8 Ocak 2018 Pazartesi

GERİYE BAKIŞ 2017 (MİMLENDİM #22)

sule uzundere blog
Sevgili Esseve Rin beni geçen yılın genel bir değerlendirmesini yaptığımız bu mime davet etmiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Onun yazısını buradan okuyabilirsiniz. Bu mimi geçen sene şubatın sonlarında yapmıştım. Şimdi ocağın ilk haftasında yapıyorum. Benim adıma önemli bir gelişme 😊 2016’ya bakış yazımı buradan okuyabilirsiniz.

OKUNAN KİTAP SAYISI: 118
Hayatımda en çok kitap okuduğum yıl 2017 idi. Yeni yılda da aynı başarıyı göstermek isterim ama içimden bir ses zor diyor.

Geçen sene okuduğum 118 kitabın listesine buradan bakabilirsiniz.
En beğendiğim 10 kitaba ve yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İZLENEN DİZİ SAYISI:6
İzlemek istediğim onlarca dizi varken sadece 6 dizi izlemem, ki bazılarını tamamen bitiremedim, çok zoruma gidiyor. Neyse ki yarıyıl tatiline az kaldı. Tatilde bol bol dizi gömmeyi düşünüyorum 😉 Önerisi olan var mı?

2017’de izlediğim dizileri ve yorumlarımı buradan okuyabilirsiniz.

İZLENEN FİLM SAYISI:67
Tabii bu sayı da beni mutlu etmedi. Hedefim bu sene en az 100 film izlemek. Bunun için de yaz aylarına güveniyorum çünkü yazın hiç kitap okuyamam ben. Günde 2-3 film izlersem belki 100’ü bile geçerim. Hayal kurmak serbest 😊

İzlediğim 67 filmin listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Sinemada izlediğim filmlere ve yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.
En beğendiğim ve herkese önerdiğim 10 filmi buradan okuyabilirsiniz.

BLOGDA PAYLAŞILAN YAZI SAYISI:94
Bu sayının 100 olması için aralık ayında yazı paylaşım rekorumu kırdım ama ıııh olmadı. Tabii bir sene yatıp bir ay çalışınca istediğim performansı gösteremedim. Bunda geçmiş yazılarımın bazılarını silmemin de etkisi var. Artık hiçbir yazımı silmeyeceğim.

İNSTAGRAM’DA PAYLAŞILAN FOTOĞRAF SAYISI: 88
İnstagram’da istesem de çok aktif olamıyorum çünkü güzel fotoğraf çekemiyorum. Çektiklerimin bir kısmını da siliyorum. Geçen sene ilk beş ay hesabımı dondurmuştum. Bu yüzden paylaşılan foto sayısı 88’de kaldı. Bu arada İnstagram hesabıma buradan ulaşabilirsiniz.

Esseve Rin neredeyse bütün listemi mimlemiş. Onun mimledikleri dışında birkaç arkadaşımı da ben davet ediyorum.

İzel Tolu mimlendiniz.


Unuttuklarım olursa affola. Yapmak isteyen herkes davetlidir. Hatta yaptıysanız lütfen yazıya yorum bırakın, okumayı çok isterim. Yeni yazılarda görüşmek üzere…

11 yorum:

  1. Yeni yıla hedef belirleyebilmek için güzel bir mim. Geçmişten ders çıkarmak gibi. Siz de güzel bir yıl geçirmişsiniz. Bu yıl daha da güzel olsun sizin için.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebemkuşağı,
      umarım. Çok teşekkür ederim :-)

      Sil
  2. Hiiii mimlenmişimmmm :)
    Yapıyorum en kısa zamanda ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oytunla Hayat,
      yapmışsın bile. Maşallah çok hızlısın :-)

      Sil
  3. İlkay Özgür,
    umarım canım :-)

    YanıtlaSil
  4. Epey verimli bir yıl olmuş bence. Bu yıl daha da verimli ve güzel olsun:)

    YanıtlaSil
  5. Yaa mimlenmişim. 😁 Çok sevindim, ne zamandır mim yazısı yazmıyordum. 😄 En kısa zamanda yapacağım. 😁 Sevgiyle kal... 😘💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebrar Şeyban,
      merakla mim yazını bekliyorum o zaman. Sevgiler canım :-)

      Sil
  6. 118 kitap okuma sayısı, gerçekten bir harika, tebrik ederim :) Geri kalan hepsi de çok başarılı. Diziler bölümleri nedeniyle hatta bir de sezonları varsa zaten 50 film izlemek ile eş değer olabiliyor bazen.
    Dizi önerileri için; izlemediysen Breaking Bad, Taboo, Black Mirror...Bu üçü favorim... Tarihi ve Fantastik seviyorsan Vikings... Game of Thrones'u zaten biliyorsundur. Anime dizi olarak her yaşa hitap edebilen, animelere bakış açını değiştirebilecek Death Note var. Geçen sene dizisini izlemiş olduğun Kristen Bell'in gençliğinde baş rol oynadığı bir dizi var bol sezonlu; Veronica Mars...
    Marvel ve Netflix seviyorsan; DareDevil, Punisher, Legion var... :D
    Belki içlerinden beğenebileceklerin çıkar...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feri Peri,
      Death Note'u izledim. Çok çok güzeldi. Game of Thrones'u 3 sezon izledim ama sonra verdikleri ara canımı sıktı. Dizinin bitmesini bekliyorum. Bitince baştan sona izleyeceğim. Breaking Bad ve Black Mirror merak ettiğim ve mutlaka izleyeceğim diziler. Taboo'yu duymamıştım. Netten araştırınca başrolünde Tom Hary'i gördüm. Onun için izlerim. Marvel filmlerine bayılırım ama henüz dizilerini izlemedim. Onlar da izlemek istediklerimden.

      Üşenmeyip bu güzel yorumu yazdığın ve güzel dizi önerilerinde bulunduğun için çok teşekkürler :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...