23 Ocak 2021 Cumartesi

Amazon’dan İlk Kitap Alışverişim

Amazon’dan İlk Kitap Alışverişim

Bloğumda kitap alışverişi yazısı okumaktan sıkılmış olabilirsiniz. Bu son. En azından şimdilik.

Aralık ayında sevgili Nora’nın Kitaplığı’nın İnstagram hesabında Amazon’un bazı kitaplarda %70 indirim yaptığını gördüm. Üstelik alışverişi Amazon’un uygulamasından yaparsanız ve indirim kodunu girerseniz ekstra 30 lira indirim kazanıyordunuz. O an elimdeki bütün işleri bıraktım ve siteye girip sepetime kitap seçmeye başladım. İyi ki öyle yapmışım çünkü kampanya bir iki saat sonra bitti.

Aldığım kitapları tek tek paylaşmayacağım. O an gözüme ilk çarpanları aldım. Eğer daha uzun düşünme şansım olsaydı belki birkaç kitap daha alabilirdim ama buna da şükür. Bu kitapları ve kızım için dört çocuk kitabını toplamda 133 liraya aldım. Benim için çok kârlı bir alışveriş oldu.

Sizin bu kitaplar arasında okuduklarınız var mı? Merak ettikleriniz? Önce bunu okumalısın dedikleriniz? Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni yazılarda görüşmek üzere.

36 yorum:

  1. Üzüldüm böyle bir kampanyayı kaçırdığıma. Biz de oğlumla liste yapmıştık alınacaklar için. Bunlardan Yüzbaşının Kızı, Hava, Güneşi Uyandıralım, Martin Eden, Demir Ökçe, Açlık, Eyvah Kitap kitaplarını okudum ben. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://adadenizi.blogspot.com/
      neredeyse yarısını okumuşsun. Ben de içlerinden üçünü okudum. Zamanla hepsini okumak için sabırsızlanıyorum. Teşekkürler :-)

      Sil
  2. amazon prime ı çok insan kullanmaya başladı. Okuduğuma, gördüğüme göre cidden diğer sitelerden uyguna geliyor gibi bir izlenim var. Ama ben alışkanlıklarımdan vazgeçemeyen biriyim. Kitap alışverişi için kitapyurdu nu kullanıyorum ve hani ne zaman kargolanacağı gibi şeyleri görmek beni motive ediyor. Bu arada güzel bir alışveriş yapmışsınız, biraz klasik bir kitap topluluğu olmuş :) Herkesin kütüphanesinde bulunması gerekiyor dediklerinden. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sokaktaki Asosyal,
      teşekkürler. Ben de uzun yıllar Kitapyurdu'nu kullandım ama birkaç kere kargoda sıkıntı yaşayınca Kitap Sepeti'ni kullanmaya başladım. Yine de bir sitede güzel bir indirim görünce onları da tercih edebiliyorum. Malum kitap fiyatları çok pahalı.

      Sil
  3. Bu aralar Martin Eden hakkında çok fazla övgüye rastladım. Fırsat bulursam bu yıl okuyacağım. Yorumlarını bekliyorum. ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okurix,
      Benim de çok merak ettiğim bir kitap. Yazarın kalemini çok severim. Umarım Martin Eden beni hayal kırıklığına uğratmayacak.

      Sil
  4. keyifli okumalar,amazon kitapta kargolama da çok hızlıymış duyduğuma göre....
    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fatmauzmez.blog
      çok teşekkür ederim. Aslında çok hızlı gelmedi. Diğer kitap siteleri gibiydi hızı ama bu benim için sorun değil. Uygun fiyatlı olsun da gerekirse on günde gelsin :-)

      Sil
  5. Annenin Duygusal Yokluğu benim de geçen sene aldığım kitaplardan biri, henüz bloğa yazamadım. Çok güzel bir alışveriş yapmışsın. Ben indirimi kaçırdım o ara. Çok güzel kitaplar almışsın, keyifli okumalar dilerim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitapkesfi,
      çok teşekkür ederim. Annenin Duygusal Yokluğu'nu çok merak ediyorum ama bir arkadaşıma ödünç verdiğim için hemen okuyamayacağım.

      Sil
  6. amazondan hep yurtdışından aldım kitap yerli hiç almadım aklımda olsun bu daa :) kitaplar iyimiş heleee bir tereddüdün romanııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone,
      çok uzun zamandır Peyami Safa okumuyorum. Bu sene bu hasreti bitireceğim inşallah.

      Sil
  7. Güzel tercihler olmuş, umarım en kısa sürede okuyup bizimle de paylaşırsın.

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten çok ucuza almışsın. Fırsatı yakalaman iyi olmuş. Jack London kitaplarını seveceğine eminim. İncelemeni şimdiden merak ettim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Metin Kibar,
      Jack London'ın kalemini severim zaten. Demir Ökçe'yi biraz bekleteceğim ama Martin Eden'i şubatta ya da martta okumak istiyorum.

      Sil
  9. Ben de bu indirimden çok güzel kitaplar aldım ama indirim kodu olayını bilmiyordum, oysa hep uygulamadan yapıyorum alışverişlerimi. Neyse sağlık olsun, yine de çok kârlı bir alışveriş olmuştu. Aldıkların arasından Martin Eden ve Demir Ökçe'yi okudum daha önce. İkisi de Jack London'ın en sevdiğim kitapları arasındadır, hatta genel anlamda en sevdiğim klasikler arasında olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Bence seni de etkileyen kitaplar olacaklar.. Umarım hepsini keyifle okursun ablacım :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde Türker,
      Demir Ökçe'yi biraz bekleteceğim ama Martin Eden'i şubatta ya da martta okumak istiyorum Gözde. Kod olayını ben de Nora'nin Kitaplığı'ndan duymuştum. Kitap hesaplarının böyle indirim haberleri vermesi işe yarıyor.

      Sil
  10. hiç birini okumadım Şule'cim ama bu alışveriş seni çok mutlu etmiş olmalı:) keyifli okumalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren,
      evet, çok mutlu etti Eren. Hem çoğu zaten istediğim kitaplardı hem de çok uyguna geldi. Birkaçını okudum bile. Diğerlerini okumak için sabırsızlanıyorum. Teşekkürler :-)

      Sil
  11. Ben normalde idefix sitesinden alıyorum kitaplarımı ama son iki kitap alışverişimi bkmkitap sitesinden yaptım. Kızım için 11 adet çocuk kitabı, kendime ve eşime de birer kitap aldım; toplamda 174 TL ödedim ama sizin alışverişiniz çok daha karlı olmuş :) Demek ki farklı sitelere göz atmakta fayda var. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manxcat / KuyruksuzKedi,
      Evet, farklı sitelere bakmakta yarar var. Ben genellikle alışverişlerimi indirim oranlarına göre yapıyorum. Şu an elimde okunacak çok kitap olduğu için indirimi fazla olan kitapları alıyorum. Böylece alışverişim daha uyguna gelmiş oluyor. Kitap fiyatları çok pahalı maalesef.

      Sil
  12. Selammmmmmmm 🎈
    Kitap alışverişinin keyfi bambaskaaaaa Şule 🌸
    Ne iyi etmişsin. Bir tek 'Hava' kitabını okumuşum. Martin Eden aldım bende merak ediyorum. Keyifle okuuuuu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satır Arası,
      bu listede en çok yorumlanan kitap Martin Eden. Birkaç ay içinde okumak istiyorum. Teşekkürler Gülşah :-)

      Sil
  13. Çok güzel kitaplar almışsın gece yari güneşini bende aldım 😇

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evintekkizimona,
      o kitabı okumayı istiyordum ama fiyatı çok pahalı olduğu için bir süre almamaya karar vermiştim. Neyse ki indirimde buldum. Çok mutluyum :-)

      Sil
  14. Keyifle oku hepsi birbirinden güzel :D

    YanıtlaSil
  15. Ben de Gece Yarısı Güneş'ini aldım çok uyguna geldi.Amazon arada tatlı süprizler yapmayı seviyor.Hepsini keyifle okuman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tozlu Hayaller Kütüphanesi,
      çok teşekkür ederim. Bu kadar büyük bir indirim güzel bir sürpriz oldu :-)

      Sil
  16. Kendi hayatının şiirini yazanlar kitabını almışsın... Okuduğunda mutlaka seslen, senin yorumunu gerçekten çok merak ediyorum Şule. Biliyorsun ben zor okudum o kitabı...
    Öpüyorum seni ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oytunla hayat,
      o kitabı alırken aklıma sen geldin Şebnem. Yakın zamanda okumayı düşünmüyorum. Hatta büyük ihtimalle birkaç sene okumam çünkü ele aldığı isimleri daha yakından tanımak istiyorum. Okuyunca mutlaka yorumumu yazarım ama :-)

      Sil
  17. Gece Yarısı Güneşi aklımdaydı ama okunacak çok kitabım olduğundan belli koşullarda alışveriş yapma kararı aldığımdan indirimlerde alışveriş yapamıyorum, sana keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül Özdemir,
      teşekkür ederim. Benim de okunacak çok kitabım var. Bu yüzden çok büyük bir indirim olmazsa kitap almayacağım kararı aldım. %70 indirim benim için kaçırılmayacak bir fırsattı. :-)

      Sil
  18. Demir Ökçe ile Yüzbaşının Kızı (başka bir yayınevi basımı) kitaplarını okmuştum. 133 tl çok iyiymiş bu kadar kitaba 😎

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belle'nin Kütüphanesi,
      değil mi? Hele son zamanlarda kitapların ne kadar pahalı olduğunu görünce iyi ki bu indirimi yakalamışım dedim.

      Sil

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...