31 Aralık 2018 Pazartesi

Kupa Koleksiyonum 3


Bir şeyler içmek, kalemlik olarak kullanmak ya da sadece seyretmek için kupalara bayılıyorum. Hoşuma giden kupaları satın alıyorum. Benim kupa sevgimi bilen arkadaşlarımın da özel günlerde bana kupa hediye etmesiyle yıllar içinde bir sürü kupam oldu. Kırılır ya da kaybolurlar, ileride hatırlarım diye ara ara bloğuma kupalarımı yazıyorum. Baktıkça hatırlamak için. İki senedir yeni kupalarımı yazmadığımı fark edince yılın son gününde de olsa yazmak istedim. Diğer yazılarımın linkini veriyorum, merak edenler başlığa tıklayarak okuyabilirler.

sule uzundere blog

Birinci ve dördüncü kupalarım iki öğrencimden bu sene öğretmenler günü hediyesi olarak geldi. Aradaki Atatürklü kupalar benim ve eşimin sendikasından yılbaşı hediyesi.
sule uzundere blog

Baykuşları ve baykuşlu eşyaları çok sevdiğimi bilen Fatma arkadaşım birinci kupayı geçen sene yılbaşında, eşim de ikinci kupayı iki sene önce evlilik yıldönümümüzde hediye olarak almıştı. İkisini de severek kullanıyorum.
sule uzundere blog

Birinci ve ikinci kupalar öğrencilerimden öğretmenler günü hediyesi, dördüncü kupa eşime öğrencisinden öğretmenler günü hediyesi, üçüncü kupayı da sevgili Zehra arkadaşım iki sene önce yılbaşı hediyesi olarak almıştı bana.

Yalnız yazdıktan sonra fark ettim ki bu seçkideki bütün kupalar hediye gelmiş 🙈 Ben yavaş yavaş minimalist yaşama kaydığım için artık çok beğendiğim bir kupa görsem de nasıl olsa evde çok var diye almıyorum. Bu yüzden son zamanlarda koleksiyonuma yeni katılan bütün kupalar hediye olarak gelmiş.

Merak ediyorum, siz kupalarımdan en çok hangisini beğendiniz? Siz kupa sever misiniz? Sizin güzel ve/veya ilginç kupalarınız var mı? Cevaplarınızı bekliyorum. Yeni yazılarda ve yeni yılda görüşmek üzere. İyi seneler 😍

13 yorum:

  1. Ben hediye kupa gelmesinnnn diye bakanlardanım, kapıya yazı asacağım yakında kupa hediye etmeyiniz diye :)

    Güle güle kullan seninkileri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan,
      hahahah demek ki sende çok fazla var. Bende de çok ama ben henüz doymadım, sevinerek kabul ediyorum kupaları :-)

      Sil
  2. Kupalara bayılırım. Ajanda gibi alamadan duramıyorum hatta!
    Benim favorim mavi kalpli kupa

    Mutlu seneler sana da! Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Sibel,
      ajanda, defter, not defteri vb. ben de çok severim ama yıllar içinde alıp alıp bir şey yazmaya kıyamadan biriktirmişim. Onları kullanıyorum ve 3 senedir hiçbir şey almadım. Elimdekiler beni daha iki sene götürür :-)

      Sevgiler canım :-)

      Sil
  3. Çok severim bardak tabak çanak nerede sevimli güzel bir şey görsem içim gider param varsa mutlaka almak isterim tabi birde koyacak yer sıkıntı,annem söylenir onu nereye koyucaz yer kalmadı artık diye :D Sana da mutlu yıllar **

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Devrik Cümleler,
      benim mutfak dolaplarım fazla değil. Öyle olunca ben de koyacak yer sıkıntısı çekiyorum. Bir de uzun zamandır kullanmadığım ürünler beni rahatsız etmeye başlıyor. Bu yüzden ya elimdekilerin bir kısmını vererek azaltıyorum ya da çok beğendiklerimi alıyorum, fazlasını almıyorum. Yoksa işin içinden çıkılmaz :-)

      Sil
  4. Kupalar, kitaplar.. Ah ah hepsi birbirinden güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. En Nefis Tariflerim,
      fotoğraflara baktıkça benim de içim açılıyor :-)

      Sil

  5. İlkay Özgür,
    demek ki favori kupan var. Ben de kupalarımın hepsini aynı seviyede sevdiğimi söyleyemem, bazılarını daha sık kullanıyorum :-)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba blogunuzu takibe aldım. Sizi de beklerim.

    YanıtlaSil
  7. hepsi süper Şule'cim, ben en çok sağdaki baykuşluyu sevdim, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren,
      baykuş da baykuşlu objeler de candır :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...