2 Mayıs 2018 Çarşamba

Sarah Andersen-Büyümek Diye Bir Şey Yok (Seri #3)

Sarah's Scribbles Series

Sarah Andersen adını ve yazarın kitabını ilk kez sevgili Eslem’in blogunda duymuştum. Eslem, İngilizcesini okuyup yorumlamıştı. Ben İngilizce bilmediğim için kitabı okuyamam diye düşünüp Eslem’in yazısını da çok dikkatli okumamıştım ama yazarın çizimleri o kadar karakteristik ki aradan geçen bir senede kitabı unutmamışım. Ocak ayındaki Çukurova Kitap Fuarı’nda Pegasus’ta kitabın Türkçeye çevrildiğini ve %50 indirimle satıldığını gördüğüm anda aldım.
Sarah's Scribbles Series
İlkokuldan beri bu anı o kadar çok yaşadım ki :-) 
Kitap bir karikatür kitabı. Eğer internetle biraz haşır neşirseniz Andersen’in çizimlerine denk gelmişsinizdir. Bu kitapta kadınların binbir hali resmedilmiş.

Büyümek Diye Bir Şey Yok her kadının kendinden bir şeyler bulabileceği, okurken “Aaa, aynı ben.” deyip çok eğleneceğiniz bir kitap. Özellikle kız arkadaşlarına kitap hediye etmeyi düşünenler için çok güzel bir tercih olacaktır.
Sarah's Scribbles Series
Sırf sutyenle nasıl giyerim diye düşündüğümden alamadığım elbiseler :-( 
Kitabın iki devam kitabı daha varmış. Umarım Pegasus onları da çevirir de benim gibi İngilizce mağdurlarını Andersen’in müthiş tespitlerinden mahrum bırakmaz.

Siz Sarah Andersen’i tanıyor musunuz? Çizimlerini gördünüz mü? Kitabını okudunuz mu? Neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Yeni yazılarda görüşmek üzere.
Sarah's Scribbles Series
Aynı ben :-(
Yazarın İnstagram adresinden yeni çizimlerini takip edebilirsiniz.

6 yorum:

  1. çok hoş bir kitaba benziyor , fırsatını bulursam okumak isterim .

    YanıtlaSil
  2. Bende instagramdan bakıyorum çok iyi bir yazar gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif Sağlık,
      Ben İngilizce bilmediğim için İnstagram'dan takip edemiyorum. bu kitap benim için çok iyi oldu. Umarım diğerlerini de çevirirler.

      Sil
  3. Yazarın bir kitabı daha çevrilmiş Türkçe'ye. Bunlar haricinde iki kitabı daha var bu serinin. Ben de çok beğendim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okurix,
      öyle mi? Haberim yoktu. Eğer denk gelirsem ve uygun fiyatlı olursa okumak isterim. İlk kitap çok keyifliydi.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...