15 Aralık 2016 Perşembe

KADIKÖY BELEDİYESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Geçen sene Adana’da doğu görevi sayılan bir okulda çalışıyordum. Okulumuzun rehber öğretmeni kütüphanemiz için İstanbul’daki belediyelere mail atmıştı. Kadıköy Belediyesi bize tam beş koli kitap göndermişti. Bu hediyeye biz öğretmenler ve öğrenciler çok sevinmiştik.

Bu sene ben Adana’da başka bir okula tayin oldum. Yeni okulum iki senelik yeni bir okul. Okul fiziksel olarak çok iyi durumda. Akıllı tahtası, masa ve sandalyeleriyle ders işleyebileceğiniz genişlikte, duvardan duvara rafları olan çok güzel bir kütüphanesi var. Sadece bu kütüphanenin raflarının doldurulması gerekiyor. Kitap toplama kampanyaları ile okulumuza birçok kitap kazandırılmış ama 500 öğrencilik bir okul için yeterli büyüklükte bir kütüphane değil. 
sule uzundere blog kitap toplama kampanyası
Amaç bu rafları doldurabilmek. 


Ben de Kadıköy Belediye’sinin geçen seneki jestini hatırladığımdan bu sene de  şansımı deneyeyim dedim ve belediyeye bir mail attım. Mailime cevap gelmedi. Maili kasım ayında attığım için kitap gönderme işini eylülde, okulların açıldığı zaman yapıyorlar demek ki diye düşündüm ve geç kaldığıma üzüldüm. Sonra dersimin olmadığı bir gün evde otururken okul müdürüm beni aradı ve beş koli kitap geldiğini söyledi. O kadar sevindim ki dersim olmamasına rağmen hemen okula koştum. Gelen kitapları görmem, tek tek incelemem ve raflara kendi ellerimle yerleştirmem lazımdı.
sule uzundere blog kitap toplama kampanyası
KADIKÖY BELEDİYESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER
sule uzundere blog kitap toplama kampanyası
KADIKÖY BELEDİYESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER
sule uzundere blog kitap toplama kampanyası
KADIKÖY BELEDİYESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Kadıköy Belediyesi bize bir koli İngilizce kitap, 3 koli roman ve hikâye ile, istemememize rağmen, bir koli de kırtasiye ürünü göndermiş.

Bu güzel davranışı blogumda yazarak duyurabildiğim kadar çok kişiye duyurmak istedim. Yapılan iyilikler unutulmamalı.

Öğrencilerim yeni gelen kitaplara ilgisini de burada yayınlamak isterdim ama öğrencilerin fotoğrafını paylaşmak yasal olmadığı için yayınlayamıyorum. Çok ilgili ve mutlu olduklarını söyleyebilirim. 

Teşekkürler Kadıköy Belediyesi J



NOT: Eğer sizin de evde okumadığınız, okumayacağınız ya da bir kere okuyup çok sevmediğiniz, öylece evinizde tozlanan kitaplarınız varsa ve onların birileri tarafından okunmasını isterseniz bize gönderebilirsiniz. Okulumuz ortaokul olduğu için 5-8. sınıf öğrencilerinin okuyacağı kitapları kabul edebiliriz. Bana blogumun sağ tarafındaki mail bölümünden ya da suleuzundere@hotmail.com adresinde ulaşabilirsiniz. 

14 yorum:

  1. Çok sevindirici ve güzel bir haber. Öğrencilerin senin gibi bir öğretmenleri oldukları için çok şanslılar. Keyifle okurlar İnşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okumasyon, güzel yorumun için teşekkürler canım :-)

      Sil
  2. Ne güzel inş dolup taşar da bu sefer yeni raflar ararsınız. paylaşıyorum görenler olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice yazıcı, çok teşekkür ediyorum ablam :-)

      Sil
  3. Gerçekten çok duygulandım tebrik ediyorum Kadıköy belediyesini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ESMANUR, Kadıköy Belediyesinin bu jestini hiç unutmayacağım.

      Sil
  4. Çok güzel, çok sevindirici =)))

    YanıtlaSil
  5. Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Sizide kendi bloguma beklerim :) www.nurundelidolublogu.tk Ayrıca kadıköy belediyesi çok güzel bir iş yapmış. Çok sevindim okuyacak öğrencileriniz adına

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogby Nur, o zaman bloguma hoş geldiniz. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :-)

      Sil
  6. Çok duyarlı ve gönlü geniş birisin Şule. Bunu her seferinde dile getirdiğimin farkındayım, velakin yazını okuduğum an (gerek ay sonu çekiliş yazılarını, gerekse şu yazının sonuna ilave ettiğin not bölümünü) gerçekten gönlümden bu geçiyor ve istemsizce klavyeme vuruyor.
    Okurken duygulandım. Sevindirici hadiseler görmek harika. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. River, ben de senin yorumunu okurken duygulandım Riv. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :-)

      Sil
  7. Öğrencilerin ne şanslı Şule abla, senin gibi hevesli bir öğretmene sahipler! Güle güle okusunlar, geleceğimiz onlara emanet nihayetinde :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde Türker, iltifatın için teşekkürler canım. :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...