20 Mart 2021 Cumartesi

Kitap Yurdu Alışverişim

                                     Kitap Yurdu Alışverişim

Herkese merhaba. Bu alışveriş şubat ayında yapıldı ama yazısını yazmaya şimdi fırsatım oldu.

Kitap Yurdu’nda, kitaplarını okumak istediğim iki kadın yazarın kitaplarının set olarak çok uygun fiyata satıldığını gördüm. Elimde bu yazarların bir kitabı yoktu. Hepsine birden üstelik çok uygun fiyata sahip olma imkânım olunca benim kitap almama kararı rafa kalktı tabii. Eloisa James ve Teresa Medeiros’un Türkçede basılmış bütün kitaplarını aldım.

Sitede almak istediğim kitapları favorilerime eklemiştim. Onlara da bir göz attım. Birkaç tane de klasik kitap almak istedim. Uygun fiyatlı olanlarda Babaya Mektup, Siyah İnci, Boyalı Peçe ve Zincire Vurulmuş Prometheus kitaplarını aldım.

Sitede beş kitap yirmi lira kampanyası vardı. Belki hoşuma giden kitaplar bulabilirim diye baktım. 8.sınıf test kitapları vardı. İki sene öncesinin kitapları ama konular çok fazla değişmiyor. Günümüzde bir soru bankası en az 15-20 lira. Onlar da en uygun fiyatlı olanları. Bu yüzden dört soru bankası aldım. Başarılı öğrencilerime veya çevremde okuyan öğrencilere hediye ederim dedim. O listeden Orhan Gencebay Filmlerini Anlatıyor kitabını da aldım. Orhan Gencebay’a özel bir hayranlığım yoktur ama sinemayı çok severim. Sinemayla ilgili okuma yapmak hoşuma gidiyor. Fiyatı dört lira olunca onu da sepete attım. Böylelikle alışverişimi tamamladım.

Geçen kitap alışverişi yazımda da dediğim gibi eğer gerçekten kitap almak istemiyorsanız kitap satış sitelerinde dolaşmamalısınız. Bir kitap, bir indirim, bir kampanya sizi kararınızdan döndürebilir. Tabii siz benden daha iradeli olabilirsiniz ama bunu karıştırmıyorum J

Bu kitaplar arasında okuduklarınız var mı? Okumak istedikleriniz? Merak ettikleriniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni yazılarda görüşmek üzere.

15 yorum:

  1. Boyalı Peçe Babaya Mektup ve Siyah Inciyi okudum üçü de çok güzel gercekten. Aldigin set halindeki kadın yazarları ise hiç tanımıyorum senden yorum bekliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SevKoz,
      Set olan kitaplar pek senin tarzın değil ama okudukça yorumumu paylaşırım :-)

      Sil
  2. Franz Kafka'nın kitabını çok merak ediyorum. Henüz okuyamadığım kitaplarından...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. resim defterimm,
      bu alışverişten okuduğum ilk kitap o oldu. Önümüzdeki ay yorumunu yazarım diye umuyorum.

      Sil
  3. Eloisa James kitaplarını çok merak ettim, iyi okumalar 👍 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözlüklü Kitap,
      okuduğum zaman yorumumu paylaşırım. Teşekkürler :-)

      Sil
  4. Keyifli okumalar:)) Kitap alışverişi çok tehlikeli:) Kesinlikle 1 kitapla kalmıyorsun, birkaç tane alıyorsun ve bir de aklın alamadıklarında kalıyor. Bu tatlı döngü hiç bitmiyor:)) Diğer kitapları bilmiyorum, Güllerin Fısıltısını çok merak ediyorum. Keyifle yorumlarını bekleyeceğim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitapkesfi,
      aynen dediğin gibi oluyor :-) Güllerin Fısıltısı'nı yakın zamanda okumayı düşünmüyorum ama okuduğum zaman mutlaka yorumumu yazarım.

      Sil
  5. İlkay,
    çok teşekkür ederim İlkay :-)

    YanıtlaSil
  6. "Eğer gerçekten kitap almak istemiyorsanız kitap satış sitelerinde dolaşmamalısınız" O kadar haklı bir söz ki! Nefes alır gibi kitap alıyorum ben de... Ömrüm yetecek mi ki hepsini okumaya, sanmam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nora,
      alışverişlerini İnstagram'dan takip ediyorum. Son birkaç alışverişimin sebebi sensin zaten. Sayende güzel indirimler yakaladığım için kendimi tutamadım :-)

      Sil
  7. Eloisa James hiç okumadım ama okumayı istiyorum ve senden yorum bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap Eylemi,
      Eloisa James'leri yakın zamanda okumayı düşünmüyorum Eylem. Belki sonbaharda okurum. Okuduğum anda da yorumumu yazarım mutlaka :-)

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...