30 Nisan 2017 Pazar

Pazar 6'lısı : Doğum Günümde Hediye Edilmesini İstediğim 6 Kitap



Bu kategoriyi zamanında neden yazmamışım bilmiyorum. Çok güzel bir kategoriymiş. Geç olsun güç olmasın diyerek doğum günümde hediye edilmesini istediğim 6 kitabı yazıyorum ama ağustosu beklemek istemeyenler daha önceden hediye edebilirler J

Okumak istediğim kitaplarla ilgili blogumda  çok sık yazıyorum. Bu yüzden yine okumak istediğim ama daha önce bloguma yazmadığım 6 kitabı seçtim.

ALPER CANIGÜZ’ÜN HERHANGİ BİR KİTABI
Sevgili Öneri Makinesi sayesinde içimde Alper Canıgüz okuma isteği oluştu. Yazarın daha önce bir kitabını okumadığım için herangi bir kitabını hediye edebilirsiniz.
Edit: Okuma Günlüğüm blogunun sahibi sevgili Eren hediye etti :-) 

PUŞKİN - YÜZBAŞININ KIZI
Bu kitap da Belle’nin Kütüphanesi’nden gördüğüm ve ilgimi çeken bir kitap. Daha çok klasik okumak istediğim bugünlerde bana hediye edilebilecek en güzel kitaplardan biri olur.

ERICH SCHEURMANN - GÖĞÜ DELEN ADAM
Bugün sevgili Burcu’nun blogunda bu kitabın yorumunu gördüm. Kitabın ve yazarın ismini daha önce duymadığım için önce ilgimi çekmedi. Sonra Burcu’nun övgü dolu yazısını, yazının altında başka övgü dolu yorumları ve internetteki beğenileri okuyunca mutlaka okumalıyım dedim.
Edit: Hediye edildi :-) 

AZRA KOHEN - Fİ
Zamanında internetten kitap alırken serinin ikinci kitabı Çi indirimde olduğu için almıştım ama birinci kitap elimde olmadığından okuyamadım. Seriyi okumak istiyorum. Bu yüzden Fi’yi temin etmem lazım J

MURAT MENTEŞ - DUBLÖRÜN DİLEMMASI
Ruhi Mücerret’e bayılmıştım ve birçok kişiden Dublörün Dilemması’nın daha güzel olduğunu duydum. O zaman mutlaka okumalıyım.
Edit: Kendim aldım. 
SELÇUK AYDEMİR - LİSEDEN ARKADAŞLAR
Mahalleden Arkadaşlar kahkahalar atarak okuduğum bir kitaptı. Selçuk Aydemir şimdi Liseden Arkadaşlar’ı yazmış. Yine çok güleceğime eminim.
Edit: Hediye edildi :-) 

Listemin yarısı takip ettiğim bloglardan öğrenip okumak istediğim kitaplar. Bu yüzden kitap bloglarını takip etmeyi seviyorum. Umarım ben de birilerine kitap tanıtıp onları yeni yazarlar ve kitaplarla tanıştırabiliyorumdur.


Pazar günü bitmeden  yazımı yetiştirebildiğim için çok mutluyum. Yeni yazılarda görüşmek üzere, şimdilik hoşça kalın J

21 yorum:

  1. Hemen söyleyeyim benim en favori pazar altılım ve umarım tüm kitaplar sana hediye edilir :).

    Selçuk Aydemir'in kitabını ben de merak ediyorum, bunu da ilk kitabı sanıyordum değilmiş :). Madem ilk kitap oymuş başlarsam ondan başlayayım :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öneri makinesi, çok teşekkür ederim canım. Ben de öyle umuyorum :-)

      Önce Mahalleden Arkadaşlar'ı oku, Liseden Arkadaşlar çıktı, serinin üçüncü kitabı da Üniversiteden Arkadaşlar olacakmış.

      Sil
  2. Alper Canıgüz'ü ben de merak ediyorum, D&R'larda elim hep gidiyor, bir gün alacağım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak, yazarın seveni çok. En yakın arkadaşımın da favori yazarı. Ben de seveceğimi düşünüyorum.

      Sil
  3. İlkay Özgür, Korkma Ben Varım bende de var ama kardeşime okusun diye verdim, şimdi elimde değil. Olsaydı onu da okurdum. Yüzbaşının Kızı'nı senin de beğenmene sevindim. Umarım ikimiz de sevdiğimiz kitaplara kavuşuruz :-)

    YanıtlaSil
  4. Canım Şule, sana bu kitaplardan birini doğum günün için olmasa da seninle aramızda olan görünmez bağın simgesi olarak hediye edeceğim. Şu kısacık hayatta benim için kitap okuyan insanlar çok değerli. Sen hem okuyorsun hem de bize güzel tavsiyelerde bulunuyorsun. İnşallah bir gün seninle bu kitapları kahve içerken konuşacağız. Beni o kadar iyi tanıyosun ki hangi kitabı hediye edeceğimi bilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okumasyon, canım benim çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin. inşallah o kahveyi içeceğiz ve saatlerce sohbet edeceğiz. O gün gelecek :-)

      Sil
    2. İnşallah canım benim :)

      Sil
  5. Benimde Agustosta dogum günüm :) yazin göbeği.ilkokuldayken herkes benim doğum günümde memleketlerinde olurdu yada tatilde.Ne sinir olurdum 😁 hadi gelir insallah hediyelerin 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ANNESİ'nin PRENSES'i, hahhahah aynı ben :-) Ben herkesin doğum gününe katılıyorum, hediye alıyorum ama benim doğum günümde millet tatilde olduğu için kutlayamıyorum. Yazın doğmak iğrenç bir şey. Yeni bir ortama girince mayısta doğduğumu söyleyeceğim :-)

      Sil
  6. Yüzbaşının Kızı, Göğü Delen Adam ve Fi okuduklarım. Güzel kitaplar. Alper Canıgüz'den Oğullar ve Rencide Ruhlar'ı okudum, beni pek sarmadı :(
    Murat Menteş hiç okumadım, ama merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. burcuuuuk, Murat Menteş'i seven çok seviyor, sevmeyen de yarım bırakıyor. Umarım sen de sevenlerden olursun :-)

      Sil
  7. Doğum gününüz ne zaman ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayel Damlası, 30 Ağustos. Akılda tutması kolay bir tarih :-)

      Sil
  8. Süper seçimler Şule'cim:)

    YanıtlaSil
  9. Güzel liste bende Selçuk Aydemir ve Puşkin hiç okumadım tanışmak istediğim yazarlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devrik Cümleler, Puşkin'le henüz ben de tanışmadım ama Selçuk Aydemir kalemi çok komik bir yazar. Okumanı isterim.

      Sil
  10. Yüzbaşının Kızı beğendiğim kitaplardan. Klasiklerin aksine okuyucuyu sıkmadan ilerliyor.Fikrine bayıldım diyebolirim. Uzun zamandır istediğim kitapları liste oluşturup herkesin görebileceği bir yere asmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cangz, değil mi? İnsanlar sana hediye almak isterse ne alacağını bilsin :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...