31 Mart 2015 Salı

KİTAP ALIŞVERİŞİM 1

     Bir kitap alma hastası olarak yaza kadar kitap almayacağım diye karar almıştım. Sürekli kitap aldığım için elimde eskiden aldığım kitaplar kalıyordu ve bazen yıllarca okunmayı bekliyordu. Buna bir son vermek için kütüphanemdeki bütün kitapları okumadan (20 civarında kitap kaldı) yeni kitap almayacağım demiştim. Bu sözümden döndüğümü düşünmüyorum çünkü bu sefer kendim için değil blogum için kitap aldım.

     Bloglarda yapılan çekilişleri gördükçe bunu ben de yapmalıyım diye düşündüm ama ilk çekilişim özel bir günde yapılmalıydı. O yüzden blogumun 1. yılına gireceği 19 Mayıs'ta karar kıldım. Daha 2 ay var o güne ama bu çekiliş için o kadar heyecanlıyım ki şimdiden alışveriş yapmaya başladım. 

     Facebook'ta A-101'de cep kitaplarının indirimli satılacağını duyunca hemen Midyat'taki bütün A-101'leri dolaşmaya başladım. İlk 2 marketten elim boş döndüm ama neyse ki 3. ve son markette kitap bulabildim. İşte çekilişe koyacağım kitaplar:



1. Bin Muhteşem Güneş: Bin Muhteşem Güneş sadece okuduğum muhteşem bir kitap değil, bir de blogumda yazdığım ilk kitap. O yüzden bendeki yeri çok özel. Eğer okumadıysanız mutlaka okuyun. Favori kitaplarınızdan biri olacak.

2. Beyoğlu Rapsodisi: En sevdiğim yazarın en sevdiğim kitaplarından biri. Bakın buraya yazıyorum bu roman ileride film olacak. O yüzden filmi çıkmadan kitabını okuyun derim.

3. Şah ve Sultan: İskender Pala'nın bu kitabı benim kütüphanemde de 3 senedir duruyor ama dediğim gibi sürekli kitap aldığımdan ona sıra gelmedi. Birçok kişiden çok güzel bir kitap olduğunu duymuştum. Umarım gerçekten öyledir.

4. Umut: Ayşe Kulin'den "Veda" romanını okumuş ve çok beğenmiştim. Umut kitabı da Veda'nın devamı sayılabilirmiş. Bu yüzden Umut'tan iki tane aldım. Biri çekilişe koymak için, biri kendi kütüphanem için.

     İşte mayıs ayındaki çekilişimde bu 4 kitap olacak. Hepsini bir kişiye vermektense 4 kişi seçip herkese birer kitap hediye edeceğim. Yanında da 5-6 adet ufak hediye olacak. Onları da zamanı gelince açıklarım artık. Şimdilik sürpriz olsun:-) Takipte kalın. 

4 yorum:

  1. Bin Muhteşem Güneş e uzun zamandır niyetlenmeme rağmen okuyamadım. İnşallah bu şenlikte okurum
    Şah Sultan da senin gibi okuyamadım :/ sıra gelmedi. Gelecek gibi de görünmüyor. Eğer okuyunca beğenirsen bende listemde önlere çekebilirim. Takipteyim ;)
    Beyoğlu Rapsodisi de bana çıkarsa okurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neşeli Kitap Vagonu, Şah Sultan'ı ben de yakın zamanda okumayı düşünmüyorum. Yalnız bu eski bir yayın canım. Bu kitapları geçen seneki çekilişimde verdim :-)

      Sil
  2. Arada bir nostaljik yayınlar yapmak çok değişik duygular hissettiriyor. Ayrıca kafa dengi blogları geç keşfetmiş benim gibi takipçiler açısından da çok faydalı :) Kaçırdığım güzellikleri yakalamak için harika bir fırsat oluyor. Ben de bir kaç yayınımı G+ da paylaşmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve Yanı, bence paylaşmalısın. Ben senin blogunu keşfettiğimde yayınlarının birçoğunu okumuş ve yorumlamıştım ama tabii şimdi okusam farklı yorumlardım. Güzel bir nostalji yaşamış oluruz :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...