24 Eylül 2016 Cumartesi

YVES ROCHER’DAN İLK ALIŞVERİŞİM

sule uzundere kozmetik yazıları


Bir hafta geç kalan bir yazıyla herkese merhaba. Geçen sene yazdığım “Bayram alışverişi” yazımda dediğim gibi eskiden bayram alışverişi denilince bayramda giyilecek kıyafet ve ayakkabıyı anlardık  ama şimdi benim aklıma bayramda indirim yapan mağazalardan yapılan kozmetik alışverişi geliyor. Geçen bayram gibi bu bayramı da boş geçemedim.

Ürün stoğum sayesinde fazla bir ihtiyacım yoktu. Bu yüzden bayramın üçüncü gününe kadar bir şey almadım. O gün de şöyle bir bakmak için Yves Rocher mağazasına girdim. Bu markayı son zamanlarda, özellikle bloggerlardan, çok sık duyuyorum ve okuduğum yorumlar da hep olumlu yorumlar oluyor. Bu yüzden hazır indirim varken ben de denemek için üç ürün aldım.

Yves Rocher “Sebo Vegetal” serisi ciltteki parlamayı gidermeyi ve gözenekleri sıkılaştırmayı vaat ediyor. Tam da benim cildimin ihtiyacı olan ürün. Bu yüzden maskesini ve yüz kremini aldım ama yüz temizleme jeli bitmişti. Mağazada çalışan bayanın önerisiyle “White Botanical” serisinden bir yüz temizleme köpüğü aldım. Bu ürün de leke karşıtı ve gençleştirici olduğunu vaat ediyor. Bu da benim cildimin tam ihtiyacı olan şey :-) Tabii zamanında ve düzenli bakım yapmadığım için şu an cildimin iyi olan her şeye ihtiyacı var.

Üç ürünü %30 indirimle 89 liraya aldım. Fiyatları aşağı yukarı aynıydı yani ürünün tanesi 30 liraya geldi diyebilirim.

Şu an kullandığım ürünler olduğu için aldıklarıma hemen başlayamayacağım ama ürünleri kullandığım zaman olumlu ya da olumsuz yorumlarımı mutlaka bloguma yazacağım. İçinizde bu markayı kullanan kişiler olduğunu biliyorum. Değerli yorumlarınızı lütfen benden esirgemeyin. Bir de bu markadan mutlaka kullanmalısın dediğiniz ürünler varsa yazabilirsiniz.

NOT: Yarın Pazar 6’lısında “Keşke ölseydi” dediğimiz karakterleri yazacağız. Listeleri düşünmeye başlayalım ki yarına kolaylık olsun. 


Yarın görüşmek üzere… 

12 yorum:

  1. Sen yorumlarsan güvenirim ablacım :)

    YanıtlaSil
  2. Annem ve ben uzun zamandır kullanıyoruz Yves Rocher'ı. Roll on'ları ve vücut spreyleri aşırı harika kokuyor. Ben parfümvari şeyleri sevmem pek fazla kokuları ağır gelir ama ilk defa buranın kokularını beğendim. Yeşil Çaylı veya Narlı olan her roll-on, parfüm, duş jelini kullanabilirsiniz çok fresh kokuyor Ayrıca annem ilk peelinglerini kullanıyordu bu markanın ama pek tavsiye etmiyor sanırım çünkü onun cildini bozmuştu... Onun dışında kremleri de güzel yumuşacık yapıyor elleri. Umarım aldığınız ürünlerden memnun kalırsınız. Sevgilerlee :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif Lamora, Ben de parfüm sevmiyorum ama dediğiniz kokulara bakacağım. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Benden de sevgiler :-)

      Sil
  3. Önceden kesinlikle bayram alışverişi denilince hepimiz kıyafet almaya giderdik :)) Şimdi ise kozmetik ürünlerinde indirim var mı diye bakıyorum bende :) Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde'nin Blog Günlüğü, böyle düşünen tek kişi değilmişim demek :-) Çok teşekkür ederim.

      Sil
  4. Çok doğru Şule abla ya, ben de bu bayram kıyafetten ziyade kozmetik aldım :D Hepsini güle güle kullan :')

    YanıtlaSil
  5. Harika bir başlangıç olmuş Şule güle güle kullan <3
    Benim de merak ettiğim ürünler bunlar, en kısa zamanda kremleri falan bitirip alayım ben de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve Yanı, teşekkürler canım. Yılbaşı indiriminden bir şeyler alırsın belki. Ürünleri kullandığım zaman mutlaka bloguma yazarım.

      Sil
  6. gözenekleri sıkılaştırmada çok olmasa bile biraz başarılı :) bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşayan Anılar, bunu duyduğuma sevindim. Boş bir anımda blogunuzu uzun uzun inceleyeceğim :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...