20 Ağustos 2017 Pazar

PAZAR 6’LISI: OKUMAK İSTEDİĞİM SERİLER

sule uzundere blog pazar 6'lısı yazıları


Bu kategori 9 Nisan’ın kategorisi. Hatta ben de bu konuda yazdım. Buradan tıklayarak okuyabilirsiniz ama sonradan gördüm ki benim okumak istediğim çok fazla seri var. Bu serilerden bir yazı daha çıkar. Bu yüzden  ikincisini yazıyorum.

PAZAR 6’LISI: OKUMAK İSTEDİĞİM SERİLER

AY GÜNLÜKLERİ SERİSİ
Sanırım blog dünyasında bu kitapları okumayan bir ben kaldım. Okuyan herkesin beğeniyle bahsettiği Ay Günlükleri serisini ben de okumayı çok istiyorum ama serinin bütün kitapları elimde olmadan okumaya başlamak istemiyorum. Serinin ilk iki kitabı elimde. Diğer iki kitabını da indirimde yakalarsam hemen okumaya başlayacağım. Kitaplar sık sık Okuoku’da 9,90 indirimine giriyor. Seriyi almak isteyenler siteyi takip edebilir çünkü bu fiyatla %60 civarı indirimli almış oluyorsunuz.

PAZAR 6’LISI: OKUMAK İSTEDİĞİM SERİLER
Kitapların okunma sırası Fi-Çi-Pi şeklinde

Fİ – Çİ – Pİ SERİSİ
Bu seriyi okuyanlar ya çok seviyor ya da hiç sevmiyor. Şimdiye kadar orta yorum yapana rastlamadım. Benim çevremde çok sıkılarak okuyanlar da var, serinin hayranı olanlar da. Bu yüzden okuyup kendi yorumumu yapmak istiyorum ama içimden bir ses seveceğimi söylüyor.

sule uzundere blog pazar 6'lısı yazıları

AŞK TÜM ZAMANLARIN İÇİNDEN GEÇER SERİSİ
Gerek ismiyle gerek kapaklarıyla çok ilgimi çeken bir seri. Kitapları okumak kadar kitaplığıma koymak için de sabırsızlanıyorum. Ne  yapayım, çok güzel görünüyorlar.

sule uzundere blog pazar 6'lısı yazıları

THE SELECTION SERİSİ
Bu serinin de kapaklarına bayılıyorum. Kitapların konusu da ilgi çekici. Gerçi seriyi okuyanlardan çok iyi eleştiriler duymadım. Hatta şimdiye kadar sonundan memnun olan birine rastlamadım ama beklentilerimi düşük tutarak okumak istiyorum.

sule uzundere blog pazar 6'lısı yazıları
Kitaplar görselde 2-1-3 diye sıralanmış. 

HANIMIN ÇİFTLİĞİ SERİSİ
Orhan Kemal en sevdiğim Türk yazarlardan biri. Birkaç yıl önce sürekli Orhan Kemal okuyordum. Elimdeki kitapları bitince diğer kitaplarını almadım ama yazardan ilk olarak en meşhur kitaplarından olan Hanımın çiftliği serisini okumak istiyorum.

sule uzundere blog pazar 6'lısı yazıları

BİR ADA HİKÂYESİ SERİSİ
Yaşar Kemal de aynı şekilde en sevdiğim yazarlardan biridir. Yazarın on kitabını okudum. Biri hariç hepsi sevdiğim kitaplar oldu. özellikle İnce Memed serisi hayatımda okuduğum en güzel kitapların arasındadır. Durum bu olunca yazardan bir seri daha okumayı çok istiyorum. Aklımda Dağın Öteki Yüzü serisi de var ama önceliği Bir Ada Hikâyesi serisine vereceğim.

Sizin bu serilerden okuduklarınız ya da okumayıp merak ettikleriniz var mı? Lütfen yorumlarınızı benimle paylaşın. Yeni yazılarda görüşmek üzere.


NOT: Bütün görseller internetten alınmıştır. 

19 yorum:

  1. Fırat suyu kan akıyor baksana, Karıncanın su içtiği kitaplarını çok sevmiştim.Bir de Hanımın çiftliği güzeldi.Diğerlerini okumadım. Keyifli okumalar dilerim size:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebemkuşağı,
      çok teşekkür ederim :-)

      İki seri de favori Türk yazarlarıma ait. Bu yüzden beklentilerim yüksek. Güzel kitaplar olduklarına eminim.

      Sil
  2. Bunların hiçbirini ben de okumadım :( Alsam başlarım; ama hepsini tamamlamadan içimden gelmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem E.
      ben de elimdeki kitapları azaltmak için yeni kitap almıyorum. Alırsam arka arkaya bütün seriyi bitirmek isterim :-)

      Sil
  3. Yalnız değilsin, Ay Günlükleri serisini ben de okumadım. :/ Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisi benim favorilerimden, kalpten tavsiye ediyorum sana! ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem AKAY,
      Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisini beğenmen beni mutlu etti. Okumak için sabırsızlanıyorum :-)

      Sil
  4. İçlerinden Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer ile Hanımın Çiftliği serisini okumuşum. İkisini de sevmiştim. Ay Günlükleri'ne devam ediyorum :D Selection serisinin kitapları bence de mükemmel, al beni diye bağırıyorlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak,
      benim okumak istediğim serilerin yarısını okumuşsun :-) Tebrikler.

      O serinin kitaplarına ben de hayranım. Kapaklardaki elbiselerin hepsinin benim olmasını isterdim :-)

      Sil
  5. Fi-Çi-Pi dışındakileri okumadım ben de ama o seriyi kesinlikle öneririm. Şimdi dizisi çıkan Fi, emin ol kitapta çok daha sürükleyici. Bütün karakterlerin iç dünyalarını bize açıyor kitap. Şimdiden iyi okumalar ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep,
      Seriyi okumak istediğim için, çok merak etmeme rağmen, dizisini izlemiyorum. Kitaplarını okuduktan sonra izlemeyi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim :-)

      Sil
  6. Fi-Pi-Çi serisini başladığım gibi bitirmiştim. Kolay okunan kitaplar zaten kalın olduklarına bakma. Tatil için tercih edilebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibelynka,
      sen de seriyi sevenlerdensin o zaman. Kitapları elimde olmadığı için başlayamıyorum ama eylülde bir arkadaşımdan ödünç alıp okuyabilirim. Yorumun için teşekkürler :-)

      Sil
  7. İlkay Özgür,
    Beni Seç serisinin beş kitabı var ama sonradan birkaç tane de ara kitabı çıkmış. Ben serinin kitaplarını okusam yeterli diye düşünüyorum.

    Benim okumak istediğim serilerin yarısını okumuşsun. Tebrikler :-)

    YanıtlaSil
  8. 2.seri'de son , 3. SEride son , Yaşar Kemal'de ise Tan yeri horoslarındayım :D keyifli okumalar olsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KİTAP EYLEMİ,
      benim okumak istediğim serileri hep sende görüyorum zaten :-) Sana da iyi okumalar canım.

      Sil
  9. Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisini ben de çok merak ediyorum. Yakın zamanda okuyabileceğimi sanmıyorum ne yazık ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gül özdemir,
      aynen ben de bu seriler yakın zamanda okuyamam ama mutlaka okumak istiyorum :-)

      Sil
  10. Benim de okumak istediğim seeri Katiller Çetesi .Ephesus yayınları. Fuarlarda da hep sordum adam gibi bir indirim yapmıyorlar çok kızdım hahahahaha. Toplamda 7 kitap var seride. Bizde 4 tanesi basıldı 5.cisi bekleniyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayel Damlası,
      Fuarlarda iyi bir indirim yapmıyor Ephesus. Ben de Julia Quinn'in kitaplarını soruyorum hep %30 diyorlar.

      O seriyi bilmiyordum. Hepsi çevrilmediyse acele etmene gerek yok. Ben seri kitapları arka arkaya okumayı sevdiğim için bütün seri çevrildiyse okumaya başlıyorum :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...