15 Mayıs 2015 Cuma

MARKAFONİ ALIŞVERİŞİM


     Doğu görevimizi yaptığımız için evlendiğimizde yeni ev eşyası almadık. Benim bekarlığımda kullandığım eşyaları kullanmaya devam ediyoruz. Bu sene sonunda Adana’ya tayinimiz çıkarsa o zaman bütün ev eşyalarımızı baştan sona alacağız.

     Adana’ya gitmeyi beklediğimizden evime neredeyse hiçbir şey almıyorum ama geçen gün Markafoni’de çok güzel tablolar indirime girmişti. Eğer evim olsaydı herhalde 3-5 adet tablo alırdım. Her odaya, mobilyalara uygun bir tablo alabilirdim çünkü gerçekten çok beğendiğim tablolar vardı. Tekli, 3’lü, 5’li, 7’li, kare, dikdörtgen, renk renk, desen desen tablolar… İşte evim müsait olmadığından ben sadece bir tablo alabildim ama resmen bayıldım bu tabloya.

     Salonda görebileceğim bir yere koydum (Kirada oturduğumuzdan duvara çivi çakıp tabloyu asamıyoruz.) arada sırada kafamı kaldırıp ne kadar güzel diyerek bakıyorum. Bu arada eşim tablodan nefret etti, arkadaşım da o kadar beğenmedi, belki siz de beğenmeyeceksiniz ama ben resmen bu tabloya aşık oldum :-)

     Bu da eski ev arkadaşım E.nin yine Markafoni’den aldığı tablo. Dediğim gibi çeşit çeşit tablo vardı. Eğer Markafoni’de bir tablo kampanyası görürseniz mutlaka göz atın. İllaki size göre de bir şey vardır.

     Bu fincan takımını da hoşuma gittiğinden alışveriş sepetine atıverdim. Şu an iki fincan takımım var zaten, bunu daha sonra kullanacağım.

     Markafoni’den ilk defa alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Sadece aldığım ürünleri 1 hafta veya 10 gün sonra değil de hemen kargoya vermesini isterdim ama bu bekletmeyi Trendyol da yapıyor. Belki diğer online alışveriş siteleri de yapıyordur, bilemiyorum. Hevesle aldığınız bir şeyin 10 gün sonra gönderileceğini bilmeniz sinir bozucu bir şey.


     Sonuç olarak Markafoni sitesi ara sıra göz atacağım ve beğendiğim bir ürün olduğunda tercih edebileceğim bir site oldu. 

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. asosyal pollyanna, bu alışverişi yapalı bir sene oldu. Bu yüzden net olarak hatırlamıyorum ama 7-8 lira civarındaydı sanırım.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...