9 Şubat 2016 Salı

MİMLENDİM #6 NASIL BİLİRDİN?

şule uzundere mimlendim nasıl bilirdin

Sevgili River ve Neşeli Kitap Vagonu beni uzun zaman önce bu mimle mimlemişlerdi ama ben ancak şimdi yazabildim. Bu mimde takip ettiğimiz bloglar hakkındaki fikirlerimizi yazıyoruz. O zaman başlayalım J

Sebo’nun Günlüğü: Kendisi benim lise 1’den beri yani yaklaşık on beş yıllık arkadaşım, en yakın dostum olur. Doğal olarak en önce onu yazacaktım. Blogunda kitap, dizi, müzik ve günlük hayatla ilgili çok güzel yazılar okuyabilirsiniz. Bu aralar blogunda çok güzel bir kitap çekilişi var. Hem onu tanımak hem de çok güzel kitaplar kazanmak için mükemmel bir zaman.

Gökhan Uzundere: Kendisi kardeşim olur J Maalesef bloguna düzenli olarak yazmıyor. Yazsa eminim hepiniz onu severek okurdunuz çünkü. Kardeşim diye demiyorum, kültürlü ve çok yönlü bir insandır. Kim bilir belki bu sene bloguna ağırlık verir.


Kahve Yanı Kitap / Kahve Yanı Makyaj: Keşke aynı şehirde yaşasaydık da görüşüp kanka olsaydık dediğim arkadaşlarımdan J Hem kitaplarla ilgili hem de kozmetikle ilgili blog açacak ve bu iki blogu da hakkıyla dolduracak kadar çok yönlü bir insan. Bence hepiniz onu tanımalısınız.

AFK Sinemada: Eğer film izlemeyi seviyorsanız bu blogu takip etmelisiniz. Güncel film yorumlarını, ödül adaylıklarını ve sinema dünyasıyla ilgili haberleri öğrenebilirsiniz.

Beauty Beybi: Takip ettiğim ender kozmetik bloglarından. Yayınları sayesinde başka blogları takip etmeye ihtiyaç duymuyorum.

Benim Tutkum: Yine takip ettiğim ender kozmetik bloglarından biri daha. Yalnız Benim Tutkum sadece kozmetik hakkında yazmıyor, blog tasarımıyla da uğraşıyor ve bu konuda çok başarılı. Benim blogum da dahil birçok blogu tasarladı. Eğer blog tasarımı konusunda birine ihtiyacınız varsa tavsiye edeceğim ilk kişi olur.

Bi Poşet Kitap: Poşet’in blogunu takibe aldığımda yazıları ve insanlarla etkileşimi o kadar iyiydi ki ben kendisini yıllardır blog yazıyor sanmıştım. Meğer geçen yılın sonlarında açmış blogunu ama o kadar başarılı ki yılların bloggerlarına taş çıkartır. Adının hakkını veren blogunda kitap yorumlarının dışında başka alanlarda da çok güzel yazılarla karşılaşacaksınız.

Sade ve Derin: Blog dünyasının en meşhur isimlerinden biri. Blogger dünyasının en eski ve en yetkin yazarlardan biri. Aynı zamanda üç kitabı olan gerçek bir yazar. Eğer onu hâlâ tanımıyorsanız hemen tanışmalısınız ama büyük ihtimalle zaten tanışmışsınızdır. Kendisi yeni blogları keşfetmede ustadır J

Periodiclibrary: Beni "Pazar 6’lısı" yazılarıyla tanıştıran blogger J Onu okumak çok keyifli. Bu aralar geçen yılın değerlendirmesini yazmayı planladığı için onu takibe almanızı öneririm.

Heybemdeki Huzur: Heybemdeki Huzur’un düzenlediği hediyeleşme etkinlikleri sayesinde hem onunla hem de çok değerli bloglarla tanıştım. Etkinlik seven arkadaşımız şimdi de “Blog Defteri” adında bir blog keşif etkinliği düzenliyor. Siz de katılmalısınız.

Kitap Cumhuriyetim: Kitap yorumlarının yanında edebiyat dünyası ve kitaplarla ilgili her haberi bulabileceğiniz bir blog. Üstelik blogunu başka yazarlara açacak kadar da iyi niyetli biri. Siz de blogunda konuk yazarlık yapabilirsiniz, geçen ay benim yaptığım gibi.

Mürekkep İzleri: Ben ona River diyorum J Blogumu düzenli olarak okur ve yorumlarını hiç esirgemez. Onun yorumlarını okumak benim için yazı yazmak kadar zevkli. Blogunda kitaplar, filmler, diziler ve animeler hakkında çok güzel yazılar okuyabilirsiniz ve sadece bloguna yorum yaparak kitap kazanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için sizi arkadaşımın güzel bloguna alayım.

Neşeli Kitap Vagonu: Arkadaşımız blogunun adını ve tasarımı değiştirerek kendini yeniledi ama yazılarının güzelliği aynı. Çok sevimli, yüzünden içinin güzelliği belli olan, adının hakkını veren Neşeli’yi çok seviyorum. Umarım blog arkadaşlığımız uzun süre devam eder.

Okuyan Muggle: Blogunun isminin güzelliği bir yana kendisi son dönemlerde çok güzel kitaplar okuyor ve yorumluyor. Kitap blogu arıyorsanız onunla tanışmalısınız.

Pinuccia’nın Kitapları: Okuma şenlikleri sayesinde onlarca kişinin daha çok okumasını ve insanların tanışıp kaynaşmasını sağlayan bir blog.

Sulem Cafe: Sağlıklı yemek, içecek tarifleri ve spor önerileri sayesinde formunuzu korumanız çok kolay. Adaşımın önerilerini dinleyip ben de zayıflasam çok güzel olur. İnşallah bu sene istediğim kiloları verebileceğim. Bu süreçte yazılarından yararlanacağım bloglardan biri de Sulem Cafe olacak.

Dilekçe: Dilek arkadaşım eğlenceli yazı dizileri, kitap ve film yorumları, sosyal sorumluluk projeleriyle dopdolu bir blogun sahibi. Eğer onu henüz tanımıyorsanız hemen tanışmalısınız.

Nail Art İn Wonderland: Oje seven ve tırnaklarına desen çizmekten hoşlanan biriyseniz mutlaka bu blogu keşfetmelisiniz. Benim kağıda çizemeyeceğim şekilleri Nail, tırnağına çizmeyi başarıyor. Çok başarılı. Blogumda beni hiç yalnız bırakmadığı için kendisine ayrı bir sevgim var.

İlk aklıma gelen blogları yazdım. Yazmadıklarım lütfen alınmasınlar. 88 blogu takip ediyorum, takdir edersiniz ki hepsini yazmak çok zor olurdu.

Bu bayağı eski bir mim. Kim yaptı kim yapmadı tam olarak hatırlamıyorum. Henüz yapmayan bütün blogları mimliyorum. Görüşmek üzere.



30 yorum:

  1. aa, yeni gördüm <3 çook tatlısın, çok teşekkür ederim ^^ hiç mim yazmamıştım daha önce. not alayım da, bir ara ben de yaparım belki ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nail Art in Wonderland, rica ederim. Eğer yazarsan yazını zevkle okurum.

      Sil
    2. Yazdığın blok sahiplerini takip ediyorum senin sayende teşekkür ederim sana

      Sil
    3. gulseren ozkursun, ben teşekkür ederim fikrimi önemsediğin için.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Kendimi gördüğüm için çok mutlu oldum :)
    Severek takip ettiğim bloglar listede var :) ama ilk defa gördüğüm blogları ziyarete gideceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neşeli Kitap Vagonu, ben de seni mutlu ettiğim için mutlu oldum :-)

      Sil
  4. Bu mim sayesinde hiç bilmediğim bloglar tanımaya başladım ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her Şeyden Konuşmalı, çok teşekkür ederim. Bunu duyduğuma çok sevindim.

      Sil
  5. Zaten takip ettiğim ve sevdiğim blogların yanı sıra bilmediğim ve mutlaka göz atacağım bloglar öğrenmiş oldum:)

    YanıtlaSil
  6. Aralarında takip etmediğim bloglar varmış sayende bende güzel bloglar keşfetmiş oldum:)

    YanıtlaSil
  7. Bu listede olmak beni ne kadar mutlu etti anlatamam. Güzel sözlerin için çoook teşekkür ederim Şule abla ^,^ Tavsiye ettiğin bloglara da mutlaka bakacağım :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde Türker, seni mutlu ettiğim için ben de mutlu oldum canım :-)

      Sil
  8. Okurken kendimi görmeyi hiç ama hiç beklemiyordum ve görünce çok sevindim :'))))) Çok teşekkürler Şule :>

    YanıtlaSil
  9. Bitanesin Şule...
    Aynı şehirde olmasak bile gönüllerimiz bir ya o yeter bize <3
    Çoook seviyorum seni... Bu güzel yayınında yer almak beni çok mutlu etti, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve Yanı, seni mutlu ettiğim için ben de mutlu oldum. Ben de seni çok seviyorum Kahve'cim :-)

      Sil
  10. Bilmediklerime bir göz arıyim hemen ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bize Her Yer Okul, hepsini seveceğini düşünüyorum.

      Sil
  11. Bu sayede yeni bloglar tanıdık :) Kalemine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oytunla Hayat, yazımı okuyup yorum yazdığın için ben teşekkür ederim.

      Sil
  12. şimdi buraya tam olarak ne yazsam bilemiyorum.
    tüm blogger arkadaşlar için olan düşünlerin o kadar güzel ki, yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum şule. aslında buraya senin o güzel sözlerini karşılayacak derecede ahsen bir yazı kondurmayı isterdim, velakin aklıma ne yazık ki, teşekkürden ötesi gelemiyor. :/
    yüreğinden geçenler için teşekkür ederim, iyi ki tanımışım seni. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. River, ben de seni iyi ki tanımışım :-) Senin yorumlarını ne kadar özlediğimi fark ettim. Sen yazmayınca blogum eksik kalmış oluyordu. Umarım bir daha uzun süre özletmezsin kendini :-)

      Sil
  13. merhaba :) çoğu bloğu takip ediyordum ama aralarında bilmediklerim de varmış onları da hemen takibe alacağım :) güzel bir etkinlik olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semra Akarsu, yazımı okuduğunuz ve yorum yazdığınız için ben teşekkür ederim.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...