8 Ekim 2017 Pazar

EYLÜL AYI KİTAP ALIŞVERİŞİM

Herkese iyi pazarlar. Okulların açılmasıyla yoğun bir döneme girdim. Günler su gibi akıp gidiyor. Bloguma on beş gündür yazı yazamamışım. Halbuki yazılacak ve yazmak istediğim o kadar konu var ki. Ben de hazır boş günüm, evdeyim, birikmiş konuları yazayım da hafta içi yayınlamak için stok yapayım dedim. İlk olarak benim için yazması en kolay ve en zevkli konu, kitap alışverişlerimi yazmak istedim. 

Kitap Ağacı Adana grubumuzla ekim buluşmasında Seray Şahiner’in Antabus kitabını okuyup yorumlamaya karar verdiğimiz için kitabı temin etmem gerekiyordu. Kitap Yurdu, kargo ücreti ödememek için belli bir miktarda alışveriş yapma konusunda en alt limite sahip olduğu için alışverişimde onları tercih ettim. Birkaç ay önce siteden yaptığım alışverişten memnun kalmamış, bu yüzden oradan bir daha alışveriş yapmamaya karar vermiştim ama diğer sitelerde 50-75 lira olan kargo ödememe alt sınırı Kitap Yurdu’nda 30 lira olunca alışverişimi buradan yaptım. 
sule uzundere blog kitap alışverişleri

SCOTT LYNCH - LOCKE LAMORA’NIN YALANLARI: Birçok blogger arkadaşımda görüp okumak için sabırsızlandığım serinin ilk kitabı %35 indirimde olunca hemen sepetime ekledim. Serinin diğer kitapları elimde olmadığı için şimdilik başlamayı düşünmüyorum ama onları da aldıktan sonra hemen okuyacağım. Beklentim büyük, içimden bir ses bu seriyi çok seveceğimi söylüyor 😊

SANDRA BROWN - ZOR MÜŞTERİ: Geçen günkü yazımda yazarın romantik kitaplarının, polisiye kitapları kadar başarılı olmadığından bahsetmiştim. Bu kitabını %65 indirimde bulunca kaçırmak istemedim. 

SERAY ŞAHİNER – ANTABUS: Alışveriş yapma sebebim olan kitap. Yazarı ve kitabını daha önce duymamıştım. Maalesef günümüz yazarları, özellikle kadınlar, hakkında pek bilgim yok. Sosyal medyadan ya da bloglardan gördüğüm kadarını biliyorum. Seray Şahiner’i ve kitabını daha önce duymamıştım. Kitap Ağacı Adana bahanesiyle duydum ve bu kitaplar arasında önce onu okudum. Çok çok beğendiğimi söylemeliyim. Ayrıntılı bir yorumu önümüzdeki günlerde gelecek ama son zamanlarda beni en çok etkileyen kitaplardan biri oldu. Şimdiden herkese önerdiğimi söyleyebilirim. 

Üç kitabı da merak ederek aldım. Sizin içlerinde okuduğunuz, fikriniz olan kitaplar var mı? Varsa yorumlarınızı bekliyorum. Yeni yazılarda görüşmek üzere, şimdilik  hoşça kalın. 

13 yorum:

  1. Daha önce okumadığım kitaplar canım.
    Yorumlarını, izlenimlerini merakla bekliyorum.
    Sevgiler 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. incidennotlar,
      çok teşekkür ederim. Benden de sevgiler :-)

      Sil
  2. Centilmen Piç serisini ben de çok merak ediyorum ve senin gibi benim de beklentim çok çok büyük! Herkes bayılıyor, hiç sevmeyen görmedim. Güle güle oku kitaplarını ablacım, umarım hepsini çok seversin ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde Türker,
      çok teşekkür ederim canım :-) Centilmen Piç adını ilk duyduğumda pek hoşlanmamıştım aslında. Erotik aşk romanı diye düşünmüştüm ama bambaşka bir şeymiş. Umarım beklentilerimizi karşılar, seriyi severek okuruz :-)

      Sil
  3. Hoşgeldin 😊

    Antabus’u ve yazarını ben de çok merak ediyorum, sen de sevmişsin daha çok merak ettim ama hala kitap okuyamama gibi bir durumum var :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öneri makinesi,
      Hoş bulduk :-)
      Antabus gerçekten çok etkileyiciydi. Zaten kısa bir kitap ve çok hızlı okunuyor. 1-2 saate bitirirsin. Belki de okuyamama durumundan çıkmanı sağlar :-)

      Sil
  4. Locke Lamora'nun Yalanları'nı görünce bende olduğu ve hala okumadığım aklıma geldi bu kış okurum inşallah. Hepsini keyifle okuman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  5. İlkay Özgür,
    kitap yorumu bir iki hafta içinde gelir canım. Şimdiden çok etkilendiğimi ve beğendiğimi söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
  6. Heey, Locke Lamora'nın Yalanları'nı almışsııın. :D Çok sevindim, umarım okuyunca çok seversin, ben bayılıyorum bu seriye. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esma Tezgi,
      sende ve Esseve Rin'de göre göre mutlaka okumalıyım dedim. Sen zaten benim okumak istediğim bütün serileri okumuşsun :-)

      Sil
  7. Aaaaaa Locke Lamora'yı o kadar çok severim ki, hatta belki hatırlarsınız ismimi bi ara Elif Lamora yapmıştım :D Umarım siz de benim kadar seversiniz, keyifli okumalar :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif Kara,
      çok sevindim bunu okuduğuma. Zaten o seriyi sevmeyene rastlamadım. Okumak için sabırsızlanıyorum. Çok teşekkür ederim :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...