bir film. Bizim Türk Dizileri kıvamında bir aşk hikayesi. Fena değildi. Başrol oyuncularının güzel ve yakışıklı olması diziyi daha izlenir kılıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burçak GÜLSÜM,
      oyuncular görsel olarak hoşumuza gidince diziyi izlemesi daha zevkli oluyor:-) Türk dizilerine benzediklerini duymuştum. Hatta son yıllarda Kore dizilerini bize uyarlıyorlar.

      Sil
  6. İlkay Özgür,
    sen de bayağı izlemişsin. Yalnız şu ana kadar yazılan dizilerin hepsi birbirinden farklı. Olmadı hepsini sırasıyla izlerim :-)

    YanıtlaSil
  7. Uzun zamandır blogunuzu takip ediyordum ama hiç yorum yazmamıştım.Kore dizisi önerisi isteyince yazmadan duramadım:) Its okay thats love dizisini çok sevmiştim ona bakabilirsiniz isterseniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyza, en yakın arkadaşım da onu önermiş. Mutlaka izleyeceğim. Teşekkürler :-)

      Sil
  8. bende daha kore dizisi furyasına dahil olmamış biri olarak not aldım verilen isimleri....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatma ÜZMEZ,öneriler sadece benim değil yazıyı okuyanların da işine yarayacak :-)

      Sil
  9. Ayyy beklenen an geldiyse bize de önermek düşer o zaman :D Aklımda birkaç dizi var ama detaylı bir liste yapıp geleceğim :D Ee başlangıçlar önemli sonuçta. Kötü bir diziye denk gelirsen bir daha izleyesin gelmez. Neyse ben bir listelerime bakınıp geliyorum o halde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esseve rin, hahahaha o zaman senden detaylı bir liste bekliyorum :-) Blogunda önerilerini yazdığın bir yazın varsa linkini de bırakabilirsin.

      Sil
    2. Şöyle 2016'daki favorilerimi yazdığım bir liste var http://periodiclibrary.blogspot.com.tr/2016/12/yl-sonu-favorileri-2016da-izledigim-en.html ama ufak bir listede burada yapmak istiyorum :D

      Benim gibi romantik olduğunu bildiğimden romantizmin ağırlıklı olduğu dizi önerilerimle geldim :D
      1.Descendants of the Sun-Tereddütsüz öneriyorum bunu. Bir asker ve doktor arasındaki aşkın etrafında dönüyor dizi ve ne ararsan var dizide. Hem güldüren hem üzen hem de kalbimi pır pır çarptıran bir dizi kendisi :D Kadro zaten gözlere şenlik, bunun yanında dizinin müzikleri efsane, bir de çekimlerin yapıldığı yer gel beni gez diye bağırıyor, e daha ne olsun :D Tek olumsuz yanı dizide bir sahnede deprem oluyordu (spoiler sayılmaz diye düşünüyorum) ve aşırı abartı bir efekt kullanılmıştı, o göze batıyordu :D Onun dışında bence oldukça güzel bir dizi :D
      2.Weightlifting Fairy Kim Bok Joo-Ya bu dizi değil adeta bir pamuk şeker :D Halterci bir kızın ilk aşkını ve sonrasını anlatan çok minnoş bir dizi. Romantizm ve komediyi çok güzel harmanlamış, tam bir gençlik dizisi :D
      3.Oh My Ghost-Hayaletli, fantastik yine bol güldürmeli bir dizi :>
      4.My Girl-Aslında bunu önermede biraz tereddütlüyüm. Benim ilk izlediğim kore dizisi ve çok severek izlemiştim. Ama eski bir dizi ve aşk üçgeni olduğundan güldürdüğü kadar üzen de bir dizi. Aşk üçgenlerinden rahatsız olmuyorsan beğenebilirsin :))

      Bir de her kore dizisi öneri listesinde bulunan iki dizi var: Boys Over Flowers ve You are Beautiful. BOF'u hiç önermiyorum birçok kişinin ilk izlediği kore dizisi de olsa. Başları izlense de ileride dram üstüne dram yaşanmasıyla kabak tadı veriyor dizi. BOF'u gördüğün yerde kaç diyorum yani:D You are Beautifulsa kardeşimle severek izlediğimiz, klişelerin bol olduğu bir diziydi :D

      Sassy Go Go ve Dream High'ı önermezsem içimde kalır vallahi :D İkisi de dans, müzik, dostluk temalı gençlik dizileri. Ayrıca Sassy Go Go nefretten doğan bir aşk da barındırıyor :D Zaten 12 bölümcük bir dizi :D İki güne bitirirsin :D

      Umarım izleyeceğin ilk diziyi beğenirsin de devamında bol bol kore dizisi izlersin :D Keyifli seyirler ^____^

      Sil
    3. esseve rin, o listeye de bakayım o zaman :-)

      Ne güzel diziler önermişsin bana. Yazdıklarını okuyunca hepsini izleyesim geldi :-) Çok teşekkür ederim canım. İzleyince yorumumu yazarım.

      Sil
  10. İlkay benim de izlediğim ilk dizi hatta tek dizi Playful Kiss, adını hatırlayamıyordum bir türlü :). Itazura Na Kiss de animesi :). İkisi de çok komik ve güzel :).

    YanıtlaSil
  11. Tam ilgi alanim. O fanatiklerden biri de benim iste. Ama uyarayim virus gibi bir sey bu. Donem donem kaybolsa da izlemeden duramiyorsun. Tavsiyem kult olan birkac dizi var bence onlardan basla. Bunun icin kore dizi onerileri yazarsan ayrintili sonuclara ulasirsin. Ayrica filmlerini de es gecme derim dizilerinden daha guzel bana gore.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bonheur, filmlerini izlemek hiç aklımda yoktu. Onları da araştırayım. Teşekkürler :-)

      Sil
  12. Çoğu kişi My Girlfriend is a Gumiho dizisiyle başlar sonrası gelir. Fakat eski bir dizi olduğu için My Girlfriend is a Gumiho, Oh My Venüs dizisiyle başlamanın daha doğru olacağına inanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. renklitirtil, öneriler için teşekkür ederim :-)

      Sil
  13. öneri makinesi, Playful Kiss not alınmıştır efendim :-)

    YanıtlaSil
  14. Güzel öneriler var (bazılarını henüz izlemesem de:)) bende bir kaç tane ekleyebilirim.^^

    Secret Garden
    A Gentleman's Dignity
    The Tunnel
    Signal
    Miseang
    Kill Me Heal Me
    Healer

    Bir kaç tane derken yazdıkça yazıyorum ben:))

    Şimdiden keyifli seyirler olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mavera, önerileriniz için çok teşekkür ederim :-)

      Sil
  15. Signal'in ismini pek çok blogta görmüştüm, siz de önermişsiniz. Kore dizisi koleksiyonumda eksik olan dizilerden birisi. Bunu da izleyebiliriz Şule ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebra GÜNDOĞDU, olabilir canım. Sen de benimle beraber ilk kez izlemiş olursun :-)

      Sil
  16. Yanlış hatırlamıyorsam animeden uyarlanan bir kore dizisi. Böyle kore dizileri var hep animelerden uyarlanan sanırım onlardan biri :). Çok tatlı bir anime :).

    YanıtlaSil
  17. Henüz izlemeye başladın mı bilmiyorum ama Secret Garden diyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birkitaphirsizi, o diziyi de yazan birkaç kişi oldu. Önerin için teşekkürler :-)

      Sil
  18. Ben izlemeye BOF'la başlamıştım :D Hala da seviyorum, güzeldi :D Descendant of the Sun geçen yıl izlediğim harika dizilerden biriydi. Kill Me Heal Me'de öyle, It's Okay That's Love, Master's Sun, Pasta, Bride of the Century, Protect the Boss, Personal Taste, Oh My Venus... Şu anda aklıma gelen bunlar :D Hepsini severek izlemiştim, hatta şu sıralar W Two Worlds dizisini izliyorum, o da güzel :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak, Oo sen de bayağı izlemişsin. Tamam bunları not alayım. Olmadı adı en çok yazılanla başlarım. Teşekkürler :-)

      Sil
  19. Aslında uzunca bir liste yazmak istedim. Ama sadece başlangıç yazıcam, gözünüz korkmasın hemen. Coffee Prince ile başlamanı öneririm. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinem Yıldız, :-) Önerin için çok teşekkür ederim :-)

      Sil
  20. İlkay Özgür, öyle mi? Teşekkürler canım. Bu aralar yoğun olduğum için hemen yapamam ama mutlaka yapacağım.

    YanıtlaSil
  21. the legend of the blue sea
    the heirs
    sassy go go
    school 2015
    school 2017
    playfull kis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yavuz ünal,
      önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bu sene kaldı ama 2018'de Kore dizilerine başlayacağım :-)

      Sil
  22. Kore dizilerine aşırı düşkün değilim fakat çoğu kişi de olduğu gibi benimde ilk izlediğim dizi Playfull Kiss idi. Kesinlikle bu rutinden kaçma derim , hele romantik-komedi seviyorsan mutlaka ilk bu diziyi izlemelisin . Ve bu arada bu dizinin günlükleri de var erkek başrol karakter tarafından yazılmış olan , diziyi izlerken onları da okumanı tavsiye ederim . Arama motoruna yazarak çok rahat bulabilirsin . Şimdiden iyi seyirlerr :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izel tolu,
      bu diziyi daha önce duymamıştım. Romantik komedileri çok severim. Karakterin günlüğünü yayınlamaları da çok hoşmuş. Mutlaka bakacağım. Teşekkürler :-)

      Sil
  23. Bu post benim gözümden nasıl kaçtı? o.O Blogumda yazdığım K-Drama önerileri/yorumlarına da beklerim seni ama nokta atışı bir öneride de bulunabilirim: REMEMBER. Kore dizilerine karşı ön yargısı olan babamı kore dizisi bağımlısı yapan dizidir kendisi. Şimdi bensiz izledikleri kore dizileri bile var :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde Türker,
      senin Kore önerilerini not alıyorum zaten ama sen genellikle gerilim, suç türünde öneriyorsun. Ben romantik bir diziyle başlasam daha iyi olabilir. Ondan sonra senin önerdiklerine geçerim :-)

      Sil
  24. City Hunter , The Heirs , playfull kiss , bof , My Girlfriend is a Gumiho ... Bu liste uzar gider ama bunlarla başlamanızı öneririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. bi kahve arası,
      çok teşekkür ederim güzel önerileriniz için :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...