3 Kasım 2015 Salı

BİTENLER – 2



     Herkese merhaba. Elimdeki biten ürünler birikince bir bitenler yazısı daha yazayım dedim. İlk bitenler yazımı okumak için tıklayabilirsiniz. Bundan sonra biten ürünlerimin sayısı 10 oldukça yeni bitenler yazısı yazacağım. Neler bitirdiğime ve bu ürünler hakkında neler düşündüğüme beraber bakalım mı?

     Bu arada şöyle bir yöntem geliştirdim. Eğer yazının hepsini okumaya üşenirseniz sadece ürün isimlerine bakarak ürün hakkında ne düşündüğümü anlayabileceksiniz çünkü;
Çok beğendiğim ve mutlaka tekrar alacağım ürünleri yeşil renkle,
Olumlu ya da olumsuz karar veremediğim, arada kaldığım ürünleri mavi renkle,
Hiç beğenmediğim, bir daha asla almayı düşünmediğim ürünleri kırmızı renkle yazacağım. Bu yöntemi bir blogda görmüştüm ama hangi blog olduğunu hatırlamıyorum. Siz böyle yazan blogu tanıyorsanız lütfen söyleyin, ismini buraya yazayım. Yöntemini çalmak gibi olmasın.

kozmetik ürünleri

     Bitirdiğim 10 ürünün toplu görüntüsü bu şekilde. Şimdi tek tek yorumlarıma gelirsek:

kozmetik ürünleri

GLISS ŞAMPUAN: Bu şampuan ilk çıktığında çok popülerdi. Birçok blogger ürünü deneme ve yorumlama şansı bulmuştu ve çoğunluğunun eleştirileri iyi yöndeydi ama maalesef ben bu şampuanı pek sevemedim. Gerçi şampuanı saçlarımın çok yıprandığı ve kötü olduğu bir dönemde kullandım. Belki bunun da bir etkisi vardır ama denemek istediğim o kadar ürün varken bir daha kendisini alacağımı sanmıyorum.

ELSEVE RENK KORUYUCU SAÇ BAKIM KREMİ: Bu ürünü de pek sevemedim. Artık saç kremi konusunda Elidor’dan şaşmayacağım.

PALMOLİVE ÇİLEK RÜYASI DUŞ JELİ: Normalde çilek sevmem ama duş jelinin kokusu çok hoştu. Zaten oldum olası Palmolive’in duş jellerini sevmişimdir. Şu an markanın iki farklı duş jelini kullanıyorum ama yedekte Le Petit Marseillais duş jelleri var. Onları da kullandıktan sonra Palmolive ile devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.

kozmetik ürünleri

NİVEA İNVİSİBLE DEODORANT: İşte en vazgeçilmez ürünlerimden biri. Piyasadan silinmediği sürece kullanacağım deodorant budur. Keşke bayram indirimlerinde falan iyi bir indirime girseydi de stok yapsaydım ama maalesef bu üründe ciddi bir indirim görmedim. Şimdi belki yılbaşında yaparlar diye ümit ediyorum. Siz de iyi bir deodorant istiyorsanız tavsiye ederim.

AVON PUR BLANCA PARFÜM: Bu parfümü bana eşim hediye olarak almıştı. İnternette “Güzel kadın parfümleri” diye aratmış, Pur Blanca ismini bulmuş :-) Kokusunu duyunca o kadar sevmedi ama. Bana gelince ben kokusunu sevdim ama parfümün şişesinden o kadar nefret ettim ki bir daha hiçbir şekilde almayı düşünmüyorum. Parfümün ince uzun bir şişesi var. Şişeyi koyduğum masa birazcık sallansa, hafifçe elim değse vb. her türlü durumda şişe yere düşüyor. Benim bildiğim parfümler kısa ve tombul şişelerde olur. Pur Blanca da öyle bir şişede olsaydı kullanmaya devam ederdim ama bu durumda yoluma başka parfümlerle devam edeceğim.

kozmetik ürünleri

DIADERMINE ARINDIRICI T BÖLGESİ BANTLARI: Bu ürünün kapağında “6 adet” yazdığı için ben üç bölge için de 6’şar adet bant var zannettim. Meğer toplam 6 adet bant varmış. Bu durumda ürün düşündüğümden pahalıya geldi ama ürünün performansından memnun olduğum için kullanmaya devam edeceğim. Tabii eğer siz aynı etkiye sahip daha ucuz bir ürün önermezseniz :-)

DERMA DERMSİVİLCE SİYAH NOKTA TEMİZLEME MENDİLİ: Bu ürün mutluluk postasındaki paketimden çıkmıştı. Sadece tek bir mendil olduğu için ürün hakkında yeterli bir düşünceye sahip değilim ama bir mendille siyah nokta ve sivilcelerden kurtulma fikri kulağa hoş geliyor. Eğer bu ürünü deneyenler varsa aranızda lütfen yorumlarınızı yazın. Ona göre alıp almamaya karar vereceğim.

SİGNAL DİŞ FIRÇASI: Bu ürünü de artık değiştirilmesi gerektiği için atıyorum. Signal’ın diş fırçasından çok memnunum, hatta yeni fırçam da yine bu model. Sadece bu sefer pembesini aldım. Fırçanın ağzındaki koruyucu kapak fırçanın dış etkenlerden korunmasını da sağlıyor. Tavsiye edebileceğim bir ürün.

NİVEA ARGAN YAĞLI EL KREMİ: Nivea markasını oldum olası severim. Bu el kreminin üstünde argan yağı yazısını görünce hemen denemek istedim çünkü argan yağının faydalarını biliyorum ama maalesef krem beni tatmin etmedi. Kremin yoğun bir yapısı var. Bu yüzden elerime sürdüğümde elim kremi hemen emmiyor. Ellerimi yeteri kadar yumuşatmadı da. Bu yüzden hele ki mükemmel 2 el kremi keşfetmişken kendisine bir şans daha vermeyi düşünmüyorum.

DALAN D’OLİVE EL VE VÜCUT KREMİ: İşte bu krem mükemmel. Şimdiye kadar hep Bim’den küçük paketini aldım ama bulursam büyük paketini de almak istiyorum. Sanırım sadece Gratis’lerde satılıyor. Başka bir yerde görmedim. Son zamanlarda en beğendiğim 2 el kreminden biri. Diğerinin hangisi olduğunu da öbür yazımda anlatayım. Zaten o bitenler yazısında bol bol o üründen olacak.

     Evet, bitirdiğim ürünler ve bu ürünler hakkındaki fikirlerim bunlardı. Okuduğunuz için teşekkürler. Eğer siz de bu ürünleri kullandıysanız lütfen yorumlarınızı yazın ya da bana bir ürün tavsiye etmek istiyorsanız onu da yazabilirsiniz. Yeni ürünler keşfetmeyi severim. Şimdilik hoşça kalın. Görüşmek üzere.  

14 yorum:

  1. gliss şampuanı ben çok sevmiştim sana yaramadığına üzüldüm :( Neyse bitti gitti gelsin şimdi yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o şampuanı herkes sevmişti galiba. Dediğim gibi haksızlık yapmak istemem. Saçlarımın çok kötü durumda olduğu bir zamanda kullandım. Belki normal zamanda kullansaydım ben de severdim.

      Şimdilik yeniler gelmeyecek çünkü bayramlarda stoğumu tamamladım. Yılbaşına kadar alışveriş yok :-) yorumun için teşekkürler.

      Sil
  2. Derma Derm Sivilce Siyah Nokta Temizleme Mendili bana pek inandırıcı bir çözümmüş gibi gelmedi. Kullanmadım ama para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Yine de sen bilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Bir mendille siyah noktalardan kurtulmak mümkün olsa keşke ama bence de değil. Ben de inanmadım.

      Sil
  3. Niveanın deodorantlarının çoğunu denedim ve ben de memnun kaldım :)) Palmolive'in çilekli duş jelini çok seviyorum ben, kokusu harika. Son olarak bir de Elseve'in saç kremini denemiştim ama normalde saç kremi kullanmadığım için karşılaştıramıyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak,
      deodorantta vazgeçilmezim Nivea. Palmolive'in bütün ürünlerinin kendine has, güzel bir kokusu var. Ben hepsini seviyorum diyebilirim. Saç kreminde Elidor favorim. Eğer denemediysen öneririm :-)

      Sil
  4. açıkçası bende buradaki ürünlerden çoğunu kullandım. Özellikle deodoranttan bende oldukça memnunum. Pur Blanca bir ara epey meşhur oldu ve herkeste o kokudan duyar oldum ve şişesinden dolayı olmasa bile bende ondan soğudum ve bir daha almayı düşünmediğim bir ürün. hep bu siyah nokta temizleyiciler ve T bantlarının işe yarayıp yaramadığını merak etmişimdir genellikle olumsuz yorumlar görüyorum ama. ürünler hakkında aydınlattığın için teşekkürler Şula Abla. sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sümeyye Kip,
      yorumun için teşekkürler canım. Sevgilerimi yolluyorum sana :-)

      Sil
  5. Nicea kremi yatmadan önce kullanırsan sabah yumuşacık ellerle uyanabilirsin. Yoğun kremleri gece uygulamayı denemelisin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyda'nın Kitaplığı,
      önerin için teşekkürler. Doğru söylüyorsun. Bir daha öyle bir kremle karşılaşırsam dediğin gibi yapacağım. Şu an favori el kremlerim Dove ve Dalan. Uzun bir süre başka marka denemeyi düşünmüyorum.

      Sil
  6. Merhabalarr canimm. Bloğunu yeni keşfettim. Gerçekten çok şeker bir blogun var. Seni hemen takibe aldim. Benim bloguma da beklerim. Tabi ki sen de istersen.. 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazal'ın Dünyası,
      o zaman hoş geldin :-) Güzel yorumun için teşekkürler. Uygun olduğum bir zamanda mutlaka uğrayacağım. Görüşmek üzere :-)

      Sil
  7. Bu arada benim eşim de tam aksi pir blanca parfüme bayılıyor. Ben de sevmiyorum. Şişesi vs.😱

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazal'ın Dünyası,
      sanırım erkekler daha çok beğeniyor. İnternette en beğenilen kadın parfümlerinden biriymiş. Ben de çok sevmedim.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...