26 Aralık 2015 Cumartesi

YILIN SON KİTAP ALIŞVERİŞİ

babil.com'dan kitap alışverişim

Herkese güzel bir cumartesi gününden merhaba. Bütün bir hafta yoğun ve sıkıcı bir şekilde çalıştıktan sonra hafta sonunu sabırsızlıkla bekledim. Bu yüzden önümdeki iki günü canımın istediği şekilde geçirmek istiyorum. Bunu da evde oturup hobilerimle ilgilenerek yapacağım.

Dün gelen kitap kargomla hafta sonuna güzel bir başlangıç yaptım zaten. Aslında kitap almak hiç aklımda yoktu ama Noel Baba’nın getirmesini istediğim 6 kitap yazımdan sonra birkaç kişiden “Babil’e bir bakmalısın. Güzel indirimler var.” sözünü duyunca bu fırsatı kaçırmayayım dedim. Cidden güzel indirimler vardı ama ben elimdeki kitapları bitirmeye çalıştığım için fazla kitap almak istemedim ve aşağıdaki kitapları aldım.

David Heymann – Elizabeth Taylor: Elizabeth Taylor’a özel bir hayranlığım yok ama ünlü insanların hayatlarını okumayı seviyorum. Kitap %50 indirimli olunca aldım. Oyuncunun önemli filmlerini izledikten sonra okumayı planlıyorum.

Ahmet Ümit – Elveda Güzel Vatanım: Aslında bu alışveriş bu kitap için yapıldı. En sevdiğim yazar Ahmet Ümit bu ay yeni kitabını çıkardı. Ben de hazır %51 indirim varken kaçırmayayım dedim (Ben bu yazıyı yazarken indirim %30’a düşmüştü). Keşke Ahmet Ümit ocak ayındaki Adana kitap fuarına katılsa da kitabını ona imzalatabilsem.

Nazan Bekiroğlu – Mücella : Yine sevdiğim yazarlardan Nazan Bekiroğlu da bu ay yeni kitabını çıkardı. Elimde yazara ait okunmayı bekleyen altı kitap oldu. Kış okuma şenliği listemde uygun kategorileri yazarın kitabıyla doldurdum ki elimdeki kitaplarını okuyabileyim.

Azra Kohen – Çi: Biliyorum bu kitap bir serinin ikinci kitabı ama sadece bu kitapta %50 indirim vardı. Ben de onu aldım. Zaten yakın zamanda okumayı planlamıyorum. Önümüzdeki aylarda başka bir kampanyada yakalayabilirsem serinin diğer kitaplarını da alırım. Bakalım bu kitaplarla hayatı değişenler grubunda mı olacağım yoksa nefret edenler grubunda mı?

İnci Aral – Ağda Zamanı: Yazarın daha önce Sadakat, Safran Sarı ve Kendi Gecesinde kitaplarını okumuştum. Özellikle Sadakat’i sevmiştim. (O zamanlar kitap yorumu yazmıyordum ama Sadakat’in hoşuma giden cümlelerini buradan okuyabilirsiniz). %50 indirimle kitap 6 liraya gelince onu da sepete ekledim.

babil.com'dan kitap alışverişim

Babil.com kitaplarımın yanında altı adet ayraç ve bir not defterini hediye olarak göndermiş. Kitaplarımı söyledikleri sürede ve sorunsuz olarak gönderdiler. Kitapları koydukları kutu çok hoşuma gitti. Aralık çekilişimin kazananına kitaplarını o kutuda göndermeyi düşünüyorum.

Umarım 2016 yeni kitaplar aldığım değil elimdeki kitapları okuyup bitirdiğim bir yıl olur. 

40 yorum:

  1. Yeni ve mutlu bir yılda keyifle okumanız dileğimle:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem, çok teşekkür ederim. Hem yorumun için hem iyi dileklerin için. :-)

      Sil
  2. Bu indirimde ben de Mücella'yı aldım. Çok merak ediyorum. İyi okumalar diliyorum sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek, Ruhi Mücerret'teki gibi Mücella'yı da aynı dönemde okuyalım mı? Ocak ayı kitabımız olabilir bence.

      Sil
    2. Kabul ve dahi şahane fikir! O vakit ocakta Mücella'yla buluşuyoruz :)

      Sil
  3. Hayırlı olsun yeni kitaplarınız Gül'e Gül'e okuyun. Ben daha evdekileri bitirme sürecindeyim. Yeni kitap Alıp okuyamamak saha da canımı sıkıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bize Her Yer Okul, teşekkür ederim. Eskiden evde kitap olup olmamasına aldırmak istediğim kitapları alırdım ama artık ben de almak istemiyorum. Kitaplığımda okunmayı yıllardır bekleyen kitaplar varken yeni kitap almak istemiyorum. Dayanamayıp yine alırım ama bunu en aza indireceğim.

      Sil
  4. Güzel okumalar :)
    Fi,ci,Pi serisinden pi 'yi okuyamadim daha ...
    Sevgilerle yeni yiliniz Simdiden Hayirli olsun,dilediginizce gecsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sule m, teşekkür ederim. Blogunuzda takip ediyorum okuduğunuz kitapları. Pi için serinin en güzel kitabı diyorlar. Umarım gerçekten öyledir de severek okursunuz.

      Sizin yeni yılınız da kutlu olsun. Hepimiz için güzel bir yıl diliyorum.

      Sil
  5. Kitap alışverişlerinin düzgün paketlenerek gelmesi ne kadar önemli. Kimi o kadar baştansavma yapıyor ki bu işi...Keyifli okumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saadet Uslu, teşekkür ederim. Kitabı koydukları kutu çok güzeldi ve kitaplarda hiç hasar yoktu. O kadar sabırsızlıkla beklediğim kitaplar zarar görmüş olsaydı çok sinirlenirdim. Neyse ki bu alışverişimde sorun yaşamadım.

      Sil
  6. Babil son zamanlarda iyi indirimleri var, oradan birçok e-kitap aldım memnunum. Aldığınız kitapları iyi okumalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yusuf Arslan, teşekkürler. Ben çoğunlukla Kitap Yurdu'nu tercih ediyordum ama Babil.com bu ay ondan ucuz fiyatlar yazmış. Bundan sonra ikisini de kontrol edip hangisi daha ucuzsa onu tercih edeceğim.

      Bizim evde de Kindle var ama ben henüz denemedim. 2016'da ondan kitap okumayı planlıyorum.

      Sil
  7. Ahmet Ümit benim de en sevdiğim yazarlardan.. İyi okumalar.. :)

    YanıtlaSil
  8. Keyifle oku hepsini. Benim de uzun zamandır okunmayı bekleyen kitaplarım var bu yıl kendime kitap perhizi koydum elimdekileri okumalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cangz, çok teşekkür ederim. Umarım perhizini bozmazsın :-) Ben de elimden geldiğince az kitap alacağım. Okunacak birikmiş kitaplar biraz azalsın istiyorum.

      Sil
  9. hepsini güle güle oku canım:) elizabeth taylor benim de dikkatimi çekmişti ama almadım, yorumunu merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitap sevinci, teşekkür ederim. Okuduktan sonra yorumlarım ama yakın zamanda okuyacağımı düşünmüyorum. Sırada bekleyen çok kitap var :-)

      Sil
  10. Keyifle okuman dileğiyle Şule, ne kadar da harika bir hafta sonun başlangıcı olmuş öyle. ^^
    konu sevdiğim bir şey olunca bayram çocuklarının sevincini yaşıyorum resmen. dilerim satırlarını yazdığın anki keyfin hep daimi olur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. River, çok teşekkür ederim. Kitaplar konusundaki heyecanımı sanırım hiç kaybetmeyeceğim.

      Sil
  11. Keyifli okumalar dilerim. Ben de idefix'ten alisveris yapmayi dusunuyorum indirimleri bitmeden ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nail Art in Wonderland, teşekkür ederim. İdefix'in adını sürekli duyuyorum ama henüz oradan hiç alışveriş yapmadım.

      Sil
    2. Ben de ilk kez yapacağım. Yapınca yorumlarımı paylaşırım seninle isteren. Ama Ocak sonuna kadar epey indirimli birçok kitabı. İstersen bir bak ;) Ekşisözlük'ten baktım da idefix kitap fuar fiyatları meşhurmuş :)

      Sil
    3. Nail Art in Wonderland, idefix bayağı meşhur bir site. Bir arkadaşım da dahil birçok kişi o siteyi kullanıyor ve ucuz olduğunu duydum. Ben ilk sanal kitap alışverişimi Kitap Yurdu'ndan yaptığım için orayla bir gönül bağım var. Bu yüzden genellikle ilk orayı tercih ederim. Babil de yazın Enpara kartı olanlara %50 indirim yapmıştı. ona da o şekilde başladım. Belki bir dahakine de İdefix'i denerim.

      Sil
  12. yaşasın kitap alışverişi yazısııı :) Mücella'yı ben de istiyorum yaa alamadım bir türlü :( diğerleri de çok güzel görünüyooo Ahmet Ümit'i de merak ediyorumm hepsini çok seversin inşallah :)

    YanıtlaSil
  13. şuleciğim Ahmet umıtı kesın alırsın demıstım!bak haklı çıktım cunku bılıyorum kı sen bır kıtap sevdalısısın keyıflı okumalar mucelleyı merak edıyorum yorumunu beklerım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gulseren ozkursun, sen o yorumu yazarken ben almayacağımı düşünüyordum ama sen haklı çıktın :-) Kitapları okudukça blogumda yazarım.

      Sil
  14. Elveda Güzel Vatanım benim de çok dikkatimi çekiyor kitapçılarda, ama tereddütteyim. Sultanı Öldürmek kitabını diğer okuduklarıma göre yavan bulmuştum. Gerçi çok fazla kitabını okumadım ama Patasana favorimdir :)) Okuduktan sonra yorumlarını bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak, Patasana, Beyoğlu Rapsodisi ve İstanbul Hatırası benim en sevdiğim Ahmet Ümit kitapları. Yazarı sevdiğim için her türlü kitabını alıp okuyorum. Bu kitabını okuduktan sonra da yorumlarım tabii.

      Sil
  15. İyi bari Noel Baba Babil aracılığıyla gelmiş. Buna da şükür :)
    Yüzde elli falan gibi hakiki bir indirim olunca da sahiden hediye gibi oluyor ama...
    Güle güle oku hepsini de canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve Yanı,zaten %50'den aşağı indirime alışveriş yapmazdım. Çok teşekkür ederim canım :-)

      Sil
  16. Ahmet Ümit'in kitabını ben de çok merak ediyorum, umarım önümüzdeki yılda okuyabilirim. İyi okumalar! ^^

    YanıtlaSil
  17. Benim de siparişlerim bugün geldi.İlk fırsatta bir post yazacağım.Ahmet Ümit'in kitabı için yorumunuzu bekliyorum keyifli okumalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meryem Çandır, merakla bekliyorum o zaman. Kitap alışverişi yazıları okumaya bayılıyorum :-)

      Sil
  18. Yanıtlar
    1. ccofficial,
      Yorumunuz için ben teşekkür ederim :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...