3 Ocak 2018 Çarşamba

YILIN SON KİTAP ALIŞVERİŞİ (2017)

sule uzundere blog
Kitap Yurdu’ndan ekstra %5 indirim kazanmak için her ay kitap alıyorum. Evde çok fazla okunmamış kitap birikmesin diye kargo alt limiti 40 lirayı aşmamaya çalışıyorum. Bu alışverişim ise keyfi değil çoğunlukla mesleki bir alışveriş oldu. Sarıçam Kitap Etkinliği’ni dün bloguma yazmıştım. Buradan okuyabilirsiniz. Çocukları kitaplardan test etmek için ben de kitapları okumak istedim. Bu yüzden yarışma kitaplarından elimde olmayan kitapları aldım.

*Haritada Kaybolmak
*Kraliçeyi Kurtarmak
*Sol Ayağım
*Suna’nın Serçeleri
*Yankılı Kayalar bu etkinlik kapsamında okunmak için alındı.

*Osmancık
*Vahşetin Çağrısı
*Beyaz Diş’i ise zaten okumak istiyordum, etkinlik bahane oldu.
sule uzundere blog

Fakir Baykurt tanıdığım ama hiçbir kitabını okumadığım bir isimdi. Kitap Ağacı Adana grubumla ocak ayı için yazarın Eşekli Kütüphaneci kitabını seçtik. Böylece yazarla tanışmış olacağım. İçimden bir ses yazardan okuduğum son kitabın eşekli kütüphaneci olmayacağını söylüyor.

Sizin bu kitaplar içinde okuduğunuz var mı? Ya da okumak istediğiniz? Önce hangisinden başlamamı önerirsiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.


Her gün saat 9’da bloguma uğramayı unutmayın. Ocak ayı boyunca her gün yeni bir yazıyla karşınızda olmaya çalışacağım. Yeni yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın. 

20 yorum:

  1. Kitapları not aldım. Aralarında olmayanlar var. Oğluma alayım. Teşekkürler şeker :)

    YanıtlaSil
  2. Aralarında okumadığım kitaplar var. Ama ben özellikle Sol Ayağım kitabını çok beğenmiştim. :) Bence hiç bekletmeyin :) Fakir Baykurt'u ben de henüz okumadım. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem E,
      bu kitaplar özellikle Sol Ayağım iyi yorumları alıyorum. Sömestrda ilk okuyacağım kitap o olsun o zaman. Yorumun için teşekkürler :-)

      Sil
  3. Kraliçeyi kurtarmak ve vahşetin çağrısı yorumunu özellikle bekliyor olacağım. Oytun'a göre mi bir değerlendirmiş olayım ben de ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oytunla Hayat,
      okuduğum zaman mutlaka yorumlarım canım :-)

      Sil
  4. Vahşetin çağrısını özellikle merak ediyorum. Beyaz Diş benim de elimde, okunmayı bekliyor :)
    Keyifli okumalar dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feri Peri,
      Vahşetin Çağrısı, Beyaz Diş'in devamı niteliğindeymiş. Bu yüzden önce Beyaz Diş'i okumalısın. İkisinin de yorumunu bu ay içinde yazmaya çalışacağım. Çok teşekkürler :-)

      Sil
  5. harika kitaplar Şule'cim, içlerinden okuduğum yok ama kapakları çok hoş görünüyor hepsinin:)) keyifli okumalar, iyi seneler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren O,
      teşekkürler Eren'cim. İyi seneler :-)

      Sil
  6. sol ayağım çok iyidi ama ya , keyfi bol olsun , yeni yılın kutlu olsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KİTAP EYLEMİ,
      Sol Ayağım'a herkes çok iyi diyor Eylem. Ben de çok merak ediyorum. Senin de yeni yılın kutlu olsun canım :-)

      Sil
  7. Hiçbirini ben de okumadım ama sol ayağım alışveriş listemde duruyor uzun süredir.
    Keyifli okumalar dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cocuklu Hayat,
      Sol Ayağım'a herkes çok iyi diyor. Ben de çok merak ediyorum. Çok teşekkür ederim :-)

      Sil
  8. Ben babil.com'u öneririm sana daha önce kullandın mı bilmiyorum ama gerçekten çok memnunum ayrıca çok daha uygun fiyatları . Bir kaç kere akademik kitaplar alırken kitapyurdunu kullanmıştım fakat oranın verdiği indirim bile babilin normal fiyatı . Bir göz at istersen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izel tolu,
      Babil.com'u biliyorum. Hatta bir ara kartımıza %50 indirim yapıyordu. Birkaç kere alışveriş yaptım, sonra kullanmadım. almak istediğim bir kitap kitap Yurdu'nda yoktu. Bir de Babil'e bakayım. Öneri için teşekkürler :-)

      Sil
  9. Selam Sulecim Ben de bugun 2017 nin son Kitap alisverisini paylastim blogumda. Tevafuk olmuş. Iclerinde okumak istediklerim var ama okuduğum yok. Kitapyurdundan bir daha alisveris yapmayi dusunmuyorum. Nedenini blogumda son yazimda yayinladim. Keyifli okumalar canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayel Damlası,
      öyle mi? Ben blog yazılarını hafta sonundan hafta sonuna okuyabiliyorum. Bu yüzden senin yazını henüz okumadım. Okuyunca mutlaka yorumlarım canım :-)

      Sil
  10. Beyaz Diş favorilerimden :) Tarık Buğra'yı okumak istiyorum bu listeden. Diğerleri hakkında çok fikrim yoktu açıkçası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap Güneşim,
      birçoğu çocuk kitabı olduğundandır :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...