23 Ağustos 2018 Perşembe

Ukitap’tan İlk Alışverişimi Yaptım


Ukitap’ı duymayanlarınız olabilir ama bence her kitapseverin bilmesi, faydalanması gereken bir site. Ukitap’ta kitaplarınızı takas yapabilir, ikinci el kitap satın alabilir ve düşük bir ücret karşılığında kitaplarınızı satabilirsiniz. Sevgili Büyülü Ayraç burada Ukitap’la ilgili bütün detayları anlatmıştı. Site hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler buradan okuyabilirler.

Ben siteye birkaç yıldır üyeyim. Birçok takas yaptım ama ilk kez geçtiğimiz ay kitap satın aldım. Tercihlerim hep romantik kitaplar üzerine oldu. Bu kitapların bazılarının baskısı yok, olanların fiyat aralığı da 25-40 lira arası. Her ne kadar romantik kitap okumayı sevsem de birkaç saatte veya günde okuyacağım, çerezlik dediğimiz kitaplara bu kadar para vermek istemiyorum. Bu yüzden tercihimi ikinci el olarak satın almaktan yana kullandım. Bütün kitapları Kumiku adlı üyeden satın aldım.
sule uzundere blog kitap alışverişleri


*Sabrina Jeffries’in Aşk Hırsızı kitabını okumuştum. Kitap bir serinin ilk kitabıymış. Aşk Hırsızı’nı sevince serinin diğer kitapları Bir Prense Âşık Oldum ve Ömür Boyu Sürecek’i de aldım.

* Sevdiğim historical yazarların neredeyse bütün kitaplarını okuduğum için kendime yeni yazarlar arıyordum. Tercihimi sevgili Belle’nin Kütüphanesi’nin önerisiyle Brenda Joyce ve Elizabeth Hoyt’tan yana kulandım. İki yazarın kalemiyle de tanışmak için sabırsızlanıyorum.

*Sessiz İntikam bir blogda yorumunu okuduğum ve merak ettiğim historical kitap.

*Sandra Brown zaten sevdiğim bir isim. Onun baskısı olmayan bir kitabını çok uygun fiyata alabildiğim için çok mutluyum.

*Susan Elizabeth Phillips ismen tanıdığım bir yazardı. Bloglarda, İnstagram’da ve kitap sitelerinde olumlu yorumlarını okuyunca onunla tanışmamın zamanının geldiğini düşündüm

*Beyaz dizi dediğimiz iki kitap ise Kumiku’dan hediye.

Bu on kitap artı iki hediyesiyle 77 liraya gelmiş oldu. Benim için çok kârlı ve güzel bir alışveriş oldu. Bundan sonra ikinci el kitap almaya daha sıcak bakacağım.

Sizin bu kitaplar arasında okuduklarınız var mı? Okumak istedikleriniz? Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni yazılarda görüşmek üzere.

NOT: Ukitap bazı dönemler üyeliğini açsa da çoğunlukla davetiye sistemiyle yeni üye alıyor. Eğer üye olmak isterseniz mail adresinizi suleuzundere@hotmail.com adresine yollarsanız davetiye gönderebilirim.

10 yorum:

  1. Ukitap benim de çok sevdiğim bir site, hiç kitap satın almadım ama takas yaptım. Geçenlerde çok sevdiğim bir yazarın tükenen bir kitabını aldım, çok mutlu oldum 😊.

    Çok mantıklı bir karar seninki de iyi ki bu şekilde almışsın, güle güle oku. Adana’da güzel sahaflar var oraları da gezersin artık 😊. Seni de alıştıralım yavaş yavaş ikinci el kitaba 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öneri makinesi,
      :-) Benim sahaf ve ikinci el kitap alma alışkanlığım yoktu ama sağ olsun Pegasus sayesinde olacak. 40 liraya roman mı satılır ya?

      Sil
  2. Bende historical romanları genelde ikinci el alıyorum çok daha uygun oluyorlar.Aldıklarından Sessiz İntikam'ı çok merak ediyorum kapağı çok hoşuma gidiyor umarım içi de öyle güzeldir.Hepsini keyifle okuman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devrik Cümleler,
      Sessiz İntikam'ı bitirdim. Birkaç hafta içinde yazarım yorumunu.

      Çok teşekkür ederim canım :-)

      Sil
  3. Yazınız sayesinde ukitabı tanış oldum. Ayda 3-4 kitap alıp okuyan birisi olduğum için benim işime yarayacak bir sisteme benziyor. Size davetiye için mail attım hanımefendi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Profesör,
      davetiyenizi gönderdim. Üç gün içinde üye olmanız gerekiyor. Umarım sizin için yararlı bir site olur :-)

      Sil
  4. Maalesef artık üye kabul etmiyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Davetiye ile üye alıyor şu an. İstersen sana davetiye yollayabilirim. Mail adresin lazım sadece :-)

      Sil
  5. Ukitap'tan haberim yoktu, çok iyiymiş gerçekten, kitapların güle güle oku:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...