21 Mart 2021 Pazar

Seri Kitapları Seri Okuyoruz Etkinliği Okuma Listem

Seri Kitapları Seri Okuyoruz Etkinliği Okuma Listem
Pegasus'u zengin etmişim :-) 

Herkese merhaba. Yılın ilk günlerinde Seri Kitapları Seri Okuyoruz diye bir etkinlik başlatmıştım. Burada etkinliğin detaylarını okuyabilirsiniz. Kısaca anlatmam gerekirse bir yıl boyunca seri kitaplar okuyoruz. Ben zaten seri okumayı sevdiğim için bunu bir etkinliğe dökmeye karar verdim. Belki bu sayede daha çok okurum dedim. Blog arkadaşlarımı da benimle birlikte okumaya çağırdım. Sağ olsun onlar da beni kırmadı ve etkinliğe katıldılar.

Ben etkinlik için bir liste yapmayacaktım. Bloğa yazı da yazmayacaktım ama bazı arkadaşlar listelerini paylaşınca ben de yazmak istedim. İlerleyen yıllarda bloğuma dönüp baktığımda ne okumaya karar vermişim, ne kadarını okumuşum görmek istedim.

Bende çok fazla seri kitap var. Bazıları tamamlanmış seriler ve hepsi elimde var, bazıları tamamlanmış ama bende bütün kitapları yok, bazıları henüz tamamlanmamış, bazıları ise tamamlanmış ama kitapların hepsinin Türkçe basımı yok. Tutup da bütün kitapları burada paylaşmak istemedim çünkü hepsini okumayacağımı biliyorum. Yılsonunda listemin ne kadarını okumuşum hesaplaması kolay olsun diye kitaplığımdan 50 kitap seçtim. Bu 50 kitabı bile bitirebileceğimi sanmıyorum ama düz hesap olsun dedim J

Geçen seferki katılımımda okumak istediğim bütün serileri tek tek anlatmışım(Tabii o zamanlar boş vaktim çok 😂). Buradan detayları okuyabilirsiniz. Bu sefer teker teker yazmayacağım. Fotoğraftan okumak istediklerimi görüyorsunuz zaten.

Sizler okuma listenizi yaptınız mı? Bu listeden okuduğunuz seri var mı? Çok güzeldir, önce bunu okumalısın, dediğiniz seri var mı? Okumak istediğiniz var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni yazılarda görüşmek üzere.

Katılımcılar:

1. Şule Uzundere

2. Beş Senede Devrialem

3. Belle’nin Kütüphanesi

4. Cahil Okur

5. Gözde Türker

6. Blogger Ajandası

7. Evin Tek Kızı Mona

8. Tozlu Hayaller Kütüphanesi

9. Vintage İnci

10. Handan

11. Nora

14 yorum:

  1. Seri kitapları çok sevenlerdenim ben de ama.bazen ilk 2 kitap şahane son 2 mesela daha az iyi oluyor o zaman üzülüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SevKoz,
      bütün seriler başladığı gibi bitmiyor ne yazık ki. Çoğu sonradan bozuyor. Çok azı gittikçe güzelleşiyor. Onlara denk gelmek dileğiyle :-)

      Sil
  2. hoyt bi tane okudum ama bi dolu kitabını okuycam işallah :) belle de göre göre iyice ısındım bu yazara daha pek okumadan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      bu türde kitaplar okurdum ama iki yazarı ben de Belle'yle tanıdım. İkisini de çok sevdim. Mutlaka okumalısın.

      Sil
  3. Kitapların hepsi çok güzel görünüyor. Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Özellikle Elizabeth Hoyt ve Buket Uzuner kitaplarını merakla bekliyorum. Keyifli okumalar dilerim:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitapkesfi,
      çok teşekkür ederim. Elizabeth Hoyt'lara bu sene başlamayabilirim çünkü serisinin tamamı dilimize çevrilmedi. Serileri baştan sona ara vermeden okumayı seviyorum. 6-7 kitabın çevrilmesi en az beş sene sürer herhalde. O kadar bekleyemem :) Ama Buket Uzuner'i bu sene okuyabilirim.

      Sil
  4. Seri okuyoruz etkinliğinden çok historical şenliği gibi olmuş :) Umarım hepsini okursun şimdiden keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elizabeth Hoyt,
      biraz öyle oldu :-) Historicallar çoğunlukla seri olarak basıldığı için etkinlik için kitap seçerken aklıma ilk önce onlar geliyor.

      Sil
  5. Ohhh ohhh keyifle okunsun Şule 🌸 🥰

    YanıtlaSil
  6. Romantizmden öleceksin ya :D Şaka maka çok tatlı kitaplar seçmişsin umarım hepsini keyifle okursun 😍 Ben de bu hafta yayınlayacağım listeyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nora,
      ayda en azından birkaç romantik kitap okumadan yapamıyorum :-) Hele bu virüslü günlerde kafa dağıtmak için iyi oluyor.

      Sil
  7. Hepsini keyifle oku. Ben Brenda, Teresa ile Hoyt'u severek okumuştum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belle'nin Kütüphanesi,
      Brenda ve Hoyt'la tanışmıştım. Teresa ile de tanıştım. Aldıklarımın yarısını, üç kitabı, okudum bile. Favori yazarlarımdan biri olduğunu söyleyebilirim.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...