19 Mayıs 2020 Salı

Bloğumun 7.Yılı Kutlu Olsun

Sule Uzundere Blog

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nız kutlu olsun. Bugünün ülkemiz için anlamı büyük. Benim içinse farklı bir anlamı daha var. Bloğumu bir 19 Mayıs gününde açmıştım. Burada altı sene geçirdim, yedinci seneme giriyorum.

Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri blog açmaktı. Bu kararımdan hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Hiçbir zaman bloğumu bırakmayı düşünmedim. Yoğun olduğum zamanlarda birkaç ay yazı yazamadığım dönemler oldu ama okumak için her zaman buradaydım. Umarım daha uzun yıllar bu istekle yazmaya devam ederim. Tabii sizler de okumaya devam edersiniz 😊

Bloğumun doğum gününü hediyelerle kutlamayı seviyorum. Bu yüzden sizlerden üç kişiye ikişer kitap hediye etmeye arar verdim. Kitapları kitaplığımdan göndereceğim. Size elimde olan kitapların bir listesini yollayacağım, sizler istediğiniz iki kitabı seçeceksiniz. Geçen sene sizden kitap tavsiyesi istemiştim, bu sene film tavsiyesi istiyorum. İzleyip beğendiğiniz, bana önerebileceğiniz bir film adı yazarsanız çekilişe katılmış sayılacaksınız. Lütfen IMDB’nin ilk 250 film listesinden ya da çok popüler olan filmlerden olmasın tavsiyeleriniz. Sizin sayenizde yeni filmler keşfetmek istiyorum.

Çekiliş 2 Haziran gece yarısı bitecek. En kısa zamanda kazanan üç kişiyi açıklayacağım ama salgın nedeniyle kargoda gecikme olabilir, şimdiden söyleyeyim. Bir de katılanlar yurt içinden adres vermeliler, yurt dışına gönderim yapmayacağım.

Çekilişe bloğu olmayanlar da katılabilir. Mail adresinizi yazıp önerinizi yapabilirsiniz. Çekilişe sizi de dahil ederim. Eğer kazanırsanız mail adresinizden iletişim kurarız.

Daha uzun yıllar burada beraber olabilmek dileğiyle. Yeni yazılarda görüşmek üzere 😘

102 yorum:

  1. Merhaba bloğum yok ama katılmak isterim önerim yeni seyrettiğim profesör madman özellikle Sean Penn in oyunculuğu harika buldum. Tavsiye ederim. Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülya,
      Merhaba. Bu filmi duymamıştım. Öneriniz için teşekkürler. İzleme listeme ekliyorum. Mail adresinizi de yazarsanız sevinirim. Eğer çekiliş size çıkarsa iletişim kurmamız kolay olsun.

      Sil
  2. Nice senelere inş. 7 Yıllık bir blog ve 6 yıllık bir geçmiş. Maşallah hep bizimle buralarda olun inş.
    19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım ve Kadir Geceniz de mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  3. Nice yıllara Şulecim. Zaman çabuk geçiyor benim de tam on sene oldu , blogları seviyorum buradaki etkileşimler bana sosyal medyadan daha yakın, samimi ve çıakrsız geliyor.
    Tavsiye filmlerime gelince ; Braveheart ve Hayat Işığım. Braveheartı kaç kere izledim hatılamıyorum :) Hayat Işığım ise bir kitaptan uyarlama film. Ben izledikten sonra uyarlama olduğunu öğrenmiştim. Çok etkilenmiştim. Hatta geçtiğimiz yıllarda biz de dizisi çekilmeye çalışıldı ama tutmadı sanırım izlemedim de zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayeldamlası,
      ooo maşallah, sen de baya eskiymişsin buralarda :-) Hayat Işığım'ı izledim Yelda. Çok sevdim. Hatta sonradan kitabını da okudum. Cesur Yürek'i televizyonda yarım yamalak izledim ama baştan sona oturup izlemedim. Bir ara izleyeceğim inşallah. Önerilen için teşekkürler :-)

      Sil
  4. Başlardan seçmedim izlemişsindir mutlaka diye listeyi taradım Ateşten Kalbe Akıldan Dumana'na filmini seçtim çok da severim bu filmi umarım beğenirsin.Nice senelere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tozlu Hayaller Kütüphanesi,
      o filmi izledim canım ve çok da severim. Beni Guy Ritchie ile tanıştıran film. En sevdiğim yönetmenlerden biridir.

      Sil
  5. 7 yıl gerçekten uzun bir süre tebrik ederim :)
    Umarım benim gibilere de nasip olur :)
    katıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuroviç,
      umarım siz daha uzun yıllar yazarsınız. Listeye isminizi ekliyorum. Bir de film tavsiye etseydiniz çok güzel olacaktı :-)

      Sil
  6. Daha nice güzel paylaşımlara inşallah hep birlikte doğum günü kutlu olsun bloğun 🎂🎉😊 İlk katılan ben olayım 😊🌼19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımız da kutlu olsun...Ve kandilin mübarek olsun inşallah canım benim sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil
  7. Nice güzel senelere. :) Blog insana çok iyi geliyor gerçekten. Dilerim burada her zaman çok mutlu hissedersiniz. :) Çekilişe katılmayı çok isterim. Hmm önereceğim film de daha yeni izlediğim ve çok sevimli bulduğum bir film. The half of it. Netflix'te denk geldim. Tatlı bir lise romantik komedisi ama klişelerden uzak(bence).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bonheur,
      çok teşekkür ederim. O filmi duymamıştım. Netflix'te olması çok iyi. Hemen listeme ekliyorum :-)

      Sil
  8. Nice yıllara 🌼 blog dünyası bambaşka.daha sıcak bir ortam var.yazılanları okumak daha keyif verici. Bire-bir tecrübeler insana daha uygulanabilir geliyor😚daha nice yazılarda.

    YanıtlaSil
  9. nice senelere , blog okumak , hele ki içten bir yazıyı okumak gibisi yok.

    YanıtlaSil
  10. Hemen hemen hemen aynı yılda başlamışış blog yazmaya... Bloğuma yazdığım ilk içeriğim 2013 tarihli... Bloğunuzu da uzun yıllardan bu yana takip ediyorum... Nice 7 yıllar dilerim...

    Ahmet Aşkın

    YanıtlaSil
  11. Kirpinin Zarafeti kitabının.filmi çok daha fazla hoşuma gitmişti. Kitaplarla dolu dolu olan bloğunuzun daha uzun yıllar takip etmek isteriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KİTAPLARA KAÇANLAR,
      çok teşekkür ederim. O kitabı duymuştum ama filmi olduğunu bilmiyordum. Önce kitabını okuyup sonra filmini izlerim :-) Öneri için teşekkürler.

      Sil
  12. Daha nice yılların olsun :) film tavsiyesi istemişsin Esaretin Bedeli benim hayatıma yön veren harika bir film, muhtemelen izlemişsindir ama biri film tavsiyesi isteyince aklıma gelen ilk film esaretin bedeli oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hanife Ertaş,
      Esaretin Bedeli'ni izledim. Yorumunuz için teşekkürler :-)

      Sil
  13. Nice senelere canım. Hep yaz, hep okuyalım:)
    Ben bu sıra Sherlock Holmes'e taktım. Bence önce filmlerini, sonra da dizilerini izlemelisin;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyda'nın Kitaplığı,
      teşekkürler canım. İki filmini de izledim ama dizisi yarım kaldı. Uygun olduğum bir zamanda bitireceğim.

      Sil
  14. Katılma şartına bayıldım bayıldım :))

    Çok sevdiğim birkaç filmi ekliyorum. biraz arıza romantik filmleri ekliyorum :)

    Buffalo'66
    Submarine
    Wristcutters: a love story
    Cafe de Flore
    Ruby Sparks
    Big Fish



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ezgi
      ya süpersin Ezgi. Tam ihtiyacım olan filmler. Son ikisi hariç diğerlerini izlememiştim. Hemen listeme ekliyorum :-)

      Sil
  15. Selam Şuleeeee. Daha nice 7 yııııllaaraaaaaaaaaaaaa 🤩
    Çok seviyorum blog yazmayıda okumayıda. Sende hep yaz.
    Benim film tavsiyem: Tanrı'nın Kitabı....
    Bir kaç sene evvel izledim ama şu güne çok uyuyor.
    Selam eder öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satır Arası,
      o filmi duymamıştım. Hemen listeme ekliyorum. Önerin ve iyi dileklerin için teşekkürler :-)

      Sil
  16. Bu aralar epey film seyrettim. Bir kaç tane tavsiye edebilirim sanırım.
    Bekas (1990'lı yılların Irak'ı) Modern Zamanlar, Darmadağın (ötenazi üzerine ilginç bir yaklaşım),La Trincheara İnfinita/Sonsuz Siper (İspanya iç savaşı) 1,000 Times Good Night/ Binlerce Kez İyi Geceler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://adadenizi.blogspot.com/
      Modern Zamanlar hariç diğer filmleri izlemedim. Biraz iç karartıcı filmlere benziyorlar ama önerilerini dikkate alıp listeme ekliyorum. Psikolojik olarak daha iyi bir durumda olduğumda izlerim :-)

      Sil
  17. Şule'cim çok tebrik ederim, çok severek takip ettiğm güzel blogunla daha nice güzel seneler beraber olmak dileğiyle..:) Triangle filmini ben çok seviyorum, Melissa George oynuyor, umarım seversin, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren,
      o filmi eşim izlemişti ama ben izlememiştim Eren. Sen önerdiysen listeme eklerim. Güzel dileklerin için teşekkürler :-)

      Sil
  18. Nice yıllara Şule ablacım, iyi ki buradasın ve iyi ki yazıyorsun ^.^ 11:14 isimli bir film var, çok bilinen bir film değil sanıyorum izlememişsindir. Öyle felsefi derinliği olan bir film değil ama inanılmaz sürükleyici, komik ve biraz da şaşırtıcı. Ben izlerken büyük keyif almıştım. Buraya linkini de bırakıyorum https://www.imdb.com/title/tt0331811/ Umarım sen de keyifle izlersin :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde Türker,
      önerin için teşekkürler Gözde. Duymamıştım bu filmi. Listeme ekliyorum :-)

      Sil
  19. Nice uzun senelere diyelim o zaman 😊

    YanıtlaSil
  20. Nice güzel yıllarınız olsun burada. Dilerim mutluluk ve huzurla uzun yıllar yazmaya devam edersiniz :) Bende Duyguların rengi, Mary and Max ve Guzaarish filmlerini önermek istiyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akela,
      diğer iki filmi izlemiştim ama Guzaarish'ı izlememiştim. Hint filmlerinde zayıfım. Önerinizi kaydettim, izleyeceğim mutlaka. Teşekkürler :-)

      Sil
  21. nice yıllara...

    Charly, 1968 Amerikan yapımı film.

    bu filmi ve uyarlandığı eser olan algernon'a çiçekler kitabı herkesten sakladığım ve az kişinin bildiği muhteşem eserlerden. :) belki okumadıysanız kitabı okumanıza da vesile olur. (kitap ve film aramızda kalsın) ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deliler Deli Değildir,
      film Algernon'a Çiçekler kitabının uyarlaması mı? O kitabı geçen yıl çok severek okumuştum. Filmi olduğunu bilmiyordum. Mutlaka izleyeceğim. Teşekkürler :-)

      Sil
  22. Benim dördüncü yılım. Yıllar su gibi akıp gidiyor. Nice senelere inşallah
    Film tavsiyesi; Platform

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarih-i Umumi,
      teşekkürler. Platform'u duydum ama iç karartıcı bir film olduğu için şu an izlemek istemiyorum. Belki daha sonra izlerim.

      Sil
  23. Merhaba , bloğum yok ama katılmak istiyorum film önerisi olarak : Esaretin Bedeli , Guguk kuşu ve Umudunu kaybetme bu filmeleri öneriyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unknown,
      Merhaba. Çekilişe katılmak için mail adresinizi de yazmalısınız. Böyle kim olduğunuz anlaşılmıyor.

      Önerileriniz için teşekkür ederim. Umudunu Kaybetme dışındakileri izledim, Umudunu Kaybetme'yi de izlemeye çalışacağım :-)

      Sil
  24. Nice yıllar yazman dileğiyle... Jumanji serisi 1-2-3, güzel macera...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duo Diyet,
      teşekkürler. Jumanji serisini izlememiştim. Listeme alıyorum :-)

      Sil
  25. Tebrik ederim . iyiki sizin gibi güncel bloglar hala var .malum sosyal medya bir cok bloggerı bu mecradan kopardı sizinki daim olsun. benim size film tavsiyem bir italyan filmi belki izlemişsinizdir la mejor oferta / en iyi teklif(türkçesi) sonu süprizli filmlerden . kesinlikle çok iyi .sevgiler. n.erisken@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bengecemavi,
      diğer sosyal medya siteleri blog kadar keyif vermiyor bana. Bu yüzden elimden geldiğince buralarda olacağım. Dediğiniz filmi izledim ve çok beğendim. Mükemmel bir filmdi. ben de herkese öneriyorum :-)

      Sil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unknown,
      çok teşekkür ederim. O filmi duymuştum ama izlemedim. Listeme ekliyorum. Siz de lütfen mail adresinizi yazın. Böyle mesajı kimin yazdığı belli olmuyor.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. UZAYLI BİRİ,
      tamamdır :-)

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    5. UZAYLI BİRİ,
      o zaman bol şans :-)

      Sil
  27. nice nice güzel yazılara inşallah canım benim ♥
    Film tavsiyelerime gelince ilk aklıma gelenler bunlar ;)
    A Beautiful Day in the Neighborhood
    7. Koğuştaki Mucize
    Yeşil Rehber
    Fırtına Anı
    Ise Yarar Bir Sey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oytunla hayat,
      çok teşekkür ederim Şebnem. Yazdığın filmlerin hiçbirini izlemedim. Önerilerin için çok teşekkür ederim :-)

      Sil
  28. Tebrik ederim. koğuştaki mucizeyi izlemenin tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unknown,
      öneri için teşekkürler ama çekilişe katılmanız için mail adresinizi yazmalısınız. Bu şekilde yorumu kimin yazdığı belli olmuyor.

      Sil
  29. Nice güzel yıllara 😊

    YanıtlaSil
  30. Nice güzel yıllara :)
    Zindan Adası ve Otel Ruanda tavsiyelerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arif ÖZTÜRK,
      teşekkürler. İlkini izledim, ikincisini izlemeyi düşünüyorum :-)

      Sil
  31. Nice bloglu yıllar diliyorum, iyi ki blog açmışsın :)) İzlediğim filmlere göz attım: Belle et Sebastien, Fried Green Tomatoes, Dreamer ve L'ecole Buissonniere filmlerini beğenmiştim. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak,
      teşekkürler Elif. Fransız sinemasından filmler önermişsin. Fransız sinemasıyla aram pek iyi değildir ama filmleri kaydettim. Umarım severim :-)

      Sil
  32. Selam. Benim en beğendiğim film önerilerim
    Birleşen Gönüller
    Ayla
    Başlangıç
    Yıldızlarası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nur,
      Birleşen Gönüller filmini bilmiyordum. Listeme ekliyorum. Teşekkürler.

      Sil
  33. Öncelikle 7. yılın kutlu olsun. Madem film önerisi istiyor ve çekiliş var. İki Rus filmi önerisi: The Fool (2014), Feya (2020). Bir az kafa yoran, düşündüren, toplumu ve iç dünyamızı eleştiren filmlerden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cavanşir Gadimov,
      teşekkürler. Senin bu etkinliğe katılmaman düşünülemezdi. Hemen listeme ekliyorum filmleri.

      Sil
  34. Öncelikle nice 7 senelere!! Büyük ihtimalle izlemiş olabilirsiniz ama ilk olarak en sevdiğim filmi önermek isterim "Midnight in Paris" her izlediğimde beni gerçekten mutlu ediyor. İkinci önerim ise "Paris is Us". İzlemediyseniz iyi seyirler dilerim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A by A,
      teşekkürler. İlkini izlemiştim, ikincisini izleme listeme ekledim :-)

      Sil
  35. Blog sitenizi yeni keşfettim. Öncelikle 7. yılınız kutlu olsun. Blog yazmak çok güzel ve zevkli, ben de 1 yıldır başladım. Çekilişe katılmak isterim.
    Film önerisi : Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı ve 41 Gün. İki filmi de çok sevmiştim, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı Tartlı,
      Teşekkürler. 41 Gün'ü bulana kadar çok uğraştım. Türkçeye Sürükleniş diye çevrilmiş. Orijinal adı da Adrift. Listeme ekledim.

      Sil
  36. İlkay Özgür,
    çekilişlerimi bu tarzda devam ettirmeyi düşünüyorum. Benim açımdan da verimli oluyor.

    YanıtlaSil
  37. İlkay Özgür,
    teşekkürler canım :-) Bir sürü kitap önermişsin ne güzel. Hiçbirini izlememişim :-( Hepsini listeme ekliyorum.

    YanıtlaSil
  38. 7. Yılın kutlu olsunn :)
    Bir arkadaşımın önerisiyle izleyip, özellikle barındırdığı mesajı çok beğendiğim Şahane Hayat filmini izlemeni öneririm.
    Bu arada mutlu bayramlar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşegül,
      çok teşekkür ederim. Şahane Hayat'ı izlemiştim. En sevdiğim filmlerden biridir.

      Sil
  39. Tatlış bir çekiliş olmuş :) Yorumların hepsini okuyamadım ama sayfada arama yaptım, önereceğim film yazılmamış.

    Sihirli Şehir (city of ember)

    Pek bilinmeyen hoş bir filmdir. Nice yaşlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MorMidye,
      çok teşekkür ederim. Evet, izlememiştim o filmi. Hemen listeme ekliyorum.

      Sil
  40. Tebrik ederim...
    Film tavsiyem: Hichki (Hint yapımı)

    Mail: rumeysasagir38@gmail.com
    Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rumeysasagir38@gmail.com,
      Hint filmlerinde çok zayıfım. Öneri için teşekkürler :-)

      Sil
  41. kitaplarini inceledim biraz,ben cikmasamda cikacak kisi bence sansli
    film:savasin cicekleri
    gmail:seydanurcan9809@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seydanurcan9809@gmail.com,
      çekiliş için herkesi bir kez yazacağım. Siz iki mesaj yazmışsınız ama adınız bir kere yazılacak. Bilgi vermek istedim. Öneri için teşekkürler :-)

      Sil
  42. Kitaplarini inceledim biraz ben cikmasamda cikacak kisiyi mutlu edecek tesekkurler simdiden
    film:imparatorlar kulubu
    gmail:seydanurcan9809@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seydanurcan9809@gmail.com,
      bu filmi duymuştum ama izlemedim. Öneri için teşekkürler :-)

      Sil
  43. Merhaba, yedinci yılın kutlu olsun :)
    Film tavsiyem: Pan'ın Labirenti, The Secret of Moonacre ve Labirent (1986)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melissa,
      Teşekkürler. Pan'ın Labirenti'ni izlemiştim. The Secret of Moonacre ilgimi çekti. Listeme ekliyorum.

      Sil
  44. Nice yıllaraa
    Film: 23 Numara
    Gmail: cerensurmeli11@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cerensurmeli11@gmail.com,
      teşekkürler Ceren. 23 Numara'yı duymuştum ama izlememiştim.

      Sil
  45. aaay kutlu mutlu olsun darısı başıma olsun :) hemen film tavsiyemi yapıyorum o zaman edebiyat ve patates turtası derneği ben çok severek izledim bir de gezgin pantolon kardeşliği biraz genç kız filmi ama insan biraz olsun genç hissetmek istiyor :D :D
    gmailim : icimdekiyaz@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçimdeki yaz,
      severim o tarz filmleri. Edebiyat ve Patates Turtası Derneği'ni izledim ama diğerini listeme ekliyorum hemen :-)

      Sil
  46. Şule Hanım'cım blog'unuzun 7. yılına çok sevindim! :) Bizim gibi uzun zamandır buralarda olanların blog kutlamalarına çok seviniyorum. Biliyorsunuz benimki de 11. yılına doğru gitmekte... :)
    Film değil ama, pek bilinmeyen bir şeyler istediğiniz için iki dizi önereyim: Rita ve bir de Feud: Bette & Joan var. Feud mini dizi olduğu için aslında uzun bir film gibi de izlenebilir sanırım. :)
    Bunun haricinde Bates Motel'i kesinlikle öneriyorum.
    Evet, dizi tavsiyesi yapmış oldum diye, bir de film tavsiyesi: Pan'ın Labirenti. Daha alternatif olarak, Başka Sinema'da bu sezon izlediğim Bal Ülkesi de ilginizi çekebilir.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mert (Kafa Dergi)
      çok teşekkür ederim. Seneye de dizi tavsiyesi isteyecektim. Sen bir sene erken yazmış oldun :-)

      Sil
  47. Hayırlı uğurlu olsun blogunun 7. yılı :) o zaman ben de birkaç film tavsiyesi yapayım. Gerçek hayattan alınmış bu filmleri çok seveceğine eminim. Bakalım izlemediğin film denk getirebilecek miyim? olmazsa yine yazarım. :))
    Dark Waters (2019)
    Lorenzo'nun Yağı
    Cinderella Man (2005)
    Temple Grandin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Metin Kibar,
      hiçbirini izlemedim :-) Gerçek hayattan uyarlanan filmleri ayrı seviyorum. Öneriler için teşekkürler.

      Sil
  48. Blogunun 7. yaşı kutlu olsun 🎉 Blog ailesine değer katan bir blogun var umarım hep burada olursun 🥰
    Bazı Bollywood filmleri çok hoşuma gidiyor, sana eskiden keşfettiğim iki filmi önereceğim: Hum Dil De Chuke Sanam ve Kabhi Khushi Kabhi Gham. Ben nette izlemiştim umarım hala nette bulunuyordur, sevgiler... Vee herkese bol şans!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ışınonur,
      güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Bollywood konusunda çok zayıfım. Onlardan film önerdiğin için çok mutlu oldum. Teşekkürler :-)

      Sil
  49. Merhaba
    Blogunun yeni yaşını kutlarım. Darısı başıma :)
    Film olarak "Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı- The Secret Life of Walter Mitty" i öneririm. Kendini keşfetmekle alakalı çok sevdiğim bir film. Başrolünde ve yönetmenliğinde "Müzede Bir Gece" filminden tanıdığımız ve genelde komedi türünde oynayan Ben Stiller var. Diğer filmlerinden çok çok farklı bir film. Bence hem yönetmenliği hem de oyunculuğu gerçekten gösterebildiği nadir bir film. İnsan izleyince hikayenin içinde kendine ait pek çok şey buluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. .
      çok teşekkür ederim. O filmi duymamıştım ama Ben Stiller'ı çok severim. Mutlaka izleyeceğim :-)

      Sil
  50. blogunun yeni yaşı kutlu olsun umarım çok seneler hep birlikte buralarda oluruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı Diyarlar,
      umarım. Her zaman çok aktif olamasam da burayı komple bıraktığımı düşünemiyorum :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...