16 Aralık 2020 Çarşamba

Yılbaşında Üç Kişiye Üçer Kitap Hediye Ediyorum

Yılbaşında Üç Kişiye Üçer Kitap Hediye Ediyorum

Herkese merhaba. 2020 hepimiz için zor ve yıpratıcı bir sene oldu. Bu seneyi güzel kapatalım ve 2021’e yeni umutlarla girelim istiyorum. Bu nedenle üç kişiyi sevindirmeye karar verdim. Bloğuma aralık ayında yorum yapan kişilerden üç kişiye kitaplığımdan kendi seçtiği üç kitabı hediye edeceğim. Evet, kitaplar sıfır olmayacak ama çoğu sıfır ayarında. Üstelik 200’e yakın elimden çıkarmak istediğim kitap olduğu için kendi zevkinize göre kitap bulabileceğinizden eminim. Tabii ki kargo ücreti de bana ait olacak. Yurt dışına gönderim yapamayacağım ama yurt içinde verdiğiniz adrese sizin seçtiğiniz üç kitabı yollayacağım.

Bunun için yapmanız gereken aralık ayı boyunca bloğumda aktif olmanız. Ne kadar yorum, o kadar şans 😉

Ben de bloğumda yazılarımla aktif olmaya çalışacağım. Eğer becerebilirsem her gün bir yazı yazmak istiyorum. Bu aralar takip ettiğim bloglarda bir durgunluk var. Belki bugünden sonra bir hareketlilik olur. Yazacak hiçbir şeyiniz yoksa bile bu yılın dökümünü yazın, ben keyifle okurum.

Çekilişi 1 Ocak günü açıklayacağım. Herkese bol şans. Görüşmek üzere. 


28 yorum:

  1. Bir dönem ne kadar çok hediye çekilişi oluyordu:) Tabi ki o zamanlar şartlar listeler halindeydi. Çok zarif bir düşünce. Hele ki bu dönemde .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. *mehtAp,
      o dönemi hatırlıyorum. Çekilişi bloğunuzdan duyurun, derlerdi. Ben de çok katıldım ama kazandığım çekiliş sayısı 1-2'dir.

      Sil
  2. yaa çok sevindim umarım bana da çıkar şule :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba yazılarınızı okudum ve çok beğendim. Bloğunuzu takipteyim. Sizide kendi bloğuma davet ediyorum davetimi kırmaz gelirseniz çok mutlu olurum :)

    Blog adresim: https://yusufakmann.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ne tatlı bir fikir :)

    Bu arada aklında olsun, ben yurtdışına kitapları normal mektup olarak gönderiyorum. Gramajına göre makul bir rakam oluyor o zaman, hiç de kaybolmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan,
      şimdiye kadar yurt dışına bir şey göndermedim ama gönderirsem aklımda olsun. Teşekkürler Handan.

      Sil
  5. Sizin gibi öğretmenler insanlar lazım. Öğrencilere ilham olup, kitap okuma alışkanlığı kazandırdığınız için teşekkür ederim canım öğretmenim..🥰

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pınar ACAR,
      canım Pınar. Bu kadar tatlı bir öğrenci olduğun için ben teşekkür ederim. Sevgiler :-)

      Sil
  6. Çok sevindim. En güzel hediye kitap. Kitap sayfaları arasında kaybolmak ve o dünyada yaşamak çok ama çok güzel 😊

    YanıtlaSil
  7. Ben de kitap yorumları yapıyorum bloğumda. Okursanız çok mutlu olurum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitapkesfi,
      uygun bir anımda bakacağım. Görüşmek üzere :-)

      Sil
  8. güzel düşünmüşsünüz hemde okuru harekete geçiyor sadece okuma yaz diyor;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeyma Nil,
      amacım bloglar arası etkileşimi artırmak. Buradaki keyif hiçbir sosyal medya hesabında yok.

      Sil
  9. Kütüphaneye okunacak yeni kitaplar eklenmesi fikri her zaman çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ışınonur,
      kesinlikle. Kitap konusunda benim gözüm hiç doymuyor.

      Sil
  10. Ben de bu ay daha aktif olmak istiyordum blogda ama hayaller, hayatlar oldu yine :D Yazılarını gecikmeli de olsa okuyacağım Şule abla, özledim burada takılmayı :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde Türker,
      ben de özledim bloglarda vakit geçirmeyi. Daha çok yazı yazılsın, yorum yapılsın ve sohbet edelim istiyorum. Her zaman beklerim Gözde. Seni burada görmek çok keyifli :-)

      Sil
  11. Sayfanızı bugün Stefan Zweig'ın kitaplarından biri için yorum ararken tesadüfen buldum. O sayfadan o sayfaya, şunu da okuyayım diyerek 1,5 saat geçirmişim. Son anda ana sayfaya bakmadan çıkmayım dedim ve çekilişi gördüm. Kullandığım eşyaları verirken çok mutlu olan ben, okuduğum kitapları verme konusunda tamamen farklı birine dönüşüyorumum. Dolayısıyla bu çekilişi takdirle karşıladım. Ne güzel düşünmüşsünüz. Hayırlısı bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güleda Engin,
      güzel yorumunuz için teşekkürler. Ben de eskiden sizin gibiydim ama yıllar içinde bakış açım değişti. Evimde çok fazla kitap var. Defalarca taşındığım için onları taşımak çok zor oldu. Çok fazla sevmediğim, bir daha okumayı düşünmediğim kitapları evde tutmamaya karar verdim. Şimdi satarak, takasla ya da çekilişle o kitapları eritmeye çalışıyorum. Böylesi beni daha çok mutlu ediyor :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...