23 Mart 2019 Cumartesi

Marka Mimi (Mimlendim #34)

sule uzundere blog.

Bu mim bir ara bloglarda çok popülerdi. Sevgili Gezegenin Sihri de beni davet etmişti ama ben her zamanki gibi yazmayı erteledim. Öyle ki davetin üzerinden yıl geçmiş olabilir 🙈Yine de yapmak istedim. Mim çok basit. En sevdiğimiz üç markadan bahsedeceğiz. Herhangi bir alandan seçim yapabilirsiniz.

Gezegenin Sihri’nin cevaplarını buradan okuyabilirsiniz.
defacto
1.DeFacto: Gönül isterdi ki 36 beden olayım ve istediğim yerden giyineyim ama maalesef büyük beden giyiyorum ve markaların büyük bir çoğunluğu büyük beden üretimi konusunda sıkıntılı. Belli bir bedene kadar üretim yapıyorlar ya da modellerinin büyük bedenlerini çıkarmıyorlar. Öyle olunca DeFacto, L.C. Waikiki gibi markalar bizim için kurtarıcı oluyor. Eskiden L.C.den çok giyinirdim ama son yıllarda kalitesini bozduğu için favorim DeFacto. Hem fiyat olarak uygun, hem her bedene uygun kıyafet bulabiliyorsunuz hem de modelleri güzel.
marvel
Markanın orijinal logosu değil ama çok hoşuma gittiği için bunu koydum. 
2.Marvel: Marvel filmlerini izlemeyi seviyorum. Çizgi roman karakterlerine seçtikleri oyuncular ve çektikleri filmlerle çok başarılılar bence. Bunun tek istisnası Kaptan Marvel olacak gibi. Yine de yeni Avengers filmini sabırsızlıkla bekliyorum.
bosch
3. Bosch: Evlendiğimiz zaman bütün beyaz eşyalarımızı Bosch’tan almıştık. Neredeyse 5 yıl olacak, hepsinden çok memnunum. Umarım daha uzun yıllar kullanmaya devam ederim.

Dediğim gibi bu mim bir aralar çok popüler olduğu için kim yaptı kim yapmadı hatırlamıyorum. Bu yüzden kimseyi davet etmiyorum. Yapmayan ve yapmak isteyen herkes davetlimdir. Yaptıysanız yorumlarda link bırakabilirsiniz, okumak isterim. Yeni yazılarda görüşmek üzere J

9 yorum:

  1. Marvel filmlerini ben de seviyorum :)) DeFacto benim de hoşuma gidiyor, baskılı tişörtlerini beğeniyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak,
      Defacto'nun tişörtleri benim de hoşuma gidiyor. Adana'da tişört sezonu açıldı sayılır. Bir ara gidip yeni ürünleri inceleyeceğim :-)

      Sil
  2. 3 gündür bloga bakamadım yeni mim olmuş zaman olursa yapayım bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. SevKoz,
      aslında bu mim geçen sene çok popülerdi ama benim yapmam bu seneyi buldu :-) Eğer yapmamışsan sen de şimdi yapabilirsin.

      Sil
  3. notumu aldım, yapayım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap,
      sizin favori markalarınızı merak ettim. Lütfen yapın :-)

      Sil

  4. İlkay Özgür,
    bu sezon ürünlerine henüz bakamadım İlkay. Uygun olduğum bir an gideyim bari, merak ettim şimdi :-)

    YanıtlaSil
  5. Büyük beden deme bana Şule :)))
    Defactoyu bile aşmış durumdayım hahahaaaa :) Anladın sen beni ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. oytunla hayat,
      keşke her markada kendimize uygun beden bulsak da tercihimizi beğendiklerimizden yana kullanabilsek. Bu durumda hangisi olursa onu alıyorsun :-(

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...