28 Nisan 2021 Çarşamba

Nisan Ayı BKM Kitap Alışverişim

Bkm ile geç tanıştık ama çabuk kaynaştık. Siteden ilk alışverişimi bu sene yapmıştım, aradan çok zaman geçmemesine rağmen bir alışveriş daha yaptım. Sitedeki indirimler gerçekten çok iyi. Aldığım kitaplar dün geldi ama ben bugün sitedeki indirimlere bakıp iç çekiyorum ve kendimi yeni bir alışveriş yapmama konusunda ikna etmeye çalışıyorum. Siteyle ilgili kargoların çok geç geldiğiyle ilgili olumsuz yorumlar okumuştum. Çok şükür ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bundan sonra en sık kullanacağım alışveriş sitelerinden biri olacak gibi görünüyor. Eğer siz de kitap almayı düşünüyorsanız siteye bir şans verin derim.

Kitap alışverişlerim için yeni bahanem 2 yaşındaki kızıma kitap almak. Okuyacak kitabı yok diye ona kitap bakıyorum. Sonra almışken kendime de birkaç tane alayım diyorum 😂

Nisan Ayı BKM Kitap Alışverişim
Bu kitapların hepsi 3 liraya geldi. Türkiye İş Bankası Yayınları çocuk kitapları konusunda da başarılıymış. Hepsi çok satanlar listesindeydi. Umarım kızımın ilgisini çekerler.

Nisan Ayı BKM Kitap Alışverişim
Bunlar da kendim için aldığım kitaplar. Stefan Zweig seti, alışverişim 200 lirayı geçtiği için hediye geldi. Bu alışverişe toplam 215 lira ödedim. Neden genellikle aynı yayınevi ve ince kitaplar aldın derseniz şöyle bir durum var: Ben kitap alışverişleri için hep Kitap Yurdu ve Kitap Sepeti’ni kullanıyordum. Almak istediğim yüzlerce kitabı favorilerime kaydettim. O kitaplardan aldığım olursa listeden çıkarıyordum. Böylece ne almak istiyorum her zaman biliyordum. Kitap alacağım zaman favoriler bölümünden kitapları ekliyordum, kitap seçmek çok kolay oluyordu. Bkm’yi yeni kullanmaya başladığım için orada öyle bir listem yok. İndirimdeki kitaplara baktım, bende olmayanlardan almaya çalıştım. Hangi kitapları okumuştum, hangilerini okumadım ama bende vardı diye düşününce kitap seçmek zor oldu. İlk gözüme çarpanları aldım. Onlar da genellikle İş Bankası Yayınları’nın ince kitapları oldu. Uygun bir anımda Bkm’de de favorilerime almak istediğim kitapları ekleyeceğim. Böylelikle oradan istediğimi seçerim.

Neyse çok uzattım. Sonuç olarak aldığım kitaplar bunlar. Sizin bunlar arasında okuduklarınız var mı? Okumak istedikleriniz? Merak ettikleriniz? Önce bunu okumalısın dedikleriniz? Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni yazılarda görüşmek üzere.

10 yorum:

  1. Keyifli okumalar dilerim:))) Kitap alışverişi hiç bitmiyor, hele ki indirimler varken hiç dayanamıyor insan:)) Çocuk kitapları çok güzel, çok severim çocuk kitaplarını. Stefan Zweıg eserleri çok güzel bir hediye olmuş. Bkm'den ben de 2 defa alışveriş yaptım. Bir sorun yaşamadım, sadece son gelen kitapların birkaçında yan taraflarında yıpranma var o beni üzdü. Dediğin gibi çabuk gönderiyorlar. Kitap Yurdundan bir kere ve kitap sepetinden de mobilden alışveriş yaptım. Bkm şu an bayağı iyi indirim açısından, ayrıca kargo ücreti olmaması da çok çok iyi. Çok güzel kitaplar seçmişsin, keyifli keşif dolu okumalar dilerim:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitapkesfi,
      Bkm benim de favori sitelerimden biri oldu. Kitap Sepeti'ni de ara ara kullanırım ama Kitap Yurdu'nda çok büyük bir indirim olmadıkça bir şey almayı düşünmüyorum.

      Sil
  2. Cesur Fırfır ı ben de yakın zamanda yeğenime aldım. Hikayesi ve çizimleri çok tatlı. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  3. Hepsi de çok güzel gözüküyor keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  4. Üstteki çocuk kitaplarını sürekli görüyorum alasım geliyor çok minnoşlar :) keyifli okumalar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tozlu Hayaller Kütüphanesi,
      çok teşekkür ederim. Şimdilik çocuk kitapları bana çok basit geliyor ama 10 yaş civarında çok güzellerini okuyacağımı düşünüyorum.

      Sil
  5. Süper İyi Günler benim lise döneminde okudum bir kitaptı ama hala hatırlıyorum hemen her şeyini. Çok beğenmiştim umarım sen de severek okursun. Savaş Sanatı'nı da pdfden okuyordum. İlginç bir kitaptır. Kitabın elimde olmasını istediğim için bırakmıştım, nasıl ilerliyor bilmiyorum o yüzden. Senden yorumunu okusak güzel olur sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mrs Soda,
      okuduğum zaman yorumlarımı yazmaya çalışacağım. Süper İyi Günler'in eleştirileri çok iyi. Birkaç arkadaşım da beğendiklerini söylemişti. Bu yüzden beklentim büyük. Bu kitaplardan ilk okuyacaklarımdan biri olacak.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...