12 Mayıs 2018 Cumartesi

D&R’ın Büyük İndirimini Boş Geçemedim

sule uzundere blog kitap alışverişleri

Uzun zamandır her ay kitap aldığım için elimde okunmayı bekleyen kitap sayısı sürekli artıyordu. En son nisanda okumayı çok sevdiğim dört kitabı aldım. Hepsini iki hafta içinde severek okudum ama kitaplığımda bekleyen kitaplar beklemeye devam etti. Sürekli yeni aldığım kitapları okuyorum. Bu yüzden yıllardır okunmayı bekleyen kitaplar birikiyor kitaplığımda. Bu da beni rahatsız etmeye başladı. Bu yüzden kesin ve ciddi bir şekilde uzun süre kitap almamaya karar vermiştim. Yine, yeni, yeniden.

Bu sefer kararlıydım. Hatta kitap sitelerine belki dayanamam diye girmiyordum bile. Bir dergi almak için girdiğim D&R’ın beni baştan çıkarabileceğini düşünememiştim 😆

D&R mağazaları sizin de bildiğiniz gibi kitapları etiket fiyatına, hatta bazen daha üstü bir fiyata satıyor. İnternetten indirimli kitap almaya alışkın bünyem D&R’dan, eğer çok güzel bir indirimi yoksa, asla kitap almak istemiyor. D&R ara ara güzel indirimler yapıyor ama bu alışverişimde aldığım kitaplarda benim bildiğim kadarıyla daha önce hiç bu kadar büyük indirim yapmamıştı. 12,90’a okuma listemde olan dört kitap bulunca dayanamayıp aldım ama bundan sonra uzunca bir süre kitap almayacağım. Yani inşallah 😄

                                                   Kemal Sayar – Yavaşla                                
Yorum Atölyesi’nin “Yazar Önerisi: Kemal Sayar” yazısında yazarla tanışmak için Yavaşla kitabı öneriliyordu. O günden beri yazar da Yavaşla da aklımda. İndirim bahanesiyle kitabı aldığım için çok mutluyum. En kısa zamanda okumayı düşünüyorum. Bu aralar bu tarz bir kitaba ihtiyacım vardı, iyi denk geldi.

İskender Pala – Mihmandar
İskender Pala sevdiğim yazarlardan. Bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum. Mihmandar’ı uygun fiyata bulunca kaçırmadım.

İpek Ongun – Anlat Anneanne
İpek Ongun gençliğimin yazarı. Yazdığı her kitabı çıktığı anda alıp okumazsam rahat edemiyorum. Bu beş kitap içinde büyük ihtimalle ilk onun kitabını okuyacağım.

Julia Quinn – Cennet Gibi
Cennet Gibi’yi yıllar önce kütüphaneden alıp okumuştum. Blogumda da yorumu var. Buradan okuyabilirsiniz. Yazarla tanıştığım kitaptır Cennet Gibi. Çok sevince yazarın bütün kitaplarını okumaya karar vermiştim. Geçen yıllarda okudum da. Benim için anlamı büyük olan Cennet Gibi benim kütüphanemde de bulunsun istediğim için aldım.

Judith Mcnaught – Gece Fısıltıları
Historical yazarlarından diğer favorim Judith Mcnaught’tan okumadığım sadece Gece Fısıltıları kalmıştı. Uygun fiyata bulunca hemen almak istedim. Bu kitabı da okuyunca yazarın çevrilmiş bütün kitaplarını okumuş olacağım. Şimdi işin yoksa diğer kitaplarının çevrilmesini bekle.

Sizin bu kitaplar arasında okuduklarınız var mı? Önce hangisinden başlamamı önerirsiniz? Okumayıp merak ettikleriniz var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni yazılarda görüşmek üzere, şimdilik hoşça kalın.


32 yorum:

  1. Mihmandar ve Yavaşla kitaplarını beğenmiştim. Kitaplarda indirim görünce ben de dayanamıyorum. Keyifli okumalar dilerim size:)

    YanıtlaSil
  2. İpek Ongun benim de çocukluğumun yazarlarından biridir. :) Özellikle Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisinin ilk kitaplarını çok sevmiştim, bir de Yaş On Yedi var tabii. :)
    Kalemine sağlık ve keyifli okumalar! ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem AKAY,
      Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisini ben de çok severim. Lisede başlamıştım, on beş senedir okumaya devam ediyorum. Çıktıkça okurum, vazgeçemem :-)

      Sil
  3. D&r şu sıra çok kargo bedava maili atıyor, okunmayanlarım bitse ben de hemen alacağım. İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MorMidye,
      kitap almak için okunmayanlarımın bitmesi seviyesine hiçbir zaman gelemeyeceğim herhalde :-) Çok teşekkür ederim :-)

      Sil
  4. D&R’a gidip kobo aura alacağınız günleri de göreceğimizi düşünüyorum :) Birkaç yazınızı okuduktan sonra kitap kurdu olduğunuzu anladığım için elektronik kitap okuyucu almanızı tavsiye ediyorum.
    Rastgele olarak karşılaştığım bloğunuzu uzun uzun gezindim. Gezinirken aklıma geçen sene yazdığım ilk uzun karalamam geldi.
    Sebebi olmadığı halde mutsuz ve huzursuz insan gördüğümde hep aklıma gelen şu sözlerden etkilenip harekete geçme isteği gelmemesi elde değil..
    Okunacak kitaplar, dinlenecek şarkılar, izlenecek filmler, gezilecek yerler vb. diye devam eden satıra dalıp gittim tekrar. Sizi de beklerim :) Belki başka bağlar bulursunuz. Bir okur daha kazandınız.
    http://www.sipsi.net/2017/07/sen-aydinlatirsin-geceyi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz,
      Kindle marka e-kitap okuyucum vardı ama elimde zaten okunacak çok kitap var diye kardeşime verdim. E-kitap da okurum normal kitap da okurum :-)

      Sil
  5. Yazını okudum, dışarıdaydım ve aklıma düştü hangi kitaplar acaba indirimde diye gittim baktım hemen ama bulamadım istediğim bir kitap 😊. Senin istediğin kitapları indirimli bulmana sevindim, güle güle oku ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneri Makinesi,
      ben bu alışverişi yapalı bir hafta oldu canım. Bloguma hemen yazamadım. Bu arada indirimdeki kitapların çoğu alınmıştır. Sitesinden bakabilirsin, orada devam ediyor indirim. Sen Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni okumak istiyor muydun? Bütün kitapları 12,90'dı.

      Sil
    2. Kitaplar hala indirimde, baya kitap vardı ama bizim D&R küçük o yüzden geniş bir seçenek olmuyor. O seride ben üçüncü kitaptayım. Hani beşli tek kitap var ya, oradan okuyorum, devam edemedim daha. Tom Ripley'e devam ediyorum şu an :).

      Sil
    3. öneri makinesi,
      Ripley'i okuduğunu Goodreads'ta görüyorum. Takipteyim :-)

      Sil
  6. Ben en çok "Yavaşla" kitabını merak ettim.
    Bu arada gereksiz kıyafet ya da kozmetik yerine kitap alışverişi yapıyorsun, ne güzel!
    Keyifli, bol okumalar diliyorum sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibelynka,
      Yavaşla'yı ben de çok merak ediyor ve okumak için sabırsızlanıyorum. Çok teşekkür ederim :-)

      Sil
  7. Bende kitap alışverişi yapmak istemiyorum artık,kitaplıkta kitaplar bekledikçe onları merak etme ve okuma hevesim de azalıyor.Kendime kural koydum sadece basımı olmayan aradığım kitap varsa uygun fiyatsa onu alıyorum yoksa okunacak çok kitap oldukça kitaplar üstüme üstüme geliyor bekleyenleri eritmem gerek diyerekten çoğu zaman sıkılarak keyif almadan okuyorum ki bu da gıcık bir durum.Temmenim az alışveriş çok okumak keyifli okumalar hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devrik Cümleler,
      o kadar haklısın ki yazdıklarında. Zamanında çok okumak isteyerek aldıklarım kitaplığımda yıllardır bekleyince onları okuma hevesim gidiyor. Hep en son aldıklarımı okumak istiyorum. Halbuki elimde çok güzel kitaplar var. Anladım ki hiç almadan duramayacağım, bunu en aza indirmeye çalışıyorum.

      Güzel yorumun için teşekkürler :-)

      Sil
  8. D&R'da indirimli Judith bulmak gerçekten büyük bir şans. Julia hariç hiçbirini okumadığım için yorum yapamıyorum. Ama Julia'nın o kitabını çoğu kişinin aksine sevmiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belle'nin Kütüphanesi,
      Cennet Gibi Julia Quinn'den okuduğum ilk kitap olduğu için bende yeri ayrı. Ben de severek okumuştum. Sadece çiftin daha çok sahnesini okumak isterdim.

      Sil
  9. Anlat Anneanne'yi okumuştum, Judith McNaught okumuş olabilirim tam hatırlayamadım ama yazarı çok seviyorum:) harika kitaplar Şule'cim, keyifli okumalar dilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren,
      Anlat Anneanne yorumunu okumuştum canım. Çok teşekkürler :-)

      Sil
  10. Anlat anneanne kitabı hoşuna giderse haberim olsun, oğlumun arkadaşı Zeynep çok seviyor bu yazarı ona alıyım seversen ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oytunla Hayat,
      kitap çok güzeldi Şebnem ama anı türünde olduğu için ortaokul çocuğu sever mi bilemedim. !960'lı yıllardan başlayarak günümüze kadar olan yaşamını anlatıyor.

      Sil
  11. Henüz hiçbirini okumadım ama merak ettiğim kitaplar. İpek Ongun bana okumayı sevdiren yazarlardan bir tanesi olduğundan görünce bir duygusallaşıyorum. :) Umarım hepsini keyifle okursunuz. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizem Araz,
      İpek Ongun birçok kadının hayatına dokunmuş :-)

      Sil
  12. Ben de Hazirandaki kitap günlerine kadar kitap alamamak için ciddi bir çaba içindeyim, DR ye bakmamak için çok uğraşıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan,
      sakın bakma Handan. Bakınca almamak çok zor :-)

      Sil
  13. Kemal Sayar'ın Yavaşla kitabı ilaç gibi. Bugün itibarıyla muhtemelen okumuşsunuzdur kitapları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplara Kaçanlar,
      Yavaşla kitabının çok iyi olduğunu duymuştum. Zaten öneri üzerine aldım. Maalesef hiçbirini okumadım henüz. Bahar okuma şenliği için seçtiğim kitapları bitirmek istedim. Hazirandan itibaren okumayı düşünüyorum.

      Sil
  14. İndirimi son haftasında yakalamıştım ama gidip kitap almak nasip olmadı. Onun yerine paraları dergilere gömdüm. 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belle'nin Kütüphanesi,
      son zamanlarda dergi sayısında ciddi bir artış var. Ben dergileri görüp alsam mı diyorum ama genellikle aldıktan sonra okumadığım için artık çok seçici davranıyorum :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...