6 Mart 2021 Cumartesi

BKM Kitap’tan İlk Kez Alışveriş Yaptım

BKM Kitap’tan İlk Kez Alışveriş Yaptım
Ne kadar da kırmızı bir alışveriş olmuş :-) 

Buraya yeminini bozan bir Şule bırakıyorum. Kitap almayacağım diye karar aldığımda buna uymaya çalışıyorum ama bazen uyuşturucu bağımlısının krize tutulması gibi hemen kitap almalıyım krizine yakalanıyorum. Bu sefer beni ne tetikledi bilmiyorum. İnstagram’da BKM Kitap’ın bazı kitaplara %40 indirim yaptığını gördüm. Bu, kaçırılmayacak bir indirim değildi çünkü siteler genellikle bu oranda indirim yapıyor. Benim hatam siteye girip diğer indirimlere de bakmak oldu. Sonrasını hatırlamıyorum. Kitap almamaya kararlı kişilerin kitap sitelerine hiç girmemesi lazım.

Yeşilin Kızı Anne hediye olarak geldi. Bu kitapları ve kızım için üç kitabı toplam 97 liraya aldım. Zaten yeni bahanem bu: Kızıma kitap almam lazım. Kargo ödemeyelim dur birkaç tane de ben kendime alayım derken kendimi kitap alışverişi yazısı yazarken buluyorum.

BKM Kitap’la ilgili sosyal medyada çok olumsuz yorumlar okumuştum. Benim siteden ilk alışverişimdi bu ve içimde bir tedirginlik vardı çünkü bir aydır siparişi gelmeyen insanlar gördüm. Neyse ki ben bir sorunla karşılaşmadım. 97 liralık bir alışverişe güzel bir kitap hediye etmeleri ve kargonun içine bir sürü kitap ayracı koymaları beni mutlu etti. Ayraçları öğrencilerime hediye ediyorum. Bundan sonra kitap almak istersem BKM de tercihlerim arasında olacak.

Uzun uzun ne aldığımı ve niçin aldığımı yazmak istemiyorum. Zaten fotoğraflarda ne aldığımı görüyorsunuz. Kitapları da okudukça bloğumda yazarım.

Bu kitaplar arasında okuduklarınız var mı? Okumak istedikleriniz? Merak ettikleriniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni yazılarda görüşmek üzere.

26 yorum:

  1. Bir kaç senedir BKM kitap sitesini arada bir kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Ben de Şubat ayınin başında indirimlere bir bakayım dedim. En fazla su sonuna kadar erteleyebildim. Sonunda o siparişi verdim. 😂 Kitap sitelerine uğramamak gerek dediğin gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okurix,
      insan kitapları ya da indirimleri görünce dayanamayıp alıyor. Hiç bakmazsan almazsın. Bir süre de bu taktiği deneyeceğim. Umarım işe yarar :-)

      Sil
  2. yeşilin kızı anne yi okudum sadece.güzel bir alışveriş olmuş. ben bkm den yıl sonunda alışveriş yapmıştım o zaman çok yoğundu indirimler ve bir sürü kişi sipariş verdiğinden gecikme oldu. ondan önceki siparişim kaç günde geldi şimdi hatırlayamadım. bkm güzel bence iyi indirimler oluyor. keyifle okuyun :) dediğin gibi kitap almayacaksak hiç girmeyelim sitelere :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı Diyarlar,
      değil mi? Anne sürpriz oldu. Ben serinin bitmesini bekliyordum. Bütün kitapları Türkçeye çevrilince setini alacaktım. Bu kitabı da bir öğrencime hediye ederim.

      Sil
  3. Imkanim olursa BKM nin Bursa mağazalarını görmeni tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SevKoz,
      Bursa'ya daha önce gitmedim ama gezmek istediğim şehirlerden biri. Eğer yolum düşerse BKM'ye de uğramak isterim :-)

      Sil
  4. Hepsini güle güle oku😍 Yalnız Hoyt'un Cesur Gardiyan kitabını da görmek isterdim😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belle'nin Kütüphanesi,
      Cesur Gardiyan'ı kaçırır mıyım? Onu da alacaktım ama stokta bitmişti :-( Ben de nasıl olsa seriyi hemen okumayacağım diye başka zaman alırım dedim.

      Sil
  5. Kitaplar arasından okuduklarım yok, keyifli okumalar dilerim😊 Kitap alışverişi için verilen sözler tutulamıyor, ben de aynı durumdayım, almayacağım diyorum ama yine de alıyorum. Bkm kitap için ben de çok olumsuz yorumlar okudum, geçen gün korkarak sipariş verdim, sanırım sorunsuz gelecek. Genelde D&R ''dan yapardım alışverişi ama onların kitap gönderme şeklini hiç sevmiyorum,kitabı direk kutunun içine koyup gönderiyorlar ve bu yüzden zarar görüyor. Kitap yurdundan alışveriş yaptığımda çok memnun kaldım, kitaplar ayrı jelatinlenmiş, kutunun dışı ayrı. Alışveriş yapacaklar için küçük bir öneri yapmış olayım😊😊 Kitap alışverişi en sevdiğimiz alışveriş😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitapkesfi,
      Kitap Sepeti'ni çok seviyorum ben. Arada oraya da bakabilirsin. Onlar da kitapları özenle gönderiyor ve hediye kitap koyuyorlar.

      Sil
  6. Elizabeth Hoyt çok kalp ben :p Keyifle oku kitaplarını ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap Tutkusu,
      çok teşekkür ederim. Benim de favori yazarlarımdan biri oldu Hoyt :-)

      Sil
  7. Bkm kitap benim de arada sırada alışveriş yaptığım bir site şimdiye kadar sorun yaşamadım umarım ileride de yaşamayız.Hepsini keyifle okuman dileğiyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tozlu Hayaller Kütüphanesi,
      çok teşekkür ederim. Artık Bkm kitap da alışveriş yapabileceğim sitelerden biri oldu.

      Sil
  8. BKM'nin Enpara ile bir anlaşması var; üyeliğiniz varsa onu da değerlendirebilirsiniz. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. M.
      öyle mi? Enpara üyeliğim var. Bilseydim onu da kullanırdım. Bir dahaki sefere kontrol edeceğim. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

      Sil
  9. hahahahaa :)) Bakalım ben sene sonuna kadar bu sözü tutabilecek miyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oytunla hayat,
      tutmaya çalış Şebnem. Senin çok fazla kitabın yok. Eğer onları bitirmeden alırsan öyle devam ediyor ve okunacaklar yığılıyor. Bir ara evde okunmamış 20 kitabım olduğunu hatırlıyorum. Sonra olay başka bir boyut kazandı :-)

      Sil
  10. Hayırlı olsun kitapların, BKM sitesinden son alışverişimde bazı problemler yaşadım. O yüzden zorunda kalmazsam tekrar alışveriş yapmam. Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum merak ettiğim bir kitap :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül Özdemir,
      Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum'un filmini de kitabını da yorumlayacağım.

      Sil
  11. Ben de 4 gün önce 1 kitap sipariş ettim ama hâlâ ses seda yok maalesef :'( Bir ara ciddi sorun çıkartıyordu gerçekten site ama uzun zamandır öylesine bir şikayet duymadım, yavaş yavaş düzeliyorlar herhalde. Çok güzel kitaplar almışsınız, keyifli okumalar ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nora,
      teşekkürler. Umarım sen de bir an önce kitabına kavuşursun.

      Sil
  12. Zamanında idefix kullanıyordum ama bir baktım BKM daha bir cep dostu, daha bir hızlı, ona geçtim. Yerini Amazon'a kaptırmazsa senelerdir favorim. *-* Olumsuz yorumuna da şahit olmadım, umarım yapanlardan da olmam bundan sonrası için de. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüzgarla Birlikte,
      umarım. İdefix'ten ben ya bir kere alışveriş yaptım ya da onu da yapmadım. Emin değilim :-)

      Sil
  13. Eskisi kadar zamanım olup kitap okuduğum günleri özlüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. WebKenti,
      hepimizin bazen istediğimiz kadar okuyamadığımız zamanları oluyor. Umarım en kısa zamanda kitap okumaya zaman ayırabilirsiniz.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...