16 Eylül 2017 Cumartesi

JULİA QUİNN - BANA SEVDİĞİNİ SÖYLE

sule uzundere blog kitap yorumları

Blogumu düzenli takip edenler Julia Quinn’in en sevdiğim yazarlardan biri olduğunu bilir. Historical dediğimiz tarihi aşk romanlarında favori yazarlarımdan biridir. Özellikle Bridgertons serisinin hayranıyım. Canım eğlenceli ve hoş vakit geçirtecek bir kitap okumak istediği bir anda Bana Sevdiğini Söyle’ye başladım.

Kitapta mali durumu çok kötü olan Elizabeth’in kardeşlerinin geleceğini kurtarmak için soylu ve zengin biriyle evlenmek zorunda olduğu anlatılıyor. Refakatçisi olduğu evin kütüphanesinde “Bir Marki ile Nasıl Evlenilir?” kitabını bulunca orada yazan önerileri denemeye karar veriyor. Bu önerileri emlakçı James’in üzerinde pratik yaparken onun gizli görevde olan bir marki olduğundan haberi yoktur tabii. Böyle yazınca Türk filmi anlatıyormuş gibi hissettim J

Kitabı okumaya başladıktan sonra nette biraz araştırma yapınca gördüm ki bu kitap, iki kitaplık bir serinin ikinci kitabıymış. Keşke önce ilk kitabı okusaydım derken kitabın Türkçeye çevrilmediğini gördüm. Yani sevgili Epsilon Yayınları bir serinin ikinci kitabını basıp ilk kitabını basmamışlar. Kendilerine kocaman bir alkış! Sevgili Belle’nin Kütüphanesi’nin dediğine göre ilk kitap daha heyecanlıymış. Umarım en kısa zamanda çevrilir de bu saçmalık son bulur.

Yazarın en iyilerinden biri olmasa da zevkle okunacak bir historical. Türün meraklılarına ve eğlenceli kitap okumak isteyenlere duyurulur.

ALTINI ÇİZDİKLERİM: 1. Her zaman hanımefendilerin refakatçilerinin en çok refakate ihtiyacı olanlar olduğunu düşünmüşümdür.


16 yorum:

  1. Biraz eğlenmek istediğimde okuyabilirim o halde.Emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Bende historical tarzda kitapları pek severim,benim favorimde Judith Mcnaught ama bu yazarın bu serisinden de 2 kitabını okumuş beğenmiştim.KEYİFLİ OKUMALAR..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. safirmavi,
      benim favorim de Judith Mcnaught'tı ama Julia Quinn'le tanışınca onu daha çok sevdim. Teşekkür ederim :-)

      Sil
  3. bu tarz kitapları seviyorum ben de Şule'cim, bakayım buna da, keyifli okumalar, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren O.
      yorumun için teşekkürler Eren. Benden de sevgiler :-)

      Sil
  4. Bu sıralar ben de historical'lara ihtiyaç duyuyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt Salıncak,
      o zaman patlat bir Julia Quinn :-)

      Sil
  5. bENİM KİR KİTAPDOSTUM VAR BAYILIYORUM BU SERİNİN TAMAMI VAR VE BAYILIYOR. yorumları okuyunca ben de merak etmiyor değilim :):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayel Damlası,
      Bridgertons serisine ben de hayranım. Birçok kitabını okudum ama henüz tamamlayamadım. En sevdiğim tarihi aşk yazarı Julia Quinn'dir. Bu türü seviyorsan kesinlikle bir şans vermelisin.

      Sil
  6. Julia Quinn ile historicale ufak ufak girmeye başladım. Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü ile En Çok Beni Sev'i okudum. En Çok Beni Sev'i ilki kadar beğenmesem de bu türden okumaya devam etmek istiyorum. Etkileri kısa sürse de okurken mutlu ediyor olmalarını seviyorum :)) Bana Sevdiğini Söyle bu türdeki sıradaki kitabım olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esseve Rin,
      bu kitaptan önce Bridgertons serisini öneririm canım. Onlar daha güzel bence.

      Sil
  7. Seriye ilk kitaptan başlamak istemiştim ama Biz Evleniyoruz'u okumuştum, çevrilmediği içinmiş demek ki, sebebini unutmuşum. Yayınevlerinin böyle sırasız şekilde basmasına sinir oluyorum, beklesen olmuyor beklemesen olmuyor. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esma Tezgi,
      Biz Evleniyoruz başka bir serisinin 8.kitabı. O serisi benim favorim zaten. Serinin tamamı basılmış durumda. Okumak istersen aklında oldun :-)

      Sil
    2. Kusura bakma Şule Abla, uzun zaman olmuş karıştırmışım. :D Kitabın üzerinden zaman geçince böyle karıştırıyorum. ^-^

      Sil
    3. Esma Tezgi,
      olur öyle şeyler canım. Ben sitelerde okuduğum kitapları kaydediyorum da oradan bakıyorum. yoksa hem karıştırıyorsun hem unutuyorsun :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...